🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 603
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 2 235
  • Sofia
Сигурно със самолет е летял до Бг/или където е била сватбата/и обратно.
Габа май му каза нещо като “…да не изпуснеш полета…”

Днес в ГТ подочух нещо,което не знам дали е вярно или поредните измислици за Калоян и реакцията на Габа…бил имал дете 🤔

# 2 236
  • София
С тези социални мрежи, ако Калоян имаше дете, още на първата седмица от началото на сезона, тук всички щяхме да го знаеме. Та ще се учудя, ако е успял да го скрие до такава степен, че чак сега да се разбере.

# 2 237
В ПИК има статия по повод на писания в СМ от страна на Криси, Виктор и Дениз. Очевидно Криси вече живее с Виктор.

# 2 238
  • в сърцето на един мъж...
В ПИК има статия по повод на писания в СМ от страна на Криси, Виктор и Дениз. Очевидно Криси вече живее с Виктор.

А леле, че тя много бърза бе...

# 2 239
Не знам дали сте го писали но в Ауткаст казаха, че Натали е рекламирала продукти на Виктор. Пусна и клипче. Излиза, че Виктор и Натали се познават а може и нещо друго да е имало.
Днес в лоборатория Синево ме обслужи майката на Виктория. Много странно се почувствах. Как ли се чувства тя с тая известна дъщеря.

# 2 240
Сега във ФБ прочетох,че Габа била гадже на един от продуцентите Sweat Smile
На Тупарев или?? Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 241
  • Stockholm
Гадже е много силно казано. Преспала един път с някой оператор, докато беше по-млада и крехка, и айде гадже на пруцента Joy

# 2 242
Габа Жуката е златната кокошка на Тушев. Тя за това е вътре, за това я пази, обгрижва и т.н...за да му прави сеир . С просташкия си изказ...да вдига врява вътре, зер Драгият зрител да не заспи....

# 2 243

А леле, че тя много бърза бе...
Не съм сигурна до колко е достоверно, но...

# 2 244
  • София
Ами супер - предаването е постигнало целта си. Цели 2 двойки са се заформили от него - поне за толкова знаем до момента. Което си е рекорд специално за българския формат.

# 2 245
Аз не вярвам 2ма млади и уж влюбени да се къпят чисто голи без нищо повече, но не ме и интересуват, тяхна си работа.
Тихомир ми е много неприятен.

На мен ли само ми е някак криво, че приятелските двойки така са се разместили, откакто го разбрах и ми стана някак неприятно, дано не им е пукало на Дениз и Петър за това "предателство" и всичко вътре да е било за тях неистинско и само за слава и по сценарий.

# 2 246
Кристина е далеч по-скромна и земна от Дениз.
А  пък Петър по никакъв начин не е отговарял на критериите на Криси за финансова сигурност и обезпеченост,тя в един от епизодите си го каза в прав текст,малко скрито зад мнението на баща й.

# 2 247
Кристина не ми изглежда по-скромна, просто е по-прикрита.

# 2 248
На мен Дениз ми е по-приятна от Кристина. Последната изглежда доста фалшива и студена, а в Дениз има някаква топлина.
Виктор е невероятен комплексар и не може да преглътне миналото й, пък и осъзнава, че тя е голяма лъжица за неговата уста. Много над нивото му е, така мисля.

Петър е много фалшив и ми е доста неприятен образ. Гледах го наскоро наживо, но едва го познах  - в постановката "Молба за напускане ", в "Сълза и смях". Самата постановка беше ужасна халтура, а Петър имаше роля на разказвач. Правеше препратки към Ергена- за яденето на "oysters", стриди, олд мъни и т.н. Не мисля, че беше импровизация, по-скоро съгласувано с режисьора. Петър добре играе в комедиен образ, но любовните му сценки са...блякс. Изглежда добре си е капитализирал славата.

# 2 249
Калоян, преди да замине, каза, че ще липсва два дни. Според подкастите на Ана Мария:
Скрит текст:
Виктор и Дениз са били заедно около два месеца след предаването. Петър е зарязал Кристина веднага след края на шоуто и тя е страдала известно време. След рождения ден на Габи се е случило нещо и Кристина и Виктор са започнали връзка. Петър и Виктор не са приятели — дори и преди Кристина не са комуникирали помежду си. Рождения ден е през септември.Дениз също е била.Кристина също.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 18:54 от Zara73

Общи условия

Активация на акаунт