🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 647
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 2 145
Вдъхновили са се от How I Met Your Mother Simple Smile

# 2 146
Теориите са много вече Grinning

# 2 147
Изобщо няма да е свързано с Кристина.

# 2 148
Виктор стигна ново дъно, направо нямам думи…

# 2 149
Сигурна съм, че няма как да е с Дениз към момента. Може да е всякаква, ама това няма как да го изтърпи.

# 2 150
На мен ми е интересно Петър с кого е сгазил лука.
Имаше едно изказване на Люси от С1 под пост на Виктор-"Да ви е сладко отмъщението" и той го изтри. Някой е наранен в 4-ката,аз допускам,че е Криси....

# 2 151
Не е конкретен спойлер, но го скривам
Скрит текст:
Криси е разочарованата, да, май точно в подкаст с Люси от С1 при Анна-Мария го коментираха. Обаче не виждам кога ще се развие тая нишка за 5 оставащи епизода, така че може и да е след предаването

# 2 152
Аз имам въпрос за по-разбиращите и навярно по-широкоскороените....
Навсякъде се гласи, че повечето влизат заради слава, да ги забелжат, заради това после, да им потръгне бизнеса, инфлуенсърството и тн.
Ок, ако е вярно, че Петър има връзка навън от много години, може ли някой да ми обясни, как е възможно той да се мляска, натиска и навярно пере с друга жена, а навън неговото момиче си стои и приема това ?
Тоест, каква е тази двойка, която би приела такова нещо ?
Аз разбирам да си широкоскроен, но няма как в моя живот поне, гаджето ми да отиде в предаване , за да обере овациите и да го поканят не знам си къде да участва в еди кой си театър, и аз да гледам, как той се натиска и дели едно легло с друга ?
Не знам, аз ли съм ненормална, другите ли са луди ?
Не знам, не разбирам.

# 2 153
Аз имам въпрос за по-разбиращите и навярно по-широкоскороените....
Навсякъде се гласи, че повечето влизат заради слава, да го забелжета, заради това после, да им потръгне бизнеса, инфлуенсърството и тн.
Ок, ако е вярно, че Петър има връзка навън от много години, може ли някой да ми обясни, как е възможно той да се мляска, натиска и навярно пере с друга жена, а навън неговото момиче си стои и приема това ?
Тоест, каква е тази двойка, която би приела такова нещо ?
Аз разбирам да си широкоскроен, но няма как в моя живот поне, гаджето ми да отиде в предаване , за да обере овациите и да го поканят не знам си къде да участва в еди кой си театър, и аз да гледам, как той се натиска и дели едно легло с друга ?
Не знам, аз ли съм ненормална, другите ли са луди ?
Не знам, не разбирам.
И аз това не го разбирам. Освен това, ако наистина е имал връзка, как не са го проверили 30 човека екип? Та те и участниците се запознават по кастингите, все някой щеше да го знае. Изобщо не вярвам на тази информация, но допускам вариант да е имал връзка и след това да се е събрал с нея.
Да влезеш обвързан в нормалния Ерген е по-разбираемо, там си главния герой и славата си е направо гарантирана. Ако не ти е много сериозна връзката и обясниш, че е като актьорски ангажимент - разбирам... ама да си имаш гадже и то да те гледа 3 месеца как обясняваш на друга жена, че си влюбен в нея не виждам как ще стане.

# 2 154
Не е конкретен спойлер, но го скривам
Скрит текст:
Криси е разочарованата, да, май точно в подкаст с Люси от С1 при Анна-Мария го коментираха. Обаче не виждам кога ще се развие тая нишка за 5 оставащи епизода, така че може и да е след предаването

Нещо съм изпуснала. От какво е разочарована? Каква нишка?

# 2 155
  • София
Такаааа, в момента гледам промото от снощи. Това е хронологията:
1. Габи и Калоян гледат в нещо, което той държи - предполагам, че е някаква бележка
 2 Габи казва на синхрон “Да премълчиш е половин лъжа”. След това вече плачейки пак на синхрон “Мен това нещо ме нарани адски много
3 Някакъв мъж я вкарва в къщата, където е и Криси. Докато я носят тя казва “Ти не ми говори ма пача с пача”. Оставам с впечатлението, че го казва на някое момиче, покрай което са минали на влизане, а не на Криси, която вече е вътре и нищо не й е казала
4. Казва “Аз се излагам пред цяла България заради някакъв льольо”
5. Минавайки покрай Калоян казва “Не искам да го виждам и този тъпанар”

Убедена съм, че т. 3, 4 и 5, обаче не са били в този ред, защото първо тръгват от масата (т.5), след нова влизат в къщата (т.3).
Ако имате предположения, давайте ги 😃

# 2 156
  • София
Момичето в розово покрай ,което минават, според мен прилича на Блага в гръб.

# 2 157
Може да е свързано с Калоян -Натали и към нея да е отправено обръщението "пача".
Габи не може да диша Натали, а в някой самотен пиянски момент,Калоян да си е поговорил с Грешницата.....знам ли Trollface
До понеделник ще има някой спойлер Laughing

# 2 158
Хайде да помоля да престанете със спойлерите в тази тема. Невъзпитано е , има си тема.

# 2 159
Елементарно, но не невъзможно:
1.Калоян е написал, че до момента не е преживял някоя своя любов
2.Калоян е написал, че съжалява, че с някоя(от шоуто, но не зная коя, първата половина не съм гледала) не му се е получило и не знае какво би било, ако...
3.Калоян е написал "Не съм имал такъв добър приятел като Габи" и Габи е побесняла на думата "приятел"
И в трите  случая е "премълчаван е", във втория може да са минали покрай "пачата", която и да е тя.

Габи е забавна, когато не хапе. Но аз не мога да си представя, че жив човек, освен ако не е с огромен минус зрение или пък на 80+, би могъл да се влюби в нея. Съжалявам, но така мисля. По-скоро във Виктория ще се влюби някой, отколкото в Габи.

Общи условия

Активация на акаунт