Отговори
# 600
  • София
Привет, момичета,

И аз като Kami_J харесвам и двамата - Афра и Кенан и също така ще ги гледам докрай и с интерес, все едно какво ни поднасят. Сигурна съм, че Афра неслучайно е приела т.е. сценарият й е допаднал и я е привлякъл и тъй като съм непоклатим неин фен, ще я гледам докрай.

Относно предварителното гадаене какво, защо, как - просто за мен това е безсмислено. Нека да започне, да видим все пак сценарий, игра, костюми, декор, музика и прочие и тогава да коментираме.

Хубава вечер ви пожелавам!

# 601

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 22:45 от Милена Тодорова 756835

# 602
Добро утро, момичета Heart

Не остана, последни 3 дни Blush

Мелек се сблъсква с предизвикателства, докато преследва мечтите си!

Премиерата на A.B.I. е във вторник от 20:00 ч. по ATV!

# 603
Здарвейте !
Според Бирсен , Мина  Демирташ официално е новата партньорка на  Рамо и вече се подготвя за ролята.

Основната тема на дизито  : Любов , родена от игра на отмъщение
Това няма да го коментирам. Искам първо да видя в какъв сценарий се  е хвърлила Афра.  
Ако е нещо подобно , ще си ги критикувам заедно.  

# 604
Здарвейте !
Според Бирсен , Мина  Демирташ официално е новата партньорка на  Рамо и вече се подготвя за ролята.

Основната тема на дизито  : Любов , родена от игра на отмъщение
Това няма да го коментирам. Искам първо да видя в какъв сценарий се  е хвърлила Афра.  
Ако е нещо подобно , ще си ги критикувам заедно.  

Ками, изглежда тази тема за отмъщението им е болна за комшиите. Май няма напоследък рейтингов сериал, в който да няма отмъщение... от което се ражда любов някаква... Остава да чакаме историята да е интересна...

# 605
Привет, дами Kissing Heart

Предполагам, че Delikanlı ще е нещо от сорта на Hercai Grinning Звездите ми го говорят санки Stuck Out Tongue Winking Eye

# 606
# 607
Кеню Hug

Красавица Heart Eyes

Мина е сладко и невинно девойче, харесвам я. Гласчето й само малко вресливо, но може да се школува вероятно. Мислех си как ли ще изглеждат в любовните сцени с нашето момче, което няма задръжки, знаем. Интересно ще е за гледане Smirk

# 608
  • София
Привет, дами,

Вече нямам търпение - до вторник малко остана.

Чаала (Афра) - класа!

Цитат
Мислех си как ли ще изглеждат в любовните сцени с нашето момче, което няма задръжки, знаем. Интересно ще е за гледане Smirk
Еве, да не стане от сериала в реала, само, че не знам колко ще продължи сериала, респективно реала Laughing

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 18:13 от jvarbanova

# 609
В много от случаите в реала продължава , докато продължава и сериала.На пръсти се броят двойките оцелели след  края на дизито. Ако  гледаме кой с кого е бил , ще се окаже  , че всички са едно голяяямо семейство. Мерт е като наследник на Мерт Я по отношение на партньорките. Не знам дали е търсен ефект от Онур , но определено ще има голямо "взаимодействие" . Пак ще има битка на феновете. Дано вече Афра да остане леко встрани , ред е на Мина. Това мило момиче ще бъде  под прицел на феновете на двамата Мертовци.

Не мога да си я представя Мина в горещи сцени. Прекалено невинно излъчване има. А като се сетя за Рамо в "Голота" и.......... бррррр.

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 18:35 от Kami_J

# 610
  • София
Хахахах след Чъплак има BBSS, където за малолетни е с ограничителен режим, така че явно ще има и още по-горещи сцени. Милото момиче, какво го чака...

# 611
Привет, дами!
След една дълга и заслужена ваканция от всичко и всички (само от детето не мога да си взема такава) пак съм тук. Благодарение на вас, но не само, Wink  все още съм в крак със случващото се в професионалния живот на нашите патрони. Личния предпочитам да си бъде личен, макар че за Афра бих искала да знам още и още. Изцепките на Мерт са ми напълно достатъчни и за нови не мечтая.
 И понеже началото на годината е време за равносметки и обещания, аз набързо направих няколко за нашите патрони.
1. Единият две седмици изкара в Италия и договор не видяхме, а другият и без ден престой там се увенча с договор с изключително известен италиански бранд за луксозни стоки.

Мисля, че е крайно време да заключим, че момчето ни беше там за забавление.
2. Моралната полиция остро осъждаше възрастовата разлика при партньорите Афра - Кенан, но нямат никакъв проблем с партньорите Мерт - Мина, където тя е непълнолетна.
Цитат
Не мога да си я представя Мина в горещи сцени. Прекалено невинно излъчване има. А като се сетя за Рамо в "Голота" и.......... бррррр.
Ками, явно само ние двете ще имаме проблем с интимните сцени между, обиграния в това отношение, Мерт и сладката, невинна Мина. Моралната полиция тук ще зяпа в захлас.
3. По проекта на Афра, без дори да е видяна и една серия, се изсипа толкова критика, че аз си мислех, че няма и да го бъде, но по проекта на Мерт, от който също не сме видели нищо, се сипят такива суперлативи, че оставам с усещането, че в Турция си струва само той да снима.
Заключението ми е, че и в новата година всичко ще си бъде постарому, аз най- вече.
Обещанието ми е да не се променям. Wink

# 612
  • София
Ааа Fi79, моля те, аз също имам проблем с интимните сцени между
Цитат
обиграния в това отношение, Мерт и сладката, невинна Мина.
Дори мисля, че и тази "сладка и невинна" Мина ще попадне под чара и харизмата на нашия патрон, само се чудя той как ще излезе от положение ама това не е мой проблем. Ще видим.

# 613
Fi79  ,  аз няма да имам проблем с интимните сцени , просто защото сигурно няма да гледам дизито. Толкова много съм гледала  за отмъщение и неочаквани , нелогични  любови , че този път ще  пропусна. Сигурно ще повторя някой стар сериал, от времето когато все още се изненадвах от сценария.
Афра е друго нещо , там бих гледала всичко.  Същото бих направила и за Туба /сега повтарям "Маслиново дърво" /. Чакам и новия сериал на Нургюл и Джемре Арда. Имам с какво да си запълвам времето.
Патрона ще ме извинява , ама няма да ми е интересно да го гледам пак безумно влюбен.

ПП:  Да си кажа , че да ми олекне - изобщо не ми стоят добре Мерт и Мина. На него му ходят блондинки. С Мирай  много ми харесват.

# 614
Хелоу, мацки Kissing Heart

Ками, викаш, поредна легендарна любов Stuck Out Tongue Winking Eye Едната още не сме видели, почваме да снимаме друга Grinning Хайърлъсъ Smirk

Айде не остана, последни 2 дни Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт