ИЗМАМНИЦИ /SAHTEKARLAR - Тема 1

• 5 208
  • 102
  •   1
Отговори
# 15
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Защо Хидайет избра Асия да остане негова дъщеря, при положение,че знае , че   Ертан е негов син?

И аз това се чудя. При всички случаи хубаво я е проверил! Може пък и той да има стари сметки за уреждане с Еюп и да я ползва за въдица.  По-скоро ми е интересно аджеба наистина ли смята да я омъжи за племенника си, който излиза от затвора и защо?????

# 16
Обаче кога я провери Хидайет? Самият Ертан разбра, че Асия го е намерила преди него...случката в кръчмата.

Другото , което ме впечатли как измами децата си и им каза ,че ги обича и те започнаха да му пеят ...

# 17
Хидайет е знаел, че има син и че той е Ертан. Не случайно го е дал на Кадир. Знаел че той го е осиновил и така ще има сигурен адвокат в ръцете си, а именно собствения му син. Много е хитър Хидайет, изобщо не е за подценяване. Още като разбра, че е ровено в градината му и се сети, че Ертан точно затова ги е закарал всички в съда. За да няма никой в имението и им върнат трупа. Затова така искрено се разсмя тогава. И Ертан като му представи "дъщеря" му Асия, след това имаше предостатъчно време да я проучи.
Колкото до децата му, много добре си ги познава. Изобщо не беше изненадан че се чудят как да го изритат от фирмата. Всеки един от трите му деца, копнее да получи малко обич и внимание от него. И с показване на малко такова, той започна да ги манипулира.

# 18
Привет момичета.Котелина,благодаря за тази тема.Веднага се включвам.След двата турски сериала,които съм гледала с удоволствие и не съм зарязвала по средата, този се очертава да е третия.Първо,искам да отбележа,че каста е много,много добър.Както споменах,Бурак не е особено сред любимците ми,но тази роля така му пасва,страхотен Ертан.Актрисата не съм я гледала в други дизита,но страшно много ми напомня на Пънар Дениз от "Присъда" не само като персонаж,но и като визия.Силно впечатление ми направи и играта на брат и.Много добре се справя това момче,страшно трудно е да играеш лошия с чисто сърце.В сцените с дъщерята на Хидаейт,с начина си на флиртуване не ви ли напомни за нашия женкар,момчето което още не е пораснало?За Ерсин,обаче,не мога да кажа,че се е променило нещо в играта му.Сякаш гледам Аби само дето вместо Чичек сега е чичо Еюп.Още от начало се светнах,че Хидайет е главния играч в цялата история и знае кой е истинския му син.Епизод след епизод парчетата от пъзела се нареждат.Даже ми се струва,че не Еюп а Хидайет е подменил ДНК теста.Относно женитбата между племенника и Асия мисля,че по този начин иска да държи в ръцете си и него.Само дето не разбирам как пак първи братовчеди искат да ги женят.Наистина ли това е разрешено в Турция?Даже си мисля,че целия този панаир разигран от Еюп е точно дело на Хидайет.Не мога да си представя един квартален лихвар   да надхитри такъв богат и влиятелен човек в обществото и перфектен манипулатор.Даже тази катастрофа с полицейската кола на сватбата ми се струва,че изобщо не беше случайна.Хидайет прави всичко възможно да постави Ертан в безизходно положение и провери дали той ще се справи да излезе от тези ситуации.Явно,че той е единствената му надежда за достоен наследник.Аз също мисля тази служителка за майката на Ертан.Чакам с нетърпение следващия епизод.

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 12:33 от mimi 65

# 19
Хилял Алтънбилек /Асия/ е великолепна актриса . От последните й участия в сериали, в Моят прекрасен живот е номер едно, и към момента този сериал ми е фаворит.

# 20
mari eta72 заинтригува ме.Ще го погледна този сериал.Все го подминавам,но сега непременно ще го погледна.Благодаря.

# 21
  • Яко в Матрицата...
Озет 8. епизод

Асия и Ертан се оказват въвлечени в кървавия план на Еюп. От едната страна, Таха е отведен при палача си... От другата, Ертан отчаяно се стреми да го спаси... Асия чувства, че отговорността за всичко случило се е на нейните плещи, но не може да направи нищо друго, освен да се моли Еюп. Насред тази буря може би единствената светлина, която ще промени хода на съдбата им, е едно изречение, което Ертан ще каже на Еюп.

Утежненото положение на Асия пред вуйчо му принуждава Еймир да заеме неочаквана позиция. Любовта му към Асия застава пред всичките връзки. Междувременно Хидайет е в края на битката с децата си. Той е увил въже около врата на Корай и всеки момент е готов да ритне стола под краката му. Семейството на Асия е разтърсено от завръщането на бащата у дома след години. Всички са нетърпеливи да му поискат сметка от свое име. В тази суматоха Таха и Симла се оказват ръка за ръка в неочаквано приключение.

Любовта на Ертан и Асия, излязла на повръхността сред всички игри и лъжи, е на път да се изправи пред най-голямото си изпитание. За да преодолеят препятствията пред себе си, те трябва да вземат решение. Това решение означава да застанат рамо до рамо срещу света около тях, да са по-близо един до друг от всякога. Но това, което изобщо не очакват, е насочено към тях оръжие, чакащо в засада, готово да стреля...

# 22

И сега с два юредически брака ли ще е Ася? Или с другия / с Емир/ са се справили отново юредически?

# 23
Точно това се чудя и аз. Май стават два брака.

# 24
Привет Hug. Ох, днес нямах грам време да се включа Simple Smile.
Рени, благодаря за озета Flowers Hibiscus
Tigasa, благодаря за фрага Flowers Hibiscus.Като гледам май ще имаме и трети жених за Асия - Ертан Stuck Out Tongue Winking Eye. Вай бе, хората трудно с един се уреждат, пък тя с трима Grinning.
Мими, относно евентуалната женитба между първи братовчеди - Асия и племенника на Хидайет, те реално нямат никаква кръвна връзка помежду си. Аз също бях на мнение, че подмяната на ДНК теста е дело на Хидайет, обаче ако не се лъжа Еюп каза, че той е "спомогнал" Асия да се окаже загубеното дете Бакъзаде Thinking. Той и затова светкавично се съгласи Емир да се ожени за Асия, за да може чрез нея да цоцат от Хидайет. Ама ей тука ще му излязат много погрешно сметките Stuck Out Tongue Winking Eye. То толкова желаещи за туй наследство на Бакъзаде, че не е истина Joy. А Хидайет много добре знае това. Харесва ми към момента как Ертан успява да се справи с капаните, които му залага. Определено иска този, на когото ще остави всичко да му сече акъла! А от официалните  му деца към момента такъв не се очертава Rolling Eyes.
Тази светкавична сватба, която видяхме във фрага между Асия и Ертан много ми напомни на "принудителната" сватба на хартия между прокурор Ългаз и адвокат Джейлин в Присъда Sunglasses.

# 25
kotelina Аз си мисля,че още от начало Еюп играе по свирката на Хидайет и нарочно казва,че той е подменил теста за да прикрие Хидайет.Мисля,че целия този панаир който прави в момента Еюп е режисиран от Хидайет за да разбере влюбен ли е Ертан в Асия и до къде е готов да стигне за да я спаси.Да,Асия няма кръвна връзка с племенника му,но това го знаят само Асия,Ертан и той.Сестра му не знае за това и въпреки всичко засия когато и каза,че ще ожени сина и за извънбрачната си дъщеря.Мисля,че Ертан набързо ще анулира брака на Асия или ще намери начин да го обяви за невалиден и набързо ще се оженят.Интересно ми е само дали "тати" е предвидил такъв ход от тяхна страна или ще е неприятно изненадан.За сега "тати води хорото."Има,обаче,една подробност за която той не знае.Не знае,че Ертан отдавна е уведомен кой е истинския му баща.Това е един от големите козове на Ертан.

# 26
Коя е жената , която казва на Хидайет, че Ертан и Асия се женят? Прилича ми на жената от снимката, която даде на Асия за майка й.

# 27
mari eta72 Това е жената,която работи,не успях точно да разбера какво във фирмата.Имам много силното усещане,че тя е майката на Ертан,а жената от снимката е някаква непозната.

# 28
  • Кърджали
Да се запиша в темата. Тъкмо бях отписала за себе си сериала и действието взе че се раздвижи... Надявам се, да не зацикли пак

# 29
  • София
Открих ви и моменталически се записвам, благодаря за създаването на темата! Сема ни подготвила прекрасно забавление...

Общи условия

Активация на акаунт