ИЗМАМНИЦИ /SAHTEKARLAR - Тема 1

• 427
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Защо Хидайет избра Асия да остане негова дъщеря, при положение,че знае , че   Ертан е негов син?

И аз това се чудя. При всички случаи хубаво я е проверил! Може пък и той да има стари сметки за уреждане с Еюп и да я ползва за въдица.  По-скоро ми е интересно аджеба наистина ли смята да я омъжи за племенника си, който излиза от затвора и защо?????

# 16
Обаче кога я провери Хидайет? Самият Ертан разбра, че Асия го е намерила преди него...случката в кръчмата.

Другото , което ме впечатли как измами децата си и им каза ,че ги обича и те започнаха да му пеят ...

# 17
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Хидайет е знаел, че има син и че той е Ертан. Не случайно го е дал на Кадир. Знаел че той го е осиновил и така ще има сигурен адвокат в ръцете си, а именно собствения му син. Много е хитър Хидайет, изобщо не е за подценяване. Още като разбра, че е ровено в градината му и се сети, че Ертан точно затова ги е закарал всички в съда. За да няма никой в имението и им върнат трупа. Затова така искрено се разсмя тогава. И Ертан като му представи "дъщеря" му Асия, след това имаше предостатъчно време да я проучи.
Колкото до децата му, много добре си ги познава. Изобщо не беше изненадан че се чудят как да го изритат от фирмата. Всеки един от трите му деца, копнее да получи малко обич и внимание от него. И с показване на малко такова, той започна да ги манипулира.

Общи условия

Активация на акаунт