Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 49

• 25 307
  • 501
  •   6
Отговори
# 495
  • Бургас
 His & Hers изгледах го!
Потресена съм от субтитрите! Които в последната серия бяха на нещо като украински или от този род и въобще нищо не се разбираше! Само гадаеш! На края на серията пак се върнаха на бг, но мисля, че субтитрите са от АИ или ЧДПТ.
Няма мъжки, женски род, няма нищо! Ужас!
Този финал изобщо не го очаквах! Ама изобщо!
Интересен за гледане, поради липса на друго!

# 496
  • В Космоса
И аз току-що го изгледах His & Hers. Ами аз пък се сетих кой е убиеца още когато
Скрит текст:
майката за втори път се разходи гола, уж в неадекватно състояние, по време на убийството.

# 497
  • Вестерос

# 498
  • Mediterraneo
А аз приключих с дългия маратон със Stranger things! Не се сещам да съм гледала друг сериал на подобна тематика никога. Този обаче ще остане в аналите на "моите" сериали, нищо, че последният сезон беше излишен и като придатък на основния сюжет. Велик сериал, страхотни актьори, влюбена съм в Джейми Кембъл, страхотно харесах всички. Без Уинона Райдър, безкрайно некадърна игра, вечно с една и съща физиономия!

# 499
Аз започнах турски сериал , обикновено гледам да ги избягвам защото са ми прекалено сапунени и драматични и ме дразнят адски много . Но този за сега е доста различен и доста ми допада . Сюжетът е доста динамичен  , и играта на актьорите е повече от добра , а химията между главните персонажи  е изпепеляващо добра  .

# 500
Неделя е ден за поредни епизоди на Landman и The Night Manager. И докато финалът на Landman беше ОК, като дори съм доволна, че свърши, за нощния мениджър все повече се притеснявам в какво се забърка и има да му треперя още два епизода.
The Lincoln layer С4 го чакам и аз.

# 501
A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight

Общи условия

Активация на акаунт