Също изгледах Сандокан - може би ще коментирам в неговата тема по-късно (малко съм заета и не ми се занимава). Сериалът ми хареса, макар че имам забележки. Ако във втори сезон има повече романтика, отколкото приключения - ще спра да го гледам.
Нямаше никакъв смисъл от смъртта на Сани и освен това беше прибързана (имам предвид самите сцени, не в контекста на историята) и светкавично забравена. Ако актрисата е искала вън от сериала, можеше просто да я оставят в джунглата при племето й. Не е задължително да има трагична любовна история, която след пет минути няма да има значение.
Брук категорично не изглежда влюбен в Мариан - не знам защо се опитват да ни убедят в това. Прочетох за историческия образ - не се е оженил и не е имал деца, има предположения, че е бил гей, но не са доказани. Сега ще изкарат, че тя е неговата фатална любов - ами не е убедително. През цялото време той си планираше някакви свои неща или беше полу-упоен, Мариан беше просто път към възхода му и сега изведнъж - мисли за нея... Ц, ц.