Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 49

• 26 631
  • 529
  •   3
Отговори
# 330
Lost така и не го разбрах накрая. Четох разни обяснения и пак не разбрах. Явно съм тъпа....

# 331
  • Вестерос
Едно време, при излизането на Lost и Prision brake емоцията беше друга, тръпката да чакаш всеки епизод, да го теглиш по три-четири часа и да го гледаш Simple Smile Сега сме пренаситени. Lost, Prison break, Braking bad, Dr House, Desperate Housewives при мен бележат цяла една епоха. Едни от първите сериали, които чаках и теглех както наркоман чака доза Simple Smile
Първият такъв сериал за мен беше The O.C. Теглила съм нова серия в 4 сутринта след дискотека, като тъкмо са го качили в тракерите.

Никога Lost не ми е бил толкова запленяващ или Prison Break като сериали, които са ме грабнали после, например Оne Tree Hill. Но бях около 20-годишна тогава като го гледах. Иначе за толкова много изгледани сериали мисля, че както писах GOT си ми е номер едно по хайп. Много обичам и са ми топ също Supernatural, Fringe, Тhe Magicians Castle, Veronica Mars (koято съм гледала 4,5 пъти). Много мил и е Charmed, него съм гледала от осми клас началото на века насам над 10 пъти. Като ми е тъпо и депресарско го пускам него или Бриджит Джоунс филмите. Но ако трябва да избера един единствен сериал определено Приятели.

# 332
  • Mediterraneo
The OC също, разбира се! И Кръцни-срежи!

# 333
И аз съм била 18-19 годишна, когато ги гледах за първи път. Не харесвам сериали като Ориндж Каунти и подобни.
И като малка не харесвах 90210 - не се интересувам от начина на живот на подобни хора.
Имах съученичка, която ме караше да гледам Али Макбийл, не ми беше интересно и не помня нищо, освен че случаите бяха някакви абсурдни и по едно време се появиха Робърт Дауни джуниър и Джон Бон Джоуви.

# 334
  • Вестерос
Обожавах аз Алито Grinning

# 335
Клюкарката и Малки сладки лъжкини съм чакала така с нетърпение. Тогава си бях и  малка, та си падах по тийн сериали. Но пък лъжкините си бяха интересни, имаше доста съспенс.

# 336
  • София
Аз също харесвах Али Макбийл докато епизодите не станаха напълно гротескни с онова бебе, което все ѝ се привиждаше.

А помните ли "Тъй нареченият мой живот" с Клеър Дейнс и Джаред Лето? Обожавах го!

# 337
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Преди,да речем периода 2000-2017 се правиха най-добрите сериалчета,защото избираха най-доброто от всички сценарии и работиха над по малко проекти,но стойностни.
Не е като сега, сериали на килограм с глуповати тематики и хомосексуални/транс пропаганди.Това последното с Тръмп на власт се усеща как е на етап отлив в Щатите и се надявам все така да бъде занапред.

Prison Break
LOST
Desperate housewives

Това е моят топ и не случайно всички са сериали с много сезони от 2000-те.

# 338
Изгледах финала на “Странни неща”. Хареса ми как отделиха достатъчно време и на битката, и на развръзката на бъдещето на всеки един от бандата, без да претупат или разтягат нещо. Единствено дето оставиха отворен край на историята на Ел, но за мен това си е и символично - най-необикновеното момиче в сериала все пак трябва да има и най-необикновения завършек. Браво на братя Дъфър! 👏

# 339
Изгледах финала на “Странни неща”. Хареса ми как отделиха достатъчно време и на битката, и на развръзката на бъдещето на всеки един от бандата, без да претупат или разтягат нещо. Единствено дето оставиха отворен край на историята на Ел, но за мен това си е и символично - най-необикновеното момиче в сериала все пак трябва да има и най-необикновения завършек. Браво на братя Дъфър! 👏
И на мен ми хареса че показаха какво се случва с геройте без да го претрупат и направят за 10 мин . Все пак това е финала на историята . След време смятам пак да гледам всичките епизоди , защото сериалът си заслужава да се гледа повече от веднъж.  Ще ми липсват актьорите .

# 340
Аз съм на Емили в Париж изгледах 1,2,3  сезон на един дъх ♥

# 341
Lost така и не го разбрах накрая. Четох разни обяснения и пак не разбрах. Явно съм тъпа....

Просто беше мега измислен и изсмукан финала. Любим сериал ми е, но не го догледах. Нямаше смисъл.

# 342
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Три пъти съм гледала сезоните на LOST и до ден днешен нямам обяснение за финала.
Дори в тази тема се дискутира финала преди година и пак всеки си го интерпретира както му е удобно.

Умрели ли са били през всичкото това време, но нали се върнаха, в даден етап ли са умрели и ги дават в Рая, но защо всички са на годините си, без да остареят, съществуваха ли реално островите или това е бил един голям сън за всички,експеримент ли е било всичко това на чело c бащата на Пени... теории много.
За мен финала е най-големият (и единствен) провал на сериала и ако някой ми каже,че не харесва Лост,че е измислица с глупав финал... няма как да го виня!

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 23:47 от Adoralova

# 343
През годините из телевизията се случва да заглеждам по някой сериал, но там знаете как е - често ги спират насред нищото, не са пълни сезони, прескачат и т.н. Последните години съм подхванала да гледам такива, които съм харесала по тв, но ги гледам онлайн пълните сезони. Например Касъл, Декстър, Бруклин 99, Грим, в момента гледам Хаус (ама рядко, защото сама си го гледам, пък нямам много време), до скоро гледахме Добрият доктор, сега за разнообразие почнахме Без пукната пара (винаги ми е бил от любимите). За след него обаче май нямам идеи, обичам да ги редувам - по-драматичен с по-забавен.

# 344
  • Sofia
На мен фаворити ми са Stargate всичките, Supernatural, 4000 имам и други любими от старите, на които се връщам, когато няма нещо ново за гледане.

Общи условия

Активация на акаунт