🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 718
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 905
След като Габа е постладала, за съжаление, не беше ли по-адекватната и правилна реакция на продукцията, а и на нея самата - да си я изпратят вкъщи? В по-безопасна среда? И при положение, че си намери 'човекът' вече?

Дали? Някаква драма и при нея и Калоян май се появи?! Еха, още сеири предстоят. Sweat Smile

# 1 906
Не ми дреме за лиглага Габриела.

Чух обаче че някой имал брат с увреждане и се сговних, тъжно ми стана. Тишо ли...не разбрах Unamused

# 1 907
е, нали Денислав щял да прави шоу, според вътрешните хора? Жалко, изкараха го.

То с това високо IQ там, може и да са се объркали с Денис…

# 1 908
Не е невъзможна конфигурацията с триъгълнига. Аз съм била страничен свидетел на такава ситуация. Мъжът - тип Орлинчо, а любовника с физика на Трохимир и обстоятелствата ги събраха тримата на едно, а жената не можеше да вземе решение какво да прави, защото всеки от двамата и даваше различни неща.
Накрая какво стана?  Grinning От любопитство питам, но не си длъжна да отговаряш.

# 1 909
Тази серия беше голяма боза. Всеки говори със всеки. Абе, борба за рози. А Великата тройка как остана, поне златни рози да им бяха дали.

# 1 910
Габриела най-накрая я изпуснаха и затова е надула гайдата ли?

# 1 911
Това от промото е мноого долно  ако съм го схванала правилно. От кутията вадят най-тежките им лични проблеми и те се налага да говорят за това пред цяла маса хейтъри. Бляяяяя

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 00:00 от Saint V

# 1 912
Не ми дреме за лиглага Габриела.

Чух обаче че някой имал брат с увреждане и се сговних, тъжно ми стана. Тишо ли...не разбрах Unamused
Тихомир, той го е разказвал на няколкот пъти през изминалите епизоди

# 1 913
Хубава е Натали и винаги ще е желана от мъжете, но не мисля, че ще и бъде лесно в живота.

# 1 914
Ама мира не ми дава, чудом се чудя: Виктория така ли "общува" с мъжете навън, или има сценарий?
Викториооо, ако и навън си такава, мъж не само няма да намериш, ами и като те видят да се задаваш, мъжете ще бягат да се крият по ъглите да не би да избереш точно него!

# 1 915
На мен ми изглеждаше по-скоро като да ги карат да споделят най-голяма драма/травма или нещо от сорта.

# 1 916
Този Тихомир си е направо агресивен. Явно Натали е подсъзнателно привлечена към насилници, заради тежкото  детство, затова Орлин и се вижда по-слаба ракия. Егати драмата пак.

# 1 917
Случи се това, от което така трепереше и се страхуваше Денис, когато беше привикан на среща 😂😂😂 Кукуригото му даде роза и сега няма отърване от вендузата. Честито на Тихомир, официално се отърва 🥂🍾🎉
Според промото мъченията продължават - няма отърване от това нещо Disappointed Relieved

# 1 918
Виктория и бой ще изяде ако навън така се държи.
Но тя навън едва ли си позволява.
Тук е бутана от Тушев и за това си позволява да си развява байрака.

# 1 919
Дъщеря ми си изкълчи глезена и я накараха да стои с гипс 2 седмици уж за по-добро заздравяване. А гледам Габи с някаква шина дори в басейна се беше топнала. Явно и това е вариант, значи и нейното не е било безобидно. Как се предвижва до баня и напред-назад ми е чудно.
Всички ме мислят за луда, че гледам това предаване, но мен си ме кефи. Виктория вече яко дразни, не я съжалявам. Смях да има...

Общи условия

Активация на акаунт