🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 242
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 305
Блага е пуснала Инстаграм сторита, свързани с вчерашния протест. Не следя никого от формата (освен Денислав), но влязох в профила ѝ и се изненадах приятно, че има гражданска позиция.

# 1 306
??Ужас!!Тук има не по-малко злобни лелки от Виктория Само красивите можели нам-си-кво-си…

# 1 307
Нито за красота претендирам, нито за добродушие — за разлика от Виктория.
Аз зарязани красавици не познавам. Те обикновено зарязват.

# 1 308
  • SF
Дженифър Анистън? Simple Smile
Има, има, но повече Викториите ги зарязват. По много причини.

# 1 309
Ееех, колко невзрачни и проклети жени въртят мъжете си на малко пръстче и на колко хубавици им бият шута или изневеряват нонстоп. Бе то на Адриана Лима мъжа й й слагаше рога с която падне, вие... 🙂
Няма такава взаимовръзка, ама никаква.

# 1 310
Я кажете, счу ли ми се снощи че Нати каза аз като клекнах в банята? По повод въпрос на Орлин към нея че не показвала че го харесва, и тя това каза като аргумент че е показала....

Май каза "влезнах", но с това мънкане кой може да разбере какво говори.

# 1 311
Начинът, по който го каза, изобщо не беше, за да й помогне. Интонацията и контекстът са доста важни. Мога да кажа "ти нали си държавен служител" и с интонация да намекна, че по цял ден си бъркаш в носа и абсолютно нищо не правиш или пак с интонация и контекст "ти нали си държавен служител" да звучи като - това е страхотно, добър избор.
Така че, Орлин доста се изложи, защото се поддаде на общата злоба и я нападна, когато всички й скачаха. Това до известна степен е разбираемо, защото е огорчен, но в никакъв случай не го прави добро. Още една крачка далече от нея.
Орлин се изложи не с тази реплика, а с опитите си да я оправдава пред другите, че той бил виновен. Надка може само свещ да пали, че Орлин е такъв мекушав и кротък, че ако беше някой тип Левент, Джани, Виктор или Житомир да беше цопнала в басейна без да има игра и да й е показал червен картон.

# 1 312
Съгласна съм! А бях от най-големите му защитнички, но ме разочарова. Добре, фин, деликатен, чудесно, но това не трябва да върви с безхарактерен! Правят те на маймуна, ти като пале пред майка си - "Ма моля ви, то аз съм виновен за всичко, то аз така казах, тя не, аз, аз...".
За какво си виновен, бе, Орлине и въобще вярваш ли си или ги плещиш тия, само и само да умилостивиш строгата си господарка?! Ядосах се направо като го гледах! То му съчувстваш, то ти е жал и накрая ти идва да му плеснеш един шамар, та барем се освести! Нищо да не я пита повече и или да си тръгва или тотален игнор!

# 1 313
Блага да внимава,защото Левент както ѝ носи сладоледче,утре ако го отреже, ще се обърне и ще ѝ каже нелицеприятни неща.Типипната батка,поведение,вид,с анцуга,чантичката и полупотника,снимки в нета плъзнаха.
Как ѝ каза на срещата-"10 хил.малко ли са ..я иди ги изкарай" 😆

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 17:53 от Морана

# 1 314
Няма да спирам да повтарям, че от Виктория по-жалка няма! Отива при Тихомир с думите "И сега ще си мълчим ли?"

# 1 315
Според мен хладнокръвието на Натали идва от това, че в къщата жените се чувстват силни, когато имат мъж зад себе си, в това отношение тя е превъртяла играта. Седнала е между двама мъже, които показаха, че ще я защитават независимо дали се колебае към тях дори ги унижава. На нея не й е нужно да се обяснява на никой, първо защото не й пука, второ защото тя си има каквото иска, трето знае, че така ще ги накара сами да се излагат. Но реално тя е самодоволна, че почти мълчаливо е демонстрирала доминацията си над всички, докато се прави на невинно Бамби.

# 1 316
  • София
Орлин е влюбен в Натали много и това си личи от километри, но изпитва страх. Страх го е да си признае, страх го е изобщо че изпитва подобнен тип чувства. И тази несигурност май по-скоро е от липсата му на опит, отколкото да е свързана с Натали.
Натали вижда и осъзнава, че той е доста хлътнал, но за съжаление това не й е достатъчно. Тя иска той да й го заяви с думи, да й се обясни в любов и това е нормално за една жена. Не е достатъчно само да си свирим и пеем, а като ни се зададе въпрос "Ти влюбен ли си в мен", отговорът да е "Кой ?! Аз ли?".

# 1 317
Puffie, съгласна съм с теб. За мен това говори, че въобще не е глупава. Най-малката е там и се държи на положение. Дениз е завършила психология, а не може да се контролира.
За никой не се  е изказала пошло. Сами видяхме какво правеше Шармин в подобна ситуация. Ако Шармин се беше държал като Нати, щеше да излезе абсолютен победител.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 18:12 от Zara73

# 1 318
Натали беше  много искрена,когато каза колко силно съжалява Виктория. И това,ако не е брутално падение за 10 год. по-възрастната Виктория......

# 1 319
  • София
Мен адски много ме подразни следното - докато играеха на онази игра през деня, Орлин се скъса да я защитава от всички, а като си тръгнаха, тя отиде при Тихомир и му каза "Благодаря, че ме защити", само защото той дообясни нещо по повод буденето посред нощ по хавлия.
Много се надявам Натали и Тихомир да се вземат. Орлин да се отърве от нея, а тя да си продължи нататък с това тъпо, неадекватно момченце. Защото тя изобщо не е на нивото на Орлин и, както се вижда, опитва да му го свали до нейното, което е много ниско.

Общи условия

Активация на акаунт