Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 4

• 15 847
  • 264
  •   2
Отговори
# 240
  • на Мелмак
Хора, искам да питам кога успявате да измажете всичко...аз от темата вече съм зарита...имам червила до пенсия! 😀
Амииии Joy уж се старая да не купувам.
Един глос на Диор ми намигна онзи ден. Как са като тряйност?
Имах едно на Мейбълин, никаква трайност, друго съм си купила, доста прилична такава.
Днес ще ходя да се почудя какво да си купя, че последните ми покупки са все неуспешни Sunglasses

# 241
# 242
  • София
В Лили са пуснали част от серум червилата на Maybelline. Аз съм доста доволна от моето.

# 243
# 244
  • София
Аз не ги харесвам. Изключително висока цена за балсам с нулева трайност. За тези пари, и дори по-малко, може да си вземете Диор или Армани Simple Smile

# 245
Много ги харесвам. Най- много. Отразяват ми се чудесно на устните, харесвам и цветовете.

# 246
Скоро си купих това червило на Sisley на 40% намаление и също мисля, че дори и на тази цена е скъпо. Не мога да разбера дори какво не ми харесва: цветът не е лош, консистенцията е леко суха на устните, но е трайно. Иначе опаковката и формата на червилото е много красива. Има си черно калъфче от велурен плат, което създава усещане за луксозна стока.

# 247
Новите серумни червила на Maybelline са много много хубави!

# 248
И на мен много ми допадна. Много комфортно за носене.

Аз и на Sisley червилата и балсамите харесвам, но изобщо не си заслужават цената. Все повече, средния клас козметика се доближава до високия.

# 249
Диике, не ме подстрекавай. 😀 Кажете Герлен с луксозната гилза с огледалцето заслужава ли си? Харесах си цвят, сатин.

# 250
  • на Мелмак
Joy
Айййй Wink

# 251
Диике, не ме подстрекавай. 😀 Кажете Герлен с луксозната гилза с огледалцето заслужава ли си? Харесах си цвят, сатин.
За мен не, това ми е най- голямото разочарование. Счупи се още на първата седмица от основата, не ми харесваше като червило, не овлажняваше достатъчно. Плащаш гилзата и името. А и гилзата е супер тежка, дори не се сещам за нещо по- тежко от нея.
Да не излезна най- големият хейтър, но от високият клас най- харесвам на Chanel червилото, като усещане и овлажняване, но там пък не съм попаднала на любим цвят. Ето това:

# 252
Ами красива е гилзата, Мими, моята е с камъчетата, но... какво да кажа - червило като червило, не е лошо. От глезотия съм го купила. Цветът ми е 131 Le Beige Praline Satin.
Скрит текст:
За мейбълинското не се чуди, поне не е скъпо. Много е комфортно на устните, ако си харесаш цват.

# 253
На Герлен много харесвах червилата , преди купувах само заради гилзата . Добре, че се наситих и мирясах , но иначе са хубави и като продукт.

# 254
  • Бургас/Пз
На мен са ми любими. Супер красиво стои сатенения цвят. Два цвята имам с две различни гилзи. Дори и да не съм с подобен цвят поне едното ми е винаги в чантата, защото огледалото ми е супер удобно. За Коледа подарих лимитираната капачка с цвят 319 на дъщеря ми и тя също е очарована. You might like this at John Lewis:
https://www.johnlewis.comnull?s_share=jlappdroid . Тук не я пуснаха тази кяпачка и я поръчах от Англия. На живо е още по-красива.

Общи условия

Активация на акаунт