Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 49

• 30 785
  • 613
  •   1
Отговори
# 600
Отивам да го търся това дете.
Къде го гледахте?
Дано е с бг!
Изтеглих го от руските банани. Има бг субтитри за него (от друг сайт), но са генерирани с ИИ.

# 601
  • Bayern
Къде го гледахте?
Дано е с бг!
Ако имаш някакъв AdBlocker срещу грозните реклами в сайта, можеш да гледаш от тук . Има БГ суб., на пръв поглед ми изглеждат добре синхронизирани
https://xpwatch-v2.pages.dev/tv/229221

# 602
Изгледах Амадеус. Ужасно не ми хареса, ама ужасно. Дали защото неволно човек сравнява с великолепния шедьовър на Милош Форман, но този сериал за мене е тотален фейл.

Сега съм подхванала His & Hers, за момента ми е интересен.

Настроила съм се след това Only Murders in the Building. Странно, но съм го пропуснала.

# 603
Liebe kind -  от Замунда го дръпнете
"Мрак" Dark ли е?

# 604
  • Вестерос
НОВИ
Wonder man
Best medicine
All her fault
Memory of a killer

ПОДНОВЕНИ

The Lincoln Lawyer за 5ти
Shrinking за 4ти
 Fire Country,
Georgie & Mandy's First Marriage,
Matlock,
NCIS,
NCIS: Origins,
NCIS Sydney,
Tracker
Elle
Black Mirror
The Pitt
Emily in Paris
Mayor of Kingstown  за 5ти последен

# 605
All her fault го загледах. Много добър до 3 еп. ....и леко "страшен" за родители.

# 606
НОВИ

Memory of a killer

ПОДНОВЕНИ

Matlock,
NCIS,
NCIS: Origins,
NCIS Sydney,

Memory of a killer интересна идея, но някак  скучно ми се видяха първите 2 серии. Под въпрос дали ще продължа да го гледам.

А тези подновените тотално вече са безинтересни. Според мен трябва да спрат с новите сезони и новите варианти.

# 607
All her fault го загледах. Много добър до 3 еп. ....и леко "страшен" за родители.

Да, интересен е и държи в напрежение.

# 608
# 609

Това ще ми е загрявката за Тед Ласо. Само да приключа с драмите на астронавтите (и космонавтите). 🧑‍🚀🌕🌍

# 610
Изгледах Амадеус. Ужасно не ми хареса, ама ужасно. Дали защото неволно човек сравнява с великолепния шедьовър на Милош Форман, но този сериал за мене е тотален фейл.

Сега съм подхванала His & Hers, за момента ми е интересен.

Настроила съм се след това Only Murders in the Building. Странно, но съм го пропуснала.

Only Murders in the Building е голяма ТЪПНЯ.

# 611
  • Варна
,,Wonder Man" -щом видях Marvel , аха да се откажа, после -е, как, Бен Кингсли, пък и да видя какъв цвят ще е костюма на героя ( аква -маджента или тюрко -атлаз...). Обаче ми хареса и чинно го изгледах. Мда.

# 612
Аз загледах Мамник, засега доста ми допада историята и начинът на заснемане. Доста добре докарват creepy атмосферата. Ноооо актьорската игра е толкова зле, it hurts Close дано финалът също е силен и не  стане някоя боза надокрая.

# 613
  • Бургас
Къде го гледахте?
Дано е с бг!
Ако имаш някакъв AdBlocker срещу грозните реклами в сайта, можеш да гледаш от тук . Има БГ суб., на пръв поглед ми изглеждат добре синхронизирани
https://xpwatch-v2.pages.dev/tv/229221

Благодаря, но тук нещо не се получава.
От Замунда също не мога да тегля филми.

Продължавам търсенето.

Кой беше руският сайт?

Общи условия

Активация на акаунт