🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 666
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 2 115
А продукцията защо не осигури някакви помощни средства от типа на патерици за Габриела? То ако всеки с навехнат крак  притежаваше личен разносвач....

# 2 116
В един момент си помислих, че ако Виктория не беше толкова устата, добре биха си стояли с Денис на Блага. Говориха си спокойно, двамата умеят да се изразяват(когато Виктория не злобее), и двамата са високи, сухи. Дори само като приятели биха били интересни. Новият Денис няма какво да го съжалявате, като не е искал роза от Виктория, като токова го е страх, има начин-отказва и дотам. Изобщо това влизане, излизане не дава възможност да се разгърнат характери.

За Орлин, Тихомир и Натали май е казано всичко. За мен и тримата са ми дъно в момента, в ситуацията, която ги поставиха, да стават за присмех. Седят да слушат хокания"на килимчето" и после радост в къщи, "Оставамеее!" Един от тримата нямаше достоен да си събере багажчето и да си тръгне. И въобще не мисля, че ги заплашва неустойка по договора, първо едва ли ще тръгнат от продукцията да водят дела, после как се печели такова дело, като те могат да противопоставят публично унижение от продукцията, а и да се спечели такова дело, пари с изпълнителен лист как се вземат. Не, те всички искат да са известни, да са популярни, ама това е евтина популярност. Особено на Орлин му се чудя на акъла, най-много на него.

Иначе и аз съм любопитна какво научи Габи, ама като помня как драматизираше за букета, сигурно е някаква глупост.

И накрая един въпрос към тези, които са гледали всички сезони "от-до". Има ли до момента участник/участничка, от който и да е сезон, който да е сключил брак, с когото и да е, вкл с някого отвън, да има деца или поне установено някакво трайно съжителство, но не тип"снимах си почивката/пръстенчето/кюлотите или каквото и да е в инстаграмам, ФБ или където и да е.
Сещам се за Ния Косара от сезон 1 и Неделчо от надкаст - живеят заедно и имат дете. Бесарабската българка от сезона с Евгени (Ирина?) се ожени и има дете. Мисля, че четох и за украинката (Мария, приятелката на Виктория от сезона с Алек), че чака дете, но може и да греша.

# 2 117
Ния Косара и Неделчо са двойка, но тя забременя може би след по-малко от година заедно, в което време вече се бяха разделяли, последно примерно 2 месеца преди да забременее. Та не знам това дали е връзка, която ще издържи във времето.

# 2 118
Християна от сезона на Виктория има дете. Приятелката на Габа от сезон 2 е омъжена............ Мартин от миналия сезон си има прителка, която участва беше участничка. ..Smile

# 2 119
  • София
Габриела пожарникарката също роди, Елвира е омъжена.

# 2 120
И още една участничка, но не си спомням името, може би Карина също роди. За Мария също се сещам, че някой беше писал. Християна от сезона на Шермин, която е и нейна приятелка.

# 2 121

Елвира е омъжена ли? 😧

# 2 122

Елвира е омъжена ли? 😧

Да, и имаше интервю или подкаст с нея, в който разказа как е загубила бебето, а преди това са я освободили от работа, че е бременна.

# 2 123
Християна от сезона на Виктория има дете. Приятелката на Габа от сезон 2 е омъжена............ Мартин от миналия сезон си има прителка, която участва беше участничка. ..Smile

И мисля,че с Йоана чакат бебе,поне така ми изглежда на снимките

# 2 124
Обърнахте ли внимание как докато Кристина произнасяше словото си давайки розата на Петър камерите няколко пъти показаха Виктор. Дали е случайно?

# 2 125
  • София

Елвира е омъжена ли? 😧
Да

# 2 126
Не е случайно,Виктор все повече загатва в сторитата си в ИГ, че с Криси са заедно

# 2 127
Какво ли ще стане между Габа и Калоян, някой ако знае нещо да напише. Днес гърмят статии, че бил гей и е признал, което е доста нелепо. Да не би да има дете?

# 2 128
Сега наваксах с епизодите,иначе ви четях редовно.Просто се чудя  как не се намери някой да извади тая объркана (побъркана)госпожица от тоталния шок и тоталния ступор.Тая пик.а не спира да го повтаря,чак ми продъни ушите.Ех,Шермин,как ми залипсва да чуя колко езика знаеш,колко см ти е талията и колко килограма си.Поне беше весело,а това недоразумение ми лази по нервите.

# 2 129
Аз мисля, че разгадах загадката. Да видим дали ще съм права. Това с Габа ще е от мухата слон, защото ще го пита какво каза на вашите за мен, там на брат си на родата. Той ще каже, че нищо не им е казал. От там тя ще каже това за премълчаването и ще се разреве, че го е срам от нея (което си е така и кой може да го вини). Наистина не вярвам да крие жена и дете или пък любовник, както се изписа. Някаква такава глупост ще е . Ако беше излязло, че е гей едва ли щеше да казва тоя льольо точно.  Да има дете - възможно, ама щяхме да сме разбрали досега. Такива  неща се разкриват бързо в днешно време със социалните мрежи.

Общи условия

Активация на акаунт