Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 49

• 23 458
  • 467
  •   1
Отговори
# 405
  • София
8 епизода са, не са 9.

# 406
Аз съм гледала Господин кралица още преди години, когато излезе, и ми харесва. Гледах и някои от епизодите по тв.
Започнах и китайският сериал за палата Янкси - за сега ми харесва. Не съм сигурна за тези трели в края на уводната песен... Пуснете си песента от 3:22 минута, за да разберете какво имам предвид:
Скрит текст:

# 407
  • UK
А, да погледнах сега 8 епизода са.

# 408
Здравейте.
Изгледах "The White Lotus". Много ми хареса.
И аз се нареждам за препоръка на подобен сериал.

Всъщност влизам да препоръчам "Disclaimer".
Един от най-хубавите филми в моя списък.

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 17:12 от Фран

# 409
  • София
По Netflix изгледах Run Away, поредната екранизация по Harlan Coben. Интересен, има съспенс, прилича на другите екранизации по Харлан.

# 410
Изгледах Mistletoe murders по препоръка от темата. Много успокояващ cozy сериал. Как събраха толкова убийства в дните преди Коледа! 😀. Завърши с отворен край, очакващ 3-ти сезон. Явно и него ще направят преди Коледа!

# 411
Гледам сега по Стар Лайт, 'Откраднато момиче' и направо съм бесен на такива родители. Как може да има толкова наивни, да не кажа глупави хора. Как може да си дадеш детето при някаква напълно непозната с която си разменила 5 приказки. Направо нямам думи. И то с пренощуване. Тц тц тц
А такива боклуци като тази която отвлече дъщеря им трябва директно да се разстрелват без съд и присъда.

Как е името на сериала? В тракери не го откривам.
И на мен ми е странно, но в Щатите съм чела, че така се прави като се търси бавачка.
В миналото често така са се отвличали деца.
Уж идва някаква мила женица, дава фалшиво име, ще го гледа, майката отива на работа. И остава без дете.
Често и нямат избор някои майка. Ако е разведена, ако е вдовица.
Имаше наскоро такъв случай за който четох. Преди много години една така отвлича едно малко момиченце. Искала да има дете, но не можела и така го отвлича.
Не могат да го открият. Чак след години се разбира истината случайно с днк тестове в някаква платформа се откриват.
Не е имала хубав живот с тази "майка" момичето.

# 412
Аз пак да препоръчам Enlightened. Не е като лотуса със сигурност, но според мен си носи подчерка на Майк Уайт. В HBO е. Странен е малко, няма да се хареса на всеки. В началото изглежда изключинелно тъп обаче Grinning

# 413
Както се очакваше,Кметът е подновен за нов сезон,който ще е последен.Радвам се че ще довършат историята.

# 414
  • София
Гледам сега по Стар Лайт, 'Откраднато момиче' и направо съм бесен на такива родители. Как може да има толкова
Как е името на сериала? В тракери не го откривам.

The Stolen Girl
https://www.imdb.com/title/tt28228082/

# 415
Някой по- напред беше споменал, че след като не е харесан Белия лотус, няма да се хареса и Еуфория. На мен Лотуса не ми хареса, едвам изгледах 2сезона, третия изобщо не го започнах. За сметка на това Еуфория много ми хареса и с нетърпение чакам другия сезон.
Аз тъкмо изгледах един супер странен сериал по НВО- Getting On / Отделение за специални грижи. Чак не знам как да го определя, хем не бях запленена от него, хем бързах да си пусна следваща серия. Има 3 сезона, епизодите са по 25-30 Мин.

Сега мисля да почна След зимата, пак по НВО. Какви са отзивите за него?

# 416
  • SA
Както се очакваше,Кметът е подновен за нов сезон,който ще е последен.Радвам се че ще довършат историята.

Ураааа!
Макар да бе почти сигурно това.
Много се радвам!

# 417
Аз го изгледах на един дъх ..но обичам европейско кино и много ми напомняше скандинавските сериали които гледай по време на майчинството си ..дори сега си търся нещо подобно да захвана пак ..
Някой по- напред беше споменал, че след като не е харесан Белия лотус, няма да се хареса и Еуфория. На мен Лотуса не ми хареса, едвам изгледах 2сезона, третия изобщо не го започнах. За сметка на това Еуфория много ми хареса и с нетърпение чакам другия сезон.
Аз тъкмо изгледах един супер странен сериал по НВО- Getting On / Отделение за специални грижи. Чак не знам как да го определя, хем не бях запленена от него, хем бързах да си пусна следваща серия. Има 3 сезона, епизодите са по 25-30 Мин.

Сега мисля да почна След зимата, пак по НВО. Какви са отзивите за него?

# 418
Започнах го, харесва ми много. Доста ми прилича на Ярка река.

# 419
А аз пък ще потърся този ярка река Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт