Отговори
# 195
  • Яко в Матрицата...
Много сторита ни е подарила днес Афра: романтична картина, голяма палачинка, оплезена усмивка, уличен пейзаж... Както винаги ни е глезила Simple Smile Забавлява се и си почива Heart Eyes Малко ми е жал за Нагиш, но какво да се прави...

Питали са Токио какво мисли за Афра и новия ѝ проект. Кога ще се появи тийзърът? Отговорил е, че Афра е една от най-силните актриси в Турция. Каквото и да играе, вярва. Харесал е афиша на сериала. Според него, тийзърът ще бъде излъчен скоро.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 19:57 от Reni 🧿

# 196
# 197
И моят фаворит  от каста на АБИ се е появил

https://x.com/fatmataydanik/status/1995188296645771307

"Мерт Д  в магазина споменал за сериала „Аби“, казал, че работим с много красива актьорска трупа, че ще играе зетя на домакина.  
С Кенан Имризалиоглу още нямаме обща сцена, но през следващите дни ще има, споделил е, че да споделя сцената с него е много вълнуващо.  "

Афрош само на него я "давам" , ама пусто зет ще е Grinning Kissing Heart

# 198
  • София
Токио има още сторита за АБИ

Да не стягат имението за снимки на сватба 🤔

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 21:08 от MysteryG

# 199
Честно казано за мен ще бъде грешка да снимат в имението друг сериал с някои от двамата толкова скоро след Рибарчето.

# 200
  • София
Би било грешка за сериала на Мерт. За Афра не толкова, тя не е снимала там нон стоп. А и ако е къщата на корабните магнати ще им отива много.
Все пак основният слух е, че е продадено, аз си разсъждавам просто.

Бурджу май остава без работа от другата седмица. Дано режисьорката на Юсуф е договорена, че не ми се мисли. Гледах преди малко един клип в Х, сигурно пак се е хранила и работила едновременно 🤦‍♀️

# 201
Би било грешка за сериала на Мерт. За Афра не толкова, тя не е снимала там нон стоп. А и ако е къщата на корабните магнати ще им отива много.

Бурджу май остава без работа от другата седмица. Дано режисьорката на Юсуф е договорена, че не ми се мисли. Гледах преди малко един клип в Х, сигурно пак се е хранила и работила едновременно 🤦‍♀️

Какво да очакваме от нея, виж че на някои сцени на СейФер ги снимаше отдалече или имаха лош ъгъл на снимане, а на Ферит с другите актриси бяха супер хубавите кадри и отблизо

# 202

😂😂😂

# 203
  • София
Пак за понеделник го пишат

# 204
# 205
  • София
Ужас, дано е за сериала

https://x.com/mrdupdates/status/1995219794812149967

# 206

Ще се закопаят, ако го сложат тогава. Далечен град много трудно може да го мине някой, въпреки че не разбирам защо го харесват толкова

# 207
И аз се надявам моторите да са само за сериала.🙄

# 208
  • София

Ще се закопаят, ако го сложат тогава. Далечен град много трудно може да го мине някой, въпреки че не разбирам защо го харесват толкова

Защото няма конкуренция.

# 209
АБИ го обявиха за най-скъпият проект за сезона, това е и завръщането на Кенан в дизи индустрията след 7 годишна пауза, обявен е и за актьора с най-висок хонорар в момента. Отива му да се изправи срещу най-силният конкурент, който в момента е Града.

Общи условия

Активация на акаунт