🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 961
  • 22
  •   35
Отговори
# 15
Според мен и тия разминавания в 1 година ли са, 5 месеца ли са идва от това, че сигурно ѝ отговорил на някакво стори примерно и жените помнят, ама той много помни на коя какво е писал.

# 16
Аз съм направо сигурна, че той е бил в друга връзка и ѝ е пишел, затова така бързо и тя покри това за едната година. Ако не дадат логично оправдание на поведението си в подкастите, да знаете, че е това.

# 17
  • Street of Dreams
Гласувах за Натали и Тихомир, защото се надявам да избере него. Хареса ми, че той пое риска да осмисли присъствието си по някакъв начин в това предаване. Ако привличането е взаимно - защо не.
Не разбирам изобщо възмушението срещу нея, ако няма секс мен ако питате всяка седмица трябва да се пробва с различен, докато си намерят своя мач. А и да има какво да обсъждаме.
Киара също се бори за "мачнат" момък, но нейната победа не беше истинска и никой не знае какво щеше да стане, ако Ана не беше напуснала сцената.

# 18
Аз пъкк съм в потрес, как може някой да намира Красьо тъпото и Киара за сладка двойка. Иде ми да си плюя в пазвата! Дърт чичка и младо, неопитно  момиче, пък било то и фолк певица, изглежда гротеска.
Шермине му ходеше повече, някак оставаше усещане за опитна жрица, а той на добрия и сутеньор.

# 19
КраТун и КраТунка са ми далеч от сладки и на мен, но мисля, че ще се добутат взаимно до финала като двойка.

Галена и Радо не мисля, че имат предимство, някакво виртуално запознанство в което за всеки времето е текло по различен начин, а явно и усещанията за близост. При Галена е било малко повече от харесване, при Радо е било някаква бегла заигравка, която дори не е провокирала желание за по едно кафе на живо. А, както казвате може да е бил във връзка и просто да си е драскал с мадами тъй да поддържа форма.

За Натали - мисля си, че ще избере в крайна сметка Орлин, но само в предаването. Тя не е за него, а и той не е за нея.

# 20
И аз съм в потрес! 🙂 Краси е на 38, макактака дърт чичка?! 😵‍💫 За нищо го нямате това одъртяване - Тишо жито щял да вари на Бонбонова, тук дъртофелник на 38...

# 21
Дърт е за Киара която е на 25.
Освен това излъчването му е на чичак..отпусната торба, в лице също изглежда отегчен и изморен от живота.
Млад щеше да е, ако е на 20-29г.
На 38 е далеч от млад.

# 22
За мен Галена и Радо нямат кой знае какъв шанс. Галена е прекалено глуповата и кой знае какво може да направи, само и само да изглежда честна. Дано я разкарат по-бързо, че с това виене без повод е досадна.

Общи условия

Активация на акаунт