Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 49

• 25 923
  • 515
  •   1
Отговори
# 510
Mistletoe Murders / Убийства под имела
Започнах го след коментарите тук. Напоследък гледам само неща, за които съм прочела в темата.

Леко ми е глуповат и актьорите са ми антипатични, но изгледах с удоволствие, защото търсех точно това - леко и неангажиращо сериалче.
Твърде много ми е това прехласване по Коледа, но се преглъща. То имаме ли избор да не го преглътнем, като ни облъчват отвсякъде.
Също ми напомни малко за "Добрата вещица". Носи същия вайб донякъде.
И все пак е добър, особено за приспиване Wink
Започвам сезон 2 довечера. Да видим ще разкрият ли мистерията около Емили.

P.s. Харесва ми това, че тя разказва между сцените. Понякога така развиват историята във филмите, че не разбирам какво точно се случва, особено с модерните безизразни емоции. (Не, че тук има нещо за неразбиране де, говоря за други филми). Така, че за темерути като мен, това е отлична опция. Проветствам. Дано го правят в повече филми.

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 19:09 от Castiella

# 511
Страйк трябва скоро да има нов сезон - по Отприщен гроб, но все още няма премиерна дата.

# 512
И на мен ми бяха много приятни сериите на Корморан Страйк.

И също съм нахъсана за A Knight of the Seven Kingdoms.

# 513
  • Варна
Днес гледах ,,Innato"  https://www.imdb.com/title/tt35578133/
През цялото време подозирах Сара, пък то...Както и да е, явно ще има С2. Ама бавен ми бе, на скорост 1,5 и дори 2 , не съм очарована.

# 514
  • София
За разлика от повечето мнения тук аз харесах His&Hers.
Действието беше лежерно, типично южняшко.

# 515
  • Berlin
His&Hers ми хареса, аз си падам по такива завъртяни истории. Макар че след амнайстия подобен сериал вече омръзва (направих един маратон с Хармън Конън и повече не искам да го гледам). Обаче
Скрит текст:
ще видиш, че някой купува литри белина, свински опашки, чук и ръкавици ли беше и няма да се усъмниш??? Хаха, тука си викам, че има нещо и после Лекси беше ясна, заблудиха ме успешно, но не стана ясно как ще заравят томахавката с Ана при положение, че разбрахме кой е бил жертвата… малко не разбрах и Ричард какво се пенеше за богаташките деца, като жена му е такава, а Ана не. За какво бяха наредени тия инструменти на масата? За кьорфишек.😂 Иначе аз мислех, че може и Ана и Джак да са замесени, това да е големият обрат, майката не я заподозрях.
Иначе го изгледах ударно току-що и се надявам утре да мога да стана навреме.😀

Общи условия

Активация на акаунт