Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 4

• 18 976
  • 329
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Здравейте,моля предложете ми Розово Червило бебешко розово🩷🥰
Вижте Mac Snob. За него се сещам на прима виста Simple Smile

# 301
  • София
Creme Cup също. Зависи от подтона кожата.
Имаше едно на Rimmel, но не се сещам номера. Много красиво бебешко розово. Golden Rose също имат 100%.

На магазините на МАС пише, че са временно затворени, не знам защо. Но се надявам пак да ги отворят. Би трябвало.

# 302
  • на Мелмак
Ами и аз нещо се опитвам да не купувам, но си поръчах от острилките, показани тук, че са полезни. Но защо съм цъкнала 3бр Grinning Нищо, ще влезнат в употреба.
Току що поръчах от показания по-назад гланц на Мак. Да видим дали при мен също ще траен и един Диор. Миналата седмица гледах, чудих се в Нотино, но си викам, имам, нищо няма да взимам. А сега си поръчах едно сатенено. Grinning
И аз като Мими, трупам като една катеричка.

# 303
  • София
Creme Cup също. Зависи от подтона кожата.
Имаше едно на Rimmel, но не се сещам номера. Много красиво бебешко розово. Golden Rose също имат 100%.

На магазините на МАС пише, че са временно затворени, не знам защо. Но се надявам пак да ги отворят. Би трябвало.
За жалост, Mac развалиха Creme Cup и вече не е толкова розово, а е повече бежов нюд. Много хора се оплакват. Това ми беше първото червило на марката и едно от любимите ми и много ме е яд Sad

# 304
  • София
Аз за първи път го купих края на 2025-та, така че не знам какво е било преди. Но на моята кожа си е розово тип 90-те.
Възможно е да има промяна в цвета, даже съм сигурна, че има, много от червилата след новите опаковки и във времето са така.

Имаше едно видео и с най- стария молив Спайс, който се равнява по тон на сегашния Cold Spice, но през годините е претърпял много метаморфози към топъл подтон (което мен ме устройва, де).

# 305
От острилките на Impala поръчах единична и двойна. И два от страхотните им моливи за устни. Като са толкова добри, не знам защо купувам и други...

# 306
Аз от години имам двойна острилка Импала. Доволна бях. Скоро не съм я ползвала, тъй като напоследък купувам автоматични моливи.

# 307
Densi, я кажи - знаеш ли какво се случва с мак магазините?

# 308
Административни работи, ще отворят.

# 309
Здравейте момичета, може ли да препоръчате балсам за устни, според вас кои са най-добрите?
Не мога да си позволя балсам над 15 евро.
Ползвам нивеа, но почти свършиха, устните ми през зимата се пукат доста.

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 13:24 от Wudu

# 310
  • София
Аз съм много доволна от ето този супербазов балсам - https://lillydrogerie.bg/nivea-balsam-za-ustni-essential-care-4-8-g
За силно напукани устни - вечер мажа с вазелин и така спя.

# 311
  • Sofia
Моити устни в студа пресъхват и се цепят до кръв. Пробвала съм какво ли не, това е най-доброто. Моментално отпуска и омеква кожата, не е мазно и лъскаво. Бързо лекува болезненото изпръхване и раните.

# 312
За много напукани устни Carmex. Но имайте впредвид, че щипе, защото има камфор и ментол.

# 313
  • София
Някъде видях, че пише MAК само онлайн в Дъглас. В The Mall няма физически МАК в Дъглас, но в Ринг има един семпъл щанд.

И да похваля нюд гамата на новите моливи на ГР, взех си 3 бр и много ми харесват. Гледах видеа, че имали и хубави, нови нюд червила но не съм ги засичала за тест.

Моливът ми Stone МАК е замирисал странно, не е стар, на 5-6-7 месеца да е максимум. Дали да го ползвам?

# 314
За напукани устни това

Общи условия

Активация на акаунт