Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 49

• 23 496
  • 468
  •   5
Отговори
# 450
  • София
Гледам The English Game. За британския футбол в края на 19-те век.
Сигурно сте го обсъждали, защото филмът е от 2020 г.
Интересен е, добре направен. С хубав сценарий, дело на Джулиън Фелоуз.
И забелязвам едни и същи идеи във всичките му филми.

# 451
  • София
Да, страхотен сериал е The English Game. Simple Smile

Снощи се проведоха златните глобуси.

The Pitt взе най-престижните награди - за най-добър драматичен сериал + глобус за Ноа Уайли за главна мъжка роля в драма. Simple Smile
Логично. Уникален сериал и невероятна игра на Уайли.

Напълно логично и Adolescence обра наградите за лимитиран сериал.
4 от 5 награди! 80%

The White Lotus и Severance са големите губещи - без нито един глобус въпреки общо 10-те номинации.

Pluribus - супер изненадата на годината прибра 1 награда от общо 2 номинации или 50% КПД.
Рия Сийхорн заслужено взе наградата за главна женска роля.

Като цяло Емитата се повториха...

# 452
  • София
Следващият Лотус щял да бъде в Кан.

# 453
Снощи започнах да гледам 2-ри сезон на Mistletoe Murders, лек и неангажиращо сериалче, дори бих го определил като леко лигаво, но става за гледане.
Сезоните са от по 6 епизода, като всеки случай се разрешава в 2 епизода.

# 454
  • Sofia
Вчера започнах да гледам по Вики китайския Дерайлиране. Хвана ми интереса. Стигнах до 6-та серия. Момиче минава в паралелен свят и от 2025 се връща в 2018 г., и от богаташка щерка се оказва бедна и от село. Ще видим как ще се развият нещата.

# 455
Как да го намеря този сериал може ли линк?
Вчера започнах да гледам по Вики китайския Дерайлиране. Хвана ми интереса. Стигнах до 6-та серия. Момиче минава в паралелен свят и от 2025 се връща в 2018 г., и от богаташка щерка се оказва бедна и от село. Ще видим как ще се развият нещата.

# 456
  • Sofia
Как да го намеря този сериал може ли линк?
Регистрираш се във viki.com после избрах фентъзи да търся сериали на тази тема, там между другите го намерих. На компа директно от английски ми превежда субтитрите на БГ, на телевизора също може да се инсталира приложението, ако телевизора е смарт. Но няма на всички езици преведени суб, а функцията автоматичен превод от гугъл не работи. Има безплатни сериали и сериали, ако си платиш за viki pass.

# 457
Опитвам се да намеря новия епизод на High Potential при бананите (само в Z имам акаунт), но не са го качили.
Сезон 2, еп.8 e мисля. Къде другаде може да се гледа или свали? Благодаря Ви!

# 458
Снощи започнах да гледам 2-ри сезон на Mistletoe Murders, лек и неангажиращо сериалче, дори бих го определил като леко лигаво, но става за гледане.
Двамата артисти в двете главни роли изнасят филма на гърба си. Ако не бяха те,сериала щеше да е посредствен...

# 459
  • Вестерос
Набелязала съм го и аз. Имам още няколко епизода да приключа с Доусън и ще го мятам. Има ли го по приложенията?

# 460
Скрит текст:
Да, страхотен сериал е The English Game. Simple Smile

Снощи се проведоха златните глобуси.

The Pitt взе най-престижните награди - за най-добър драматичен сериал + глобус за Ноа Уайли за главна мъжка роля в драма. Simple Smile
Логично. Уникален сериал и невероятна игра на Уайли.

Напълно логично и Adolescence обра наградите за лимитиран сериал.
4 от 5 награди! 80%
The White Lotus и Severance са големите губещи - без нито един глобус въпреки общо 10-те номинации.

Pluribus - супер изненадата на годината прибра 1 награда от общо 2 номинации или 50% КПД.
Рия Сийхорн заслужено взе наградата за главна женска роля.

Като цяло Емитата се повториха...
Severance е фантастика и никога няма да вземе награда. Може за актьор евентуално, като Плурибус.
Освен това, ако трябва да съм честна - харесвам много сериалът, гледах го няколко пъти, но имам чувството, че оттук нататък ще запада. Просто не мисля, че ще задържи нивото. Дано да греша.

Големият губещ е Гари Олдман, защото го номинираха няколко пъти, а не спечели нищо.

# 461
  • Бургас
Изгледах ,,То, Добре дошли в Дери,,
Много ми хареса! Държи в напрежение през цялото време.
Но вече толкова съм претръпнала на гадните сцени, покрай скандинавските филми, че това ми е напълно в нормите!
Явно ми трябва нещо, още по- разтърсващо!
Предложения!

# 462
И аз сякаш съм претръпнала когато гледам филми или в този случай сериали на ужасите. Хубав е " То - Добре Дошли в Дери " , но нямаше никаква изненада в него , сякаш знаеш какво ще се случи преди да си го видял . Според мен ще бъде излишно да правят още един сезон, но все пак ще го гледам когато излезе. Аз превъртам сега сериалите които гледах миналата година , и очаквах пак да ми бъдат интересни , уви " Институтът " този път не ме впечатли , сега съм на " Уенсдей " и да си кажа дори при второ гледане повече ми допада от " Институтът " , но фаворит ми е " Stranger things " . Толкова добър сериал от скоро време не бях гледала.  Сега очаквам "Еуфория"  сезон 3 . Надявам се вече да видя вече геройте извън гимназията .

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 21:42 от Жасмина 94

# 463
Кои скандинавски гледаш и къде?

# 464
  • Бургас
Соулче, ако въпросът е към мен - скоро ми попадна от някоя тема този сайт zenoplay.su Там има няколко филма, които не съм гледала.
Сега започвам тях, като за начало ,,Операция черен рак,, . Не мисля, че е това, което харесвам, но да видим.

В издирване съм на дублирани скандинавски филми и сериали.

Общи условия

Активация на акаунт