🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 872
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 425
Категорично Орлин изобщо не е влюбен в Натка. Надке бееееж момиче

Toxic as hell

Изнудва я яко.
Не съм голям фен на Натка, очевидно е, но той е много коварен и нарцистичен. Има нещо властолюбиво и изнудваческо в тая сцена, ала ми е трудно да си намеря думите...

# 1 426
По-добре да си беше тръгнал

# 1 427
Две женички на 21г и на 29г спорят коя първа трябва да си признае, че е влюбена 😏 Брее, Диктатор Орлинка с ръцете на Ф "казвай сега и веднага"! Този овен тепърва ще си покаже истинското лице и Натали ще съжалява за избора си. Отвратителен манипулатор и насилник в ролята на жертва. Кавалер zero. Да видим...

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 23:00 от Catfish

# 1 428
Орлин обаче я изманипулира доста добре...

Тя не си вярва, а той защо се връзва…

# 1 429
  • София
Тия признания като изтръгнати насила от Натали. Не ми хареса такова пресиране.

# 1 430
Виктор е много токсичен, от думите, през нервните тикове с цигарата, този човек е нон-стоп пиян, в последните епизоди непрекъснато заваля. В инстаграм след епизода, където Виктор и Петър обсъждаха, че Блага много пие, Блага качи сторита, където пише, че Виктор редовно си е крил бутилки с водка в стаята и е пиел огромни количества. Тя също признава, че пиела мноого там

# 1 431
  • here and now
Хайде приключи тази драма, сега ще гаврят Блажка...

# 1 432
  • София
Егати манипулаторката... отвратителна жена!
Ако Орлин остане с нея е съвършеният глупак и напълно си заслужава този нагъл, лъжлив и нискоинтелигентен кифлоч

# 1 433
Ох, и двамата влюбени били, извинете! 🥱

# 1 434
Левентът е постил и сега иска нещо Блажно.

# 1 435
Орлин е манипулатор.

# 1 436
Орлине тази флегма не те обича разколебана е,че не може да ти каже,че е БИ....и не и дреме за който и да е мъж,но ти си и нужен,че момето има мечта да пее детски приспивни песнички и ти си и точния спонсор и бля бля....дано не надмине Роси Кирилова,че .........така де -не ми харесва това чудо на природата.

# 1 437
Не мога да и повярвам на Натали че се е осъзнала.
Може би само ако даде роза на Орлин и Тишко си тръгне, ще си върна думите назад за нея.
На Орлин просто му писна и искаше да получи най-после категоричен отговор от уж ,,неорентираната" Натали.
Тя го манипулира, не той нея...ако беше толкова влюбена въобще нямаше да тръгва към Тишо.

# 1 438
Орлин се принизява.
Тя го върти, сега той й пада на нивото да я върти.
Ако беше казал, че и той има чувства към нея, ок, но това беше…. Разочароващо.

И Натка вече доволна, разбира се… явно това изявление търсеше мале, мале…

# 1 439
  • София
Левентът е постил и сега иска нещо Блажно.
Joy С алкохолна марината.

Общи условия

Активация на акаунт