Отговори
# 645
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добър вечер в петък!
Какъв петък само Stuck Out Tongue Winking Eye.
Рени Flowers Hibiscus благодаря за преводите!
Аз да ви кажа на мен този кратичък тийзър ми хареса. Нямам представа а и нямам намерение да гадая каква ще е връзката между Доган и Чакала / и на мен така ми звучи по-добре Blush/, така или иначе ще разберем, но пък нищо чудно да излезнат в последствие брат и сестра, както и Мистъри предположи Rolling Eyes.
Афра си е прекрасна, както винаги! Кенан аби добре изглежда за годините си. Все пак годините на никой не прощават.
Разбрахме, че Чаала няма да влезе е холдинга случайно и макар героя на Дирен да й е духовен брат, ми се струва че впоследствие тя ще заеме страната на Доган.
Така поне ми се струва за момента. Дано скоро наистина да започнат!

# 646
Мили дами,днес не мога да стигна да прочета всичко. Чак сега наваксвам. Някакъв ужас е - все едно идва края на света,а не на годината Joy
Рени, благодаря ти за преводите.
Би ми било интересно да видя Чаала като двоен агент. Да не е типичният добър герой. А да има и малко лошото ченге Simple Smile
Доган,някъде ми е попадал и като Доан, ок ми звучи.
Чагла не ме кефи, звучи ми като чалга Grinning
По-звучно и хубаво ми е Чаала,та затова аз така ще си пиша героинята.
Знам, че всяко име на всеки герой не е избрано случайно и има съответното значение на турски език.
Спомняте ли си като пусках на шега мои сценарии за Чаала и Юсуф,че бях писала Чаала двоен агент да отмъщава при фамилията на Доган. Обаче после взима,че го харесва,мои си измислици. Да не се окаже, че без да искам съм познала част от истинският сценарий на АБИ Joy Само да не изникне и Юсуф от някъде с мотора в някой следващ трейлър Wink

# 647
Аз,все пак,продължавам да се моля,че смяната на сценаристи,сценарий,режисьори,оператори,презаснемането на сцени и т.н.ще е за добро.Надявам се и да са се съобразили с недоволството на феновете и да не прокарват любовни линии между Кенан и Афра.Малко се плаша от думички като "грандиозен проект","скъп проект" и разни подобни,защото видяхме колко такива "грандиозни" проекти след 5-тата серия и са "чао".Въпреки финансовата криза във сектора конкуренцията е голяма.Има една поговорка "на прехвалена круша с голям прът не отивай".Много искам "Пера" и "АБИ" да са много успешни и Афра да е от ранга на супер звезда в турското дизи,което може да и донесе само дивиденти за бъдещи проекти,съобразяване с нейните желания.Наскоро слушах,че в турското дизи ако актьор напусне по собствено желание го грози голяма глоба по договор.Питам се,а всички тези сценаристи,режисьори и т.н. няма ли подобни клаузи в техните договори,та така с лекота напускат преди даже да са започнали работа?Едва ли.Това ме навежда на мисълта,че не си отиват по собствено желание,а лекичко са "поизпратени" от проектите.И сега нещо извън темата.
Скрит текст:
Изгледах сериите на "Сандокан".Супер са го направили италианците.С нетърпение ще чакам втори сезон.Джан Яман просто е невероятен.Въобще не можеш да разбереш,че е от турската филмова школа.С нетърпение ще чакам да излезе и филма,който снима в момента в Испания,говорейки на испански.Препоръчвам сериала на тези,които харесват приключенски филми.Много добър.       

# 648
  • София
Промяната в екипа дойде след обявяването на новия бизнес проект на Онур. При положение, че вече ще работи по тези вертикални филми освен в Истанбул, в Лондон и Лос Анджелис, кой знае какво е намислил.
Вчера на снимката на сценария пак пишеше 4 имена, значи напусналия веднага е бил заменен, не са останали трите сценаристки само.

Мисля, че има голяма вероятност да пуснат АБИ през първата седмица на януари, тогава почиват обикновено и няма дизита по тв. Ако наистина излезе първи трейлър във вторник и вече са започнали да снимат втора серия, няма защо да го бавят.

Току-виж пък в понеделник обявят нещо за сериала на Мерт - я партньорката, я заглавието. Моето предположение още не се е коментирало никъде, ако позная ще си пусна тото 🤣

# 649
Здравейте, момичета!
Пожелавам хубава събота!

# 650
  • София
И днес има сет, епизод 2

# 651
Дуру и Тешко се събраха и в реалния живот Simple Smile
Актьорът, който играе порасналия Тешко явно е бил поканен на рождения ден на Сара.
Много сладка снимка, много хубави деца! Да са живи и здрави, много успехи да имат!

# 652
  • София
Този младеж е взел участие в АБИ. Доколкото прочетох е певец и актьор, вероятно ролята му е свързана със сватбата.

Една публикация на Сема от преди малко, за който още не е разбрал 😉

# 653
Малко Сейфер Heart

# 654
  • София
След като на Ирем не й пратиха снимката онзи ден, днес пък се обадиха на Онур Акай.

Последна редакция: нд, 21 дек 2025, 00:06 от MysteryG

# 655
Още няколко снимки на Сара и актьора , който играе порасналия Тешко от нейния рожден ден.
Имат лайк от Афра Simple Smile

# 656
След като на Ирем не й пратиха снимката онзи ден, днес пък се обадиха но Онур Акай.

Вече на Онур не му вярвам изобщо, сигурно пак е измислица

# 657
  • София
Онур го качвам за забавление. Измисли си го след слуховете за снимка. Афра е била на рд, според рускините вчера

Йешим пусна сторито преди малко

Нямам представа дали е от вчера или днес, но Йешим в следващото стори рекламира заведението, което повече ме навежда на мисълта, че вече не са там. Иначе все едно викат журналисти.

# 658
Много сладка Афи на снимките.

# 659
  • София
Добро утро! Това е въпросното яке, което страшно много прилича на Бърбъри-то на Мерт

За добро настроение в темата ще кача лайковете на таткото на Мерт Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт