Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 49

• 30 113
  • 597
  •   1
Отговори
# 555
  • UK
Hijack сезон 2 и на мен ми е много безинтересен. Едвам изгледах
първите два епизода.

П.С. И първи, и втори сезон са снимани в Англия.
 Да интересно, сега видях че е сниман в Англия.

А, някой дали е гледал новият сериал се Аштън Кътчар, три епизода мисля че са изчезнали на Дисни. Гледах му рекламата, доста извратена идея ми ми се вижда.
https://m.imdb.com/title/tt33517752/?ref_=nm_flmg_job_1_accord_2_cdt_c_1

# 556
  • Berlin
Като гледах трейлъра и реших, че е нов сезон на AHS.😅

# 557
Къде го гледате ?
Аз в момента съм на 2ри сезон на "кулата " по HBO на вълна съм криминални и разследвания и си търся такива ..

Аз в момента съм на криминална вълна , и днес завършвам със " The Surpent " . Освен че е криминален , е и по действителен случай . Препоръчвам го за тези които се чудят какво да гледат , и за тези като мен които не са го гледали. От доста време сериал не ме е държал така в напрежение като този . Изключвам Stranger things,  и другите подобни за които знаеш че са измислици , но като знаеш че това в действителност се е случило е още по страшно. Препоръчвам го отново.  10 / 10

# 558
Ако ти се гледа нещо по действителен случай, но не толкова натоварващо пробвай с Dirty John.

Днес изгледах 2-ра серия на Рицарят на 7-те Кралства... като цяло съм разочарован. Като заснемане, декори и тн е много добре, леко е муден, а най-много ме разочарова, това че е само 30 минути епизода и да се чака по седмица. А и с това бавно действие.. имам чувството, че първи сезон няма да има никакво развитие.

# 559
  • Berlin
То дали ще има 2ри? Тя е една малка книжка… какво толкова да стане.

# 560
В момента гледам Stranger things - Сезон две и съм много разочарован от сериала досега. Очаквах нещо силно като Dark , но уви. Едвам добутвам епизодите до края. Колебаех се между сега гледания и The night menager. Май ще доглеждам Сезон 2 и преминавам на Хю Лори. Никой може ли да предложи нещо интересно за гледане ?

Кога се очаква премиерата на From? Беше за тая година предвиден сезонът?

# 561
То дали ще има 2ри? Тя е една малка книжка… какво толкова да стане.
Ще има 2ри сезон, а може дори и трети

# 562
Тhe way home - 3 сезона с Анди Макдолу

от типа тайм травълърс

# 563
Действително Hijack сезон 2 до тук е най-малкото скучен. Днес ще направя опит да догледам втора серия и от нея зависи дали изобщо ще продължа да го гледам.

# 564
From започва на 19 април четвъртия сезон,потвърдиха и 5 че ще е последен.
Започнах Pitt нещо не ме грабна новия сезон и заместващата,да видим какво са ни измислили.

# 565
Къде го гледате ?
Аз в момента съм на 2ри сезон на "кулата " по HBO на вълна съм криминални и разследвания и си търся такива ..

Аз в момента съм на криминална вълна , и днес завършвам със " The Surpent " . Освен че е криминален , е и по действителен случай . Препоръчвам го за тези които се чудят какво да гледат , и за тези като мен които не са го гледали. От доста време сериал не ме е държал така в напрежение като този . Изключвам Stranger things,  и другите подобни за които знаеш че са измислици , но като знаеш че това в действителност се е случило е още по страшно. Препоръчвам го отново.  10 / 10
На playtube . Там ги има всички епизоди със български дублаж.

# 566
MM гледа Mr Mercedes (по Стивън Кинг) по Нетфликс и от време на време и аз се заглеждам. Не е нещо, което бих си пуснала да гледам. Първи сезон беше ОК, във втори вече започват свръх естествени неща и съвсем не може да ми фокусира интереса.

Връщам си думите назад. Фокусира ми се интереса върху втори сезон.

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 00:23 от Блу

# 567
  • Бургас
Pinko къде гледаш Тhe way home ?

# 568
  • Вестерос
Нещо ново

# 569
MM гледа Mr Mercedes (по Стивън Кинг) по Нетфликс и от време на време и аз се заглеждам. Не е нещо, което бих си пуснала да гледам. Първи сезон беше ОК, във втори вече започват свръх естествени неща и съвсем не може да ми фокусира интереса.

Връщам си думите назад. Фокусира ми се интереса върху втори сезон.
И ние сме на вълна Mr.Mercedes -много се запалихме,странен и по-психо е втори сезон,но май повече ни харесват и коментираме отношенията между главните герои около Бил,много са симпатични,а Бил е супер колоритен ….и психото прави много добра игра,няма слаб актьор…определено си е попадение.

Общи условия

Активация на акаунт