Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 4

• 19 272
  • 334
  •   1
Отговори
# 330
Диа, ще споделиш ли повече за молива.

На Импала ползвам четките от години. Много са им добри, имам почти всички, които предлагат. Ако някой се интересува мога да пиша по-късно мнение. Моливите им за очи и устни също са разкош, но тези за вежди никога не съм ползвала.

# 331
Моливът е от тези, за мен нов вид, които са някак сухи. Не е мазна текстура, имам подобен GR който се води с пудрен финиш, обаче той трудно пише, трябва да драсна повърхността му на листче, за да се разпише. Този на Impala "пише" много по-добре. Не се размазва, трие се с много зор и пак остава следа.

# 332
  • София
Здравейте момичета, може ли да препоръчате балсам за устни, според вас кои са най-добрите?
Не мога да си позволя балсам над 15 евро.
Ползвам нивеа, но почти свършиха, устните ми през зимата се пукат доста.

Вечерно ползвам този

Както и този в бурканчето на Nuxe. Преди се намираше до 15лв. Сега е двойно, но наистина много ми помага. Отдавна не съм взимала обаче.

Четките на Импала са един път. Моята за сенки N10 си стои гордо до старата 224 на МАС. И двете са на по 10+ години.

# 333
Импала имат ли автомаични моливи хубави? Много мразя такива,които се острят,все ми се чупят.. И от къде поръчвате?

# 334
От сайта им https://impala-cosmetics.com/ , разгледай за видовете моливи, не помня има ли автоматични.
Нещо не съм си уцелила цветовете... единият е твърде червен - 224, другият твърде керемиден - 216, третият твърде розовеещ - 207... Абе, ни един от тези за уста не са точно моите. Забравила съм какви цветове съм ползвала, защото напоследък ползвам много други от които любим ми е Maybelline Colorsensational 630 Velvet Beige

Общи условия

Активация на акаунт