Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 4

• 19 242
  • 334
  •   3
Отговори
# 315
  • на Мелмак
На Юриаж балсамите също са хубави.

# 316
Здравейте момичета, може ли да препоръчате балсам за устни, според вас кои са най-добрите?
Не мога да си позволя балсам над 15 евро.
Ползвам нивеа, но почти свършиха, устните ми през зимата се пукат доста.
Аз съм доволна от Нивеа, почти само тях ползвам.
Ако положението е сериозно, пробвайте някакъв вазелин или дори мас.

# 317
Положението не е сериозно, но исках хем да овлажнява, хем да боядисва мъничко. Rolling Eyes
Преди имаше бейби липс, обожавах ги, но ги спряха.

# 318
  • София
Balea имат много хубави леко оцветени балсами.

# 319
Положението не е сериозно, но исках хем да овлажнява, хем да боядисва мъничко. Rolling Eyes
Преди имаше бейби липс, обожавах ги, но ги спряха.
О, аз помислих, че става дума за безцветен балсам.

# 320
Виж цветните балсами на Мейбълин
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/applink/maybelline-new-york-bals … 600531702229.html

# 321
Е аз се чудя защо купувам скъпи моливи като винаги съм най доволна от Импала...😉

# 322
  • София
Импалата и за мен са номер едно - няма мърдане. Единствено остренето е кофти, но шанелския, както и другите, които са такъв тип гел-моливи, са по същия начин, така че не е проблемът в марката.
Балсамчетата на Мейбълин не са лоши. Аз взех ярко розовкото и учудващо бая цвят пусна. Мирише много приятно и горе-долу е издържливо. Имайте предвид обаче, да не го държите на топло, защото буквално започва да се топи.

# 323
Кои цветове на Импала взимате ? Аз бях влюбена в 207, но последните пъти ми идва малко по-розов от преди .😬

# 324
207, 216 и 224 поръчах. А, те били три, не два! 😆

# 325
  • София
Аз само 207 ползвам и 104 от белите дървени също ми харесва.

# 326
Имам няколко от белите, от предишна поръчка, но нещо не ми харесаха колкото сивите. Не помня кои номера са.

# 327
  • София
Да, не са толкова дълготрайни белите, но пък се острят по-лесно и не свършват толкова бързо. На мен цветът много ми харесва и понякога го комбинирам с другия.

# 328
  • София
А червилата на Impala как са? Парите им са направо смешни...

# 329
Не съм ползвала червилата. Имах един от гланцовете, доста брокатен и с цвят, не беше лош. Не знам дали не струваше нещо като 2,50 лева. 😃

Да допълня, дойде поръчката от Impala. Супер изглеждат острилките, не съм ги пробвала още, но моливът за вежди е страхотен. Другите моливи си ги знаем и те са страхотни. Имам подарък - химикалка, което е супер, защото служебните са ни кът Laughing
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт