Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 49

• 24 479
  • 487
  •   4
Отговори
# 480
На мен не ми хареса Кръгът на Доусън и го гледах в тийн годините си (после го повтаряха и може пак да съм гледала нещо) - не съм го гледала до края. От тогава не харесвам Кейти Холмс, радвам се, че изчезна от екран.

Също изгледах Сандокан - може би ще коментирам в неговата тема по-късно (малко съм заета и не ми се занимава). Сериалът ми хареса, макар че имам забележки. Ако във втори сезон има повече романтика, отколкото приключения - ще спра да го гледам.
Скрит текст:
Образът на лелята беше шизофреничен и ненужен - първо тя определено сваляше брат си, после я представиха като злодей, който е затворил майката на Мариан в лудница и стана причина майката на Джеймс Брук да бъде измъчвана, а накрая излезе, че била добра жена и ще се прибира в Лондон - WTF?? Тъпо, тъпо.

Нямаше никакъв смисъл от смъртта на Сани и освен това беше прибързана (имам предвид самите сцени, не в контекста на историята) и светкавично забравена. Ако актрисата е искала вън от сериала, можеше просто да я оставят в джунглата при племето й. Не е задължително да има трагична любовна история, която след пет минути няма да има значение.

Брук категорично не изглежда влюбен в Мариан - не знам защо се опитват да ни убедят в това. Прочетох за историческия образ - не се е оженил и не е имал деца, има предположения, че е бил гей, но не са доказани. Сега ще изкарат, че тя е неговата фатална любов - ами не е убедително. През цялото време той си планираше някакви свои неща или беше полу-упоен, Мариан беше просто път към възхода му и сега изведнъж - мисли за нея... Ц, ц.

# 481
  • София
Гледам Наследници. https://www.imdb.com/title/tt7660850/?ref_=nm_knf_t_1.
Аз все със закъснение гледам.
Първо, не мога да си обясня изключително високия рейтинг на сериала в imdb.
Второ, не ме напуска усещането, че е много близък (като вайб) на този филм - https://www.imdb.com/title/tt15567174/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm … use%2520of%2520us.

# 482
  • Вестерос
Изгледах най-сетне Dawson's  Creek.

А къде го изгледахте? Преди много години съм го гледала, но изобщо не помня къде. Със сигурност бих си го преповторила.
Изтеглих го от бананите до 5-ти сезон, а последният 6ти изтеглих мисля от зелка, ако го няма при бананите.

Кейти не ми харесва и на мен като актриса, но последните три сезона героинята ѝ ми беше много миличка и някак свикнах с нея.

# 483
  • София
His & Hers (2026)
https://www.imdb.com/title/tt33035373/

минисериал на Нетфликс / 6 епизода по 40 мин. / трилър/криминален/драма

Още един сериал по нашумял роман. Доста хвалби прочетох за сериала и подходих със завишено внимание, което доста бързо се сблъска с реалността и осъзнах, че гледам до болка познати неща. Добре, че беше финалът, който наистина ме изненада и може би е най-интересното нещо в целия сериал с целия си абсурдизъм. Наистина е WTF. И все още не мога да преценя дали е добре или не. На кантар съм. От една страна наистина беше изненада. Наистина. Няма как да се сетиш. От друга страна някакъв абсурден антиклаймакс.
Поне за първия туист се сетих още преди да се разкрие. И си мислех, че това ще да е голямата тайна, но и си казах - хъх, верно ли? Това ли беше? Че аз се сетих един епизод по-рано. НО, последва онова с горещата ютия или тухлата четворка, хаха, който както иска да го приема.

Като цяло добър сериал за едно гледане и забрава след години. Каста беше 'окей' без да блести с нещо. Харесвам Джон Бърнтол още от сезон 1 на TWD, но тази роля не беше за него. Теса Томпсън ми хареса. Тя винаги ми е харесвала.

Малко прехвален ми дойде сериала, но все пак ако трябва да тегля чертата - хареса ми!
-
7

# 484
Да,става,но не е уау.Run away ми тръгна добре.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 10:28 от Calabria

# 485
И аз изгледах His & Hers след хвалебствията тук. Съжалявам, но по-голям абсурд скоро не бях виждала. Идваше ми да си блъскам главата в стената след края.
Много интересно мнение. Кое е абсурдно от твоя гледна точка?
Абсолютно цялата история. Всичко е клише: малкият град, убийство, полицаят познава жертвата. Тийн драми с изтекла давност.

Както Дяволо е написал в мнението си, едната сюжетна линия си личеше от космоса. На всичкото отгоре нямаше никакво обяснение какво е искала Лекси от Анна. А финалът, финалът стои като кръпка, зашита с червен конец, върху цялата баналност.
Скрит текст:
Напълно невероятно е да не разпознаеш приятелка от детството, която ти е взела работата, колкото и да се е преобразила.

Дъщеря ти ще ражда след една огромна загуба, а ти ще ѝ пишеш шокиращо писмо, с което я надъхваш да бъде майка закрилница, като ѝ обясняваш как си убила приятелките ѝ от гимназията. Да не говорим, че едната приятелка е сестра на зет ти. Съзнателно оставяш едно дете без майка, за да може дъщеря ти да получи семейството, което е нямала. Много жалък опит за шоГ бонБа.
Ако трябва да давам оценка по десетобалната, 3.5 му е много.

# 486
  • Бургас
Аз в момента гледам  His & Hers и имам някакви предположения кой какво що.
Но от прочетеното тук - има неща, които още не съм гледала и не съм стигнала до тях.
Интересни са ми коментарите ви!

# 487
Никой не знае какви зверове крият другите у себе си. Може би твърде американска история за моето мислене, но предвид, че беше само няколко епизода, за мен H&H си беше съвсем приличен.

Общи условия

Активация на акаунт