Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 49

• 23 704
  • 475
  •   1
Отговори
# 465
Преди време, не помня дали с теб обсъждахме, препоръчах един сериал Ragnarok. Много приличен.... https://www.imdb.com/title/tt9251798/

# 466
  • Бургас
Не е било явно с мен. Не съм го гледала ,,Рагнарок,, Ще дойде и неговият ред.

# 467
Приключих с "Dear child". Много тежък, поне първите серии. Хареса ми, препоръчвам.
Спешно трябва да разнообразя с нещо леко, защото вече поредна драма гледам и взех да се филмирам.

# 468
Благодаря за препоръчаните австралийски сериали. Изгледах Friends like her, а сега съм на втори сезон на Black snow. Непознати актьори и интересни истории.  Да препоръчам един скандинавски сериал - Synden (Land of sin). В главната роля е Криста Косонен, която си харесвам още от Beforeigners, появява се и в Ronja Rövardotter.

# 469
Agatha Christie's Seven Dials

# 470
Изгледах първа серия на 2-ри сезон на HiJack с Идрис Елба, хареса ми началото и с интересен обрат завъши серията.
Жалко само че трябва за всеки епизод да се чака по седмица.

# 471
И как е?

Има предишна адаптация в сериала за Поаро, която няма нищо общо с книгата. В книгата участва инспектор Батъл (който обикновено е изтрит от всички адаптации на неговите книги - последен пример е Нула часът, която излезе преди около година) и е по-скоро шпионска история, отколкото мистерия.

От типа евтин/забавен шпионски роман.

# 472
Изгледах His & Hers по мнения от темата. Хареса ми - завладяващ сюжет, обрати до последно, но във водещата мъжка роля бих предпочела не толкова грубоват актьор, с малко чар, ако не да е чак хубав.

The Beast in Me започва обещаващо.

# 473
И аз изгледах His & Hers след хвалебствията тук. Съжалявам, но по-голям абсурд скоро не бях виждала. Идваше ми да си блъскам главата в стената след края.

По препоръка от приятелка започнах Your Friends & Neighbors. След един епизод ми изглежда интересен, дано и останалите са на ниво.

High Potential се завърна след почивката. Морган вече много ме дразни, много неправдоподобен (и несимпатичен за мен) образ. За лежерно гледане става.

Добре, че някой тук ми напомни да довърша Down Cemetery Road. Много зле, нищо общо със Slow Horses (може би има прилики с последния излязъл сезон, който лично за мен беше много слаб).

# 474
По хорски препоръки мога да започна да гледам нещо, пък като не ми стане интересно, не се насилвам да го гледам докрай. А ако протоколно ми е важно какво се е случило, търся и чета в нета.

# 475
На мен ми хареса последният сезон на Slow Horses - началото не, но до края беше добре, даже ме мотивира да прочета книгите до края.
Малко се потресох от това, че хората на Ламб наистина са некомпетентни в книгите и категорично не са недооценени - просто не стават. Това е значително смекчено в сериала.
Ако ви притеснява, че в този сезон не умря никой - споко, поне трима главни герои ще умрат в следващите сезони. Някои със сериозно присъствие (но пък това може да е променено в сериала). А също и някои второстепенни.

Освен това има книга, в която дефакто няма заплаха за държавата - има злодей, той е вътрешен и му слугуват ултраси (футболни фенове). Ако не ви звучи много страшно, то е защото не е.

Общи условия

Активация на акаунт