🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 793
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 530
Орлинчо си го представял на края на предаването с пръстена да се изправи и заяви пред Натали ( той го каза в един синхрон).

# 1 531
Габа поне е едно - лоялна приятелка и знае как да вдигне духа на близък свой човек

# 1 532
Тушев ти самия организираш това. Не се прави на моралист

# 1 533
Боже, Тушев пак се прави на Господ….

# 1 534
  • у нас
Какво ли следва утре? Тримата наредени отпред...

# 1 535
Айде пак, Тушев започва да се прави, че всява ред.
Да ви имам продукцията - хем поощряват  просташкото поведение, хем търсят възмездие и резон???

# 1 536
  • here and now
Интересно ще е утре, но щом Виктория се чувства простреляна, значи аз съм ОК Mr. Green

# 1 537
Дениз беше застигната от Кармата! Заради злобата й, заради лошотията й, заради завистта й, заради интригите й, заради пошлостта й! Браво, абсолютно заслужено!

# 1 538
Кво сега? Другите ще решават кой от триъгълника да си ходи ли?

# 1 539
Тъкмо ми беше станало жал за Орлин, но днес показа, че наистина е безгръбначно същество. Flushed
За кой х.й му трябваше да притиска Натали да се върне при него? Няма ли достойнство просто да си тръгне? Или го интересува да не се изложи пред тате? Не можа ли просто да си вземе нещата и да излезе от къщата?

Ако чуя още веднъж гласът на Тушев, ще повърна.

# 1 540
Тушев ти самия организираш това. Не се прави на моралист

Той обича да ги потапя, после въздига, после пак да ги сваля на земята... много манипулативно.

Стана ми интересно за утре какво ще стане:)

# 1 541
  • София
О, утре Тушев ще им дърпа ушите, Натали за 65874 път ще изпадне в тотален шок и явно са взели решение да си тръгнат и тримата след нейния шок. Joy

# 1 542
Интересно защо не изгониха другата тройка. Офф, Тушев, не е хубаво да я нападат наистина, ама тя поигра жестока игра, подигра се е един куп народ там. Хайде сега, малко си го заслужи, поне от Орлин.

# 1 543
Според мен те ще решават кой да остане.

# 1 544
Кво сега? Другите ще решават кой от триъгълника да си ходи ли?
И аз това си помислих.

Общи условия

Активация на акаунт