Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 49

• 30 064
  • 597
  •   2
Отговори
# 570
  • София
Чела съм 1-2 книги за д-р Скарпета, не са лоши. Дано и сериалът да е хубав.

# 571
  • Berlin
Каквото и да е с Никол Кидман, хич не ме привлича вече, по-скоро напротив. По-скоро гледам въпреки нея.

# 572
Зачудих се и аз дали това е стар сериал или е от новите (явно е нов, отдолу пише...)? Гледах филм с Никол Кидман, ами толкова зяпах корекциите ѝ, които ѝ придават странно изражение, че почти не разбрах сюжета...

# 573
  • UK
И аз вече избягвам сериали/филми с Никол Кидман, много и е странно лицето.

Вчера изгледах два епизода на The Beauty, странен сериал. Не бях забелязала, че в главната роля е Evan Peters. Да ви кажа трябваше да гугълна за да съм сигурна, че е той. В лицето изглежда много изпит, дали от възрастта или нещо драстично е отслабвал, знам ли. И интересното - първи епизод беше около 45 минути, а вторият 25 минути.

# 574
Аз подобно странно усещане получих с Деми Мур в Landman. Чак не ми беше приятно да я гледам.

Иначе с Никол Кидман доста харесах Отмяната, Големите малки лъжи, Lioness.....но да, самата тя изглежда странно.

# 575
Никол Кидман има кукленски красота и излъчване, към които остаряването не е блакосклонно. Много я харесвах до сравнително скоро, вкл. и в Big Little Lies. Но с опитите си да запази точно това кукленско изражение и все да е в ролите на доста по-млади жени ме отказа да я гледам в най-новите ѝ филми.
Деми Мур пък винаги е имала строга красота и остаряването ѝ стои добре. В Landman много ми хареса. Изглежда точно като перфектно подържана, но отдавна в не първа младост жена. Много добре се е справил пластичния ѝ хирург.
Ако преди 10, 15, 25 години някой ме беше попитал коя от двете харесвам повече, без да се замислям - Никол. Сега, пак без да се замислям - Деми.

# 576
Mr. Mercedes го гледах още навремето като излезе сериала, че даже си свалих книгите и ги прочетох на Киндъла.
Може би защото не съм фен на класическият Кинг, то тези книги ми допаднаха много. Особено с леките психо контрол елементи. Но много от твърдите фенове на Кинг оплюха книгите.
Сериала също ми хареса, някой ден бих го изгледал наново.

Относно Никол Кидман и на мен в последните и продукции ми прави лошо впечатление безизразното и лице.
Снощи си я припомних с една продукция от 2006/2007 - Златният Компас, а и изгледах филма за да направя сравнение с първият сезон на His Dark Matterials  - ами да ви кажа филма е много по-добре направен, жалко само че не продължиха историта. Но пък сериалът във 2 и 3 сезон доста се подобрява.

# 577
Изчела съм всички книги за Скарпета и в моите представи кукленската красота на Никол Кидмън,подчертавана с много корекции на тази възраст,няма нищо общо с образа на главната героиня,освен че са руси😀.Със сигурност Джулиън Андерсън би била по-подходяща като типаж и излъчване,но ще му дам шанс,въпреки че и аз вече не мога да понасям напомпеното лице на Кидмън.

# 578
Деми Мур също е пълна с корекции, както и Никол Кидман. И двете не мога да остареят достойно. Много харесвам Линда Хамилтън, носи си годините с гордост.

# 579
И аз съм чела (слушала по-скоро) книгите от серията за Скарпета, и Никол Кидмън никак, ама никак, не си я представям в ролята на Кей. Но предполагам, че ще е като в сериала "Bones"--ще запазят почти нищо от книгите и героинята Темпрънс Бренън.

# 580
  • Mediterraneo
Кукленска красота може и да е имала Никол Кидман, не е останал и помен от нея. Последно точно снощи я гледах в един филм със Зак Ефрон, и двамата са безпардонна карикатура на себе си. Гледам въпреки нея, да, тя не става за гледане вече.

# 581
Кукленска красота може и да е имала Никол Кидман, не е останал и помен от нея. Последно точно снощи я гледах в един филм със Зак Ефрон, и двамата са безпардонна карикатура на себе си. Гледам въпреки нея, да, тя не става за гледане вече.

Точно за този филм, където не схванах много, много какво става, понеже зяпах нея. Той и Зак се бил окепазил с корекции, но в този филм май няма още.

И да не е спам ще допълня, че мисля да почна All her fault, но не очаквам да е нещо уау.

# 582
A онзи филм,в който  Никол Кидмън пиеше мляко,ми беше леко казано смешна.
В Expats/много ми хареса сериала/,там мисля,че й се получи ролята,като се замисля.

# 583
Bagel
на Холмарк

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 08:32 от pinko

# 584
Expats го очаквах, защото от рекламите ми се виждаше красив, зелен, цветен... Като му гледам сега ниския рейтинг, вероятно това ме е отказало да го гледам. Но пък само 6 епизода... може да му дам шанс, най-малкото за фон ще става. Иначе, Николчето в Big Little Lies ми хареса, ама наистина много. Сякаш точно себе си играеше - красива, крехка, не особено умна, лесна за манипулиране и тормоз. Но все пак, сериала е стар, а Никол - по-скоро млада тогава.

Общи условия

Активация на акаунт