🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 557
  • 2 263
  •   2
Отговори
# 45
  • Варна
Под интересчийка, имах предвид, че я интересува материалната страна и определено Орлин е по-добрата партия от колкото фитнес треньора. Точно за това няма да го избере.
Човекът с парите евентуално е бащата на Орлин.
Ако го отреже заради Натали, Орлин хич няма да е добра партия.

# 46
Под интересчийка, имах предвид, че я интересува материалната страна и определено Орлин е по-добрата партия от колкото фитнес треньора. Точно за това няма да го избере.

За какво да го отрязва? То стана ясно, че Орлин е на 30 и още живее с техните, явно си е в добри отношения с тях.

# 47
  • Варна
Скрит текст:
За какво да го отрязва? То стана ясно, че Орлин е на 30 и още живее с техните, явно си е в добри отношения с тях.
Няма да е първия, нито последния отрязан син. Сещам се за един Динев на певицата Емануела.
А Орлин сигурно собствени доходи няма. Поне не регулярни. Освен джобните.

# 48

Да, бе тя за това избира Орлин, за джобните му 😃😂🤣
Горкият, изглежда че през целия му живот се напасва на кметската кариера на баща си, странейки от всякакви скандали или прояви, а баща му изглежда като консервативен бумър, но пък Орлин можеби и по природа си е такъв тих и сдържан. В което няма нищо лошо де, определено цени професията на баща си, което си е направо професия когато си кмет от 25 години. Но Натали какво би спечелила с него? Та човека ще трябва да търси пари от техните за гориво да отиде до София поне веднъж да се срещнат с Натали. Но може пък и някой да купи колекцията му с музика. За три милиарда. А може пък и Натали да се премести при него. В Монтана!

Някой беше споменал за видеото.
От видеото Натали срещу (колко бяха) мъже, вижда се че докато е била действаща танцьорка определено е била в по-добра форма от сега. И доста посвежа. В рая изглежда като че ли е на успокоителни. Другото което е, специализанта изглежда като.....добро момче, но ..  😃.

# 49
Благодаря за новата тема, Clouded!😊
Натали ще избере Орлин вътре, защото добре си прави сметката и знае кой е по-изгоден. Не го мислете кмета, със сигурност е взел на ОрлинЧо поне 1 апартамент в столицата, тааа дали ще избере Тихомир от люлинската панелка(да не се обиждат люлинчани!😅), дето също живее с техните и работи мега “перспективната” професия, а няма да избере кметския син, дето може да я уреди някъде като певица😅
Радо и Галена ми харесват.
Киара и Красимир - като е без грим все едно му е малката племенница, крайно неестествени са ми.

# 50
Благодаря за темата.

Натали не знае какво иска от мъжете, нямат шанс и двамата.

За Радо и Галена нямам мнение.

Бат Красо и Киара ще се търпят до финал и после, кой от къде е. Не са двойка на вън Киарчето едва го търпи тоя чичак.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 06:10 от So Lucky*

# 51
  • София
Благодаря за темата. Надявам се тази седмица да има други интриги освен на Наталия драмите.

# 52
В епизода имаше един момент, в който Габи каза, че родителите на Калоян ще я харесат. В този момент, почти подскочих, после ме досмеша. Но след епизода, съвсем сериозно споделям, че като майка на син в женитбена възраст(поне по закон), бих се за радвала синът ми да има връзка с Габи, отколкото с Натали, при цялата им външност, минало, характер. Много са ми неприятни този тип жени като Натали, врат се на кого ли не и после :"Ах, ама аз нищо не съм разбрала, ах, ще ми се пръсне главата, ах, ами като ме харесват...".
Като сядаш полугола по мрежа пред някого, явно целиш внимание
Като го събуждаше, гола, по хавлийка след баня, човек, който никакъв не ти е до момента, какво целиш. И от какво точно си изненадана. В 4 сутринта. Някога, като имаше смъртно наказание(не е толкова отдавна, през 80-те го отмениха), точно към 4 са ги събуждали за изпълнение, на най-размътен мозък.

Абсолютно нормално е да срещнеш друг човек, не са женени все пак. Не е нормално да си хлъзгава, да си ги слагаш "на въдицата" и да се правиш на улава после. Не е нормално да внушава чувство за вина като причина за поведението си. Не се заявявал Орлин, тя какво повече иска, с камери, наврени в лицата им. Създадоха отношения, едно красиво начало, има време за дълбоки обяснения. Сега той излезе виновен. Тихомир пък го хвана чувство за вина, че Натали плачела.А тя горката, "невинна" като сълза, още малко и жертва ще излезе. И като е влязла в този формат, какви ги плещи, че е бисексуална, очаква още по-голям интерес ли (ако все пак този клип е истински)

Ето, затова при всичките и корекции, крясъци и минало, ако има такова(кой ли няма във формата, правилно каза Блага, че не идват от манастир), Габи ми стои по-морално. Най-малко, не унижава момчето, което и е избор.

За Виктория-до един момент я съжалявах, вече ми е дразнеща и тя. Ако тя беше поддържала линията на приятелство с Тихомир, може би нямаше да се стигне до това положение. Отчаяно прилепчива, а можеха просто да си говорят, да си помагат, да го остави да се поозърта и сам да прецени. Дори можеше това приятелство да се превърне в нещо по-силно, но така, с команди и следене никога не се получава.

Може ли някой да каже за какво е това дрспане за финал, каква толкова незаменима награда има. Аз мисля, че ако има двойка, при която са уверени един в друг, по-смислено е да излязат и да продължат отношения в естествена среда. Ама не, финал, та финал. За какво им е?

# 53
  • София
Сериозно ли в никой под над пред каст не я засякоха с две изречения от споменатите езици?
https://www.facebook.com/reel/814316104760039/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

# 54
  • София
Имах друго мнение за Натали. Според мен е красива и без грим изглежда като малко момиченце. Но това стискане на зъби докато говори ме побърква. Голямо лутане иначе между мъжете, а прочетох на няколко места, че харесва и жени. Може би затова не може да избере.

# 55
  • в сърцето на един мъж...
Последното развитие на нещата се очакваше от доста време. Така и не успях да я харесам Натали. За мен това е от тия скритите лимонки - тиха, мяу мяу и току ти отмъкне мъжа. От приятелките, които ти дават съвети, обаче ти гледат в паничката и се чудят кога могат да изядат кокала в нея. Разбирам, че са там да си търсят мъж, да, определено няма да се лепнеш за първия, ама тая жена който не е влезнал, само той не я е поканил на среща. И всеки път има едно чудене ама сега харесва ли ме, ама какво иска от мен... А е толкова изкуствена актриса, че няма на къде. И не знам на какво се дължи - но такъв празен поглед, до сега не бях виждала. Седят, говори й някой, тя гледа почти без да мига и чак да ти стане страшно от това... И пада едно мислене, една драма, той сега що ми каза така, ама какво иска, ама защо го иска... Ама жено, не е казано, че като ти кажат, че те харесват, ти трябва веднага да скокнеш и да се хвърлиш на врата му... И какво се прави на света вода ненапита  като му се мотае на тоя младеж полугола, вика го да си говорят и се прави на дръж ми шапката, той да не е от желязо??
Много ми е мъчно за Виктория. И не е виновна само, че се залъгва, виновен е и Житомир, защото той не отказа категорично отношения с нея. То не бяха пускане на ръце в началото, то са разговори, то после я прегръща по банкетите... Ми кажи си ясно и високо - аз не съм с теб, не искам да бъда с теб, няма нищо между нас. Мога да ти дам роза, но съм само приятел и толкова. А той за да седи вътре я прави на маймуна. И после тя имала проблем. Ми не, не е само тя - той дава разнопосочни сигнали.

# 56
Следващата анкета може да бъде-кой бихте избрали за снаха,за зет..😆
Голяма драма ще ми е за потенциалната снаха,за зет ясно.

П.п.Мерси за новата тема!

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 09:18 от Морана

# 57
  • София
Не знам колко по-ясно искате Житомир да й го каже на Виктория, честно.

# 58
Не съм гледала последната седмица, но ви чета редовно.
Предстои влизане на последния участник- мъж, ако правилно съм разбрала. Не виждам смисъл да му губят времето, но той си знае.
По мои сметки трябваше да влязат още 5 участника(2-ма мъже и 3 жени), но очевидно няма да се случи, а няма и за кога. Нещо продукцията е съкратила снимките и броя на участниците, но по какви причини не е ясно.
Радо и Назърова са ми най-приятна двойка и за мен те тряба да спечелят, но ми е ясно че няма да стане.
Надявам се Орли да откаже роза и Надка да си тръгне бързо с него, та от два стола да е на земята.
Виктория и тя трябва да напуска, че тотално се изложи. Никакъв баща не й е виновен. Какви детски травми на 30+ години. Не си е добре с акъла. Тя е четвъртият участник след Емили, Анка и другият Радо, който очеизвадно е с психически проблеми, които продукцията използва, за да си направи шоуто, което изобщо не е ок.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 09:33 от Fatalina

# 59
По много странен начин Габи и Калоян много ми допадат 😄 Тя го поразчупва, той я заземява до известна степен. Не знам точно какви са им подбудите да се мачнат, но са сладки заедно. Прави ми впечатление,че Габи,колкото и ниско да пада понякога със скандалите + нелепия й външен вид, никак не е глупава. Ще ми бъде интересно да видя как ще им се развият нещата занапред.

Е аз ще ти кажа веднага . подбудите са да докарат до финалО и да ги дават по телевизорО. Други причини - няма, може да ми вярваш. Трябваше за целта да хванат там някой свободен радикал, и раЛтата е опечена. Е+фирно време, и те така....следвайте ме за още съвети SatisfiedSatisfied

Общи условия

Активация на акаунт