🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 1 841
  • 42
  •   51
Отговори
# 30
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Сlouded, благодаря за новата тема!
На мен ми е много интересно какъв огън търси Натали, като тя самата е като умряла преди доста време скумрия. Иначе я разбирам, всяка жена би предпочела по-деен и експресивен мъж, но тя самата не предлага нищо подобно. Няма абсолютно никакъв живец в това момиче - една равна интонация, лигавко маукане, празен поглед. Не помня да съм я чула да се смее жизнерадостно, от сърце, да е оживена от нещо, да е проявила любопитство или интерес към нещо около себе си. Едва се влачи, едва говори, мрън-мрън, все едно всичкият земен товар е на нейните рамене. Като някоя бабичка ми е. Даже не мога да си представя как може да е танцьорка, такава флегма и марда е.

# 31
Благодаря за новата тема 🌷
Надявам се Наталито да избере Тихомир. Харесва ми как я гледаше по време на розораздаването.. Единственият излъчващ наченки на влюбване поглед за целия сезон сред мъже и жени.. Харесват ми като двойка

# 32
Нашите герои вдъхновяват талантите на конкурентната телевизия Joy

# 33
Натали е интересчийка, няма да избере Тихомир.

# 34
Определено.

# 35
Благодаря за новата тема!

Сега догледах последния епизод...Малиииии Виктория ще почне да ги кълне скоро в ефир, добре че е дребна и с чуплив нос, че май и на бой иска да  скочи. Ужас..Ролята й в предаването /дано не е и в живота/ е на сестрите на Пепеляшка, нищо че е една.

Според мен Натали ще си остане с Орлин, въпреки че й е интересно да пробва с Тихомир. Навън нямат шанс.

Радо и Галена имат пълното право да са там и са сладки. Пожелавам им да спечелят на фона на всики останали. Габа Джуката много се пени, но тя е тази, която заема мястото на друга - спасителката на прислугата Калоян. Като ги гледам тях двамата ама нищо любовно не виждам.

Краси и Киара ще си останат до края, перат си редовно, напрежение няма. Няма да ги гледаме много много, защото нямат, а и не могат да ни кажат кой знае какво.

# 36
  • SF
Натали е интересчийка, няма да избере Тихомир.

Добре, де... Коя от нас започва отношения с мъж, без да има интерес?

# 37
Радо и Галена не ми пречи, че се познават отпреди. То това не е и познаване. Сякаш пък Краси не е писал на Шермин преди това. Не разбирам на Габи и останалите какво толкова им пречеше. Щом от предаването са го допуснали това, значи е по правилата.
В клипчето, което сте пуснали по-горе за Натали, тя моментално отхвърли специализант по хирургия. Значи Тихомир, когото смятам за далеч от умен, интересен или загадъчен си е баш за нея.

# 38
Изобщо не им е такъв проблем "връзката" между Радо и Галена,кога са си писали,колко...проблемът е,че Бланкото и Дениз не харесват Радо,спорове имаха,а Блага /и Калоян/ пригласят.Радо ще им достави огромно удоволствие ако сам си тръгне,както се заричаше неведнъж,но няма да го направи,не виждам и защо да го прави.
Да не би Блага да е увлечена,да има симпатии към Денислав?Не мисля,по-скоро повече е привлечена към чашката,отколкото към него.Бутат там.

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 23:02 от Морана

# 39
По много странен начин Габи и Калоян много ми допадат 😄 Тя го поразчупва, той я заземява до известна степен. Не знам точно какви са им подбудите да се мачнат, но са сладки заедно. Прави ми впечатление,че Габи,колкото и ниско да пада понякога със скандалите + нелепия й външен вид, никак не е глупава. Ще ми бъде интересно да видя как ще им се развият нещата занапред.

# 40
Това предаване иззе ролята на образователно. Имам си мач?!? Не, не футбол или някаква игра. Гадже било....още по-- смешно...мачове, тоест двойки....закривай училището! Излишно е!

# 41
  • here and now
Благодаря за темата и аз.
Мисля си, че Натали ще избере Орлин. Все пак една двойка се раздели вече.
И преди писах, че не мисля, че имат предимство писалите си отвън. Оказа се че всички знаят кои от останалите ще влизат и че са ги проучвали. Няма да се учудя ако и други са си писали...
К и К ще си бутат до финал.. , освен ако Габа не признае, че е влюбена в кратун, но едва ли..
Писахте, че Виктория имала любяща и подкрепяща майка. По нищо не личи да е така. Една любяща и подкрепяща майка, няма да възпита такива качества у дъщеря си...

# 42
  • На морето!
Не съм гледала последната седмица, но ви чета редовно.
Предстои влизане на последния участник- мъж, ако правилно съм разбрала. Не виждам смисъл да му губят времето, но той си знае.

Общи условия

Активация на акаунт