Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 4

• 4 606
  • 125
  •   1
Отговори
# 105
Аз още не съм избрала какво червило да купя. Преди малко разглеждах Rimmel Lasting Finish. Доста богата цветова гама има. На снимка изглежда чудесно, но бих искала мнение от личен опит преди да реша какво да правя.
На Rimmel Asia е едно от най-сполучливите кафеви с леко маув оттенък, които съм имала. И май е масов любимец.

# 106
  • София
Ох, тези на Rimmel не бяха лоши, обаче миризмата им ми е много неприятна, а и са доста мазни и нетрайни (за мен). Asia съм го имала, но с времето установих, че такива (аз им викам утрепани Joy) цветове никак не ми правят услуга. Като цвят са красиви, но придават на лицето един такъв посърнал и не много младолик вид Simple Smile Предпочитам нещо по-свежо, с леко розовко най-вече.
Revlon определено са по-добри, но наистина вижте Golden Rose - нищо, че са евтини. Имат много хубави продукти - и спирали, и моливи. Хвалила съм ги много пъти тук. От дрогерийните Лореал са ми фаворити иначе, но бая им надуха цените напоследък. Последното червило, което купих беше близо 30 лв...

# 107
  • София
На мен пък ми е голяма драма, че старите на Ревлон вече не ги внасят. Новите са едни блещукащи или прекалено ярки. От старите имам много фаворити, не са спрени, просто тук явно няма да ги предлагат. Има няколко останали бройки в Нотино, ако някой иска от по- ярките цветове.

Аз лично си взех едно Dramatic. Много близко се оказа на устните ми до друго мое любимо червило на МАС, което е спряно, но е такъв цвят, че не си струва цената за мен.
Не знам къде и къде ще го нося и съчетая с цветотипа ми, но 6лв за добро качество си струва отвсякъде. Grinning

# 108
Вчера се наредих на голямата опашка в Сефора за черен петък и си взех два броя нови блестящи Fussy на супер цени.

# 109
  • София
Беше битка бой в Сефора. Не знам на тия хора защо им липсват първите седем. Тръгнали за луксозни червилца, а помъкнали кафенца, раници, които дръгнат по дрехите на хората. Същата история като тоалетните в мола. Брутално състояние, постигнато от млади момичета с претенции за външен вид.

# 110
Никога и за нищо на света няма да се бутам в магазин, за каквото и да е! Камо ли пък за червило!

# 111
  • София
Вчера се наредих на голямата опашка в Сефора за черен петък и си взех два броя нови блестящи Fussy на супер цени.

Дени, дали взех правилното 🙈
https://www.sephora.co.uk/p/fenty-beauty-fenty-s-finest-3-piece-lip

И това взех Simple Smile

# 112
Аз днес пак не устоях и взех поредния Диор Адикт. Ами обожавам го на консистенция и блясък!

# 113
  • София
Днес минах през Сефора към 16 ч и беше ок положението. Освен червилата на Диор от Коледната колекция и парфюмите на Шанел не ми се стори друго да е свършило. Взех Фенти червила и някаква нова марка глосчета на Селена Гомес, не запомних името - инфлуенснах се от детето на касата, та купих и за моето.

# 114
  • София
Аз имах да взимам едно нещо, минах, взех го и се наредих. И щях да пукна от жега. Но имаше много хора, обикалящи спокойно с кошници, избиращи.
Иначе, обслужването беше на ниво. Всички момичета бяха оптимизирани на макс.

# 115
А нашите в Дъглас днес бяха изключително разсеяни! Купувах един озарител, два пъти объркаха, на сила вадеха продуктите. Но моите дружки не бяха на смяна.😀

# 116
Наде, аз купувам блестящ стик, не глос, но и той е много хубав.

# 117
  • София
Наде, аз купувам блестящ стик, не глос, но и той е много хубав.

Да, разбрах, нали затова питах, този от линка ли е?

Глоса го взех за проба.

Страшни бързаци, вчера поръчах, днес е в ggbg, другата седмица при мен Simple Smile

# 118
Не ми се отваря линкът.

# 119
  • София
Не ми се отваря линкът.
Явно форума приема само картинки 🙈

Общи условия

Активация на акаунт