Група или организация на хора с терминални болести.

• 401
  • 58
  •   12
Отговори
# 30
дай ги всичките тук

# 31
  • Washington,USA
Какъв е смисълът всички лечими болести ги изключихме?

# 32
Ами на мен тук ми откриха проблема, след като 10 г. се влачех по доктори и ми казваха, че ми няма нищо. Та, има смисъл да ги пуснеш.

А кой ти ги е назначавал така произволно? Едно голо ТСХ нищо не показва, трябва да е целия щитовиден профил.
Инсулин пускала ли си, витамин Д, Б12?

Пусни всичко да видим какво е изследвано.

# 33
Какъв е смисълът всички лечими болести ги изключихме?
не подценявай мамите, качи всичко

# 34
  • Washington,USA

# 35
едва ли са само тези, давай всичките

# 36
Симптомите, които описваш са за много заболявания. Например 100 процента съвпадат с дълъг ковид. Защо избра прионова болест вместо дълъг ковид примерно?

# 37
  • Washington,USA
Симптомите, които описваш са за много заболявания. Например 100 процента съвпадат с дълъг ковид. Защо избра прионова болест вместо дълъг ковид примерно?

Юни месец - >безсъние спряха да ми действат каквито и да е приспивателни. Ни спя и на обяд. Викам си, ще мине. Така продължих три месеца. До септември, когато дойдоха проблемите с менструацията и кръвното налягане. Или много къса менструация или закъсняваща. Кръвното се вдигна до небето от нищото. Нямам сърдечни проблеми. После се появиха проблемите с паметта и чувството за иглички в главата.
Ако беше нещо безобидно, щеше да се повлие от хапчетата за сън... Ковид не съм имала.

Въобще не ми е ок и имам мускулни спазми от нищото. Надявам се да не съм направила нещо аз грешно и да съм си го докарала това заболяване сама.

Единствените болести които не съм изключила са фатално безсъние и Луда крава. Това са.

# 38
Имам едно предложение за теб. Може да се каже предизвикателство.
Зарежи телефона вкъщи и се качи пеша до Крепостта. Обиколи по цялата пътека на здравето, след това се върни вкъщи. По светло, разбира се. И пиши как се чувстваш след разходката. Става ли?

# 39
  • Washington,USA
Имам едно предложение за теб. Може да се каже предизвикателство.
Зарежи телефона вкъщи и се качи пеша до Крепостта. Обиколи по цялата пътека на здравето, след това се върни вкъщи. По светло, разбира се. И пиши как се чувстваш след разходката. Става ли?

Добре.

# 40
Единствените болести които не съм изключила са фатално безсъние и Луда крава. Това са.
Щом са изключени дефицит на витамин Д, Б12 и инсулинова резистентност, значи имаш изследвания за тях.
Пусни ги тук.

# 41
Няма ли още изследвания? То аз имам повече...

# 42
  • Washington,USA
Няма ли още изследвания? То аз имам повече...

Някой, ако е познавал човек с болест на Кройцфелд Якобс много бих искала да се свържа с него.

Секунда да намеря и документите от невролози.

# 43
Секунда да намеря и документите от невролози.
С тях дай и витамин Д, Б12, натоварването с глюкозата.

# 44
Спазмите на мускулите -> дефицит на магнезий. Аз имах, жива съм още. Взимай магнезий, не може да се предозира, питай все пак в аптеката по колко.

Високо кръвно  -> отиваш на добър кардиолог. Предписва ти хапчета. Ако не подействат, пак отиваш, докато налучкате тези лекарства и тези дози, които са за теб.

Проблеми с паметта и иглички  -> читав невролог. Спазваш лечението, докато не ти минат тези симптоми.

Само не казвай, че всичко си опитала. Ако беше, нямаше да ги има симптомите. Оставяш усещането, че се наслаждаваш да се изкарваш смъртно болна и същевременно никакви мерки не взимаш, макар да твърдиш друго.

Общи условия

Активация на акаунт