Бетасерк

• 78
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, ако някой е приемал бетасерк как се чувства.Притеснява ме понижаване на кръвното.Било важно да го пия

# 1
Здравейте, пила съм Бетасерк за световъртеж, но не ми помогна,защото при мен се оказа от лабиринта. Аз съм с ниско кръвно,не съм усетила да ми се е отразило. Ако имате световъртеж,ви препоръчвам и Вертигохил. Хомеопатично е,без рецепта и на мен лично ми помага.

# 2
Здравейте, пила съм Бетасерк за световъртеж, но не ми помогна,защото при мен се оказа от лабиринта. Аз съм с ниско кръвно,не съм усетила да ми се е отразило. Ако имате световъртеж,ви препоръчвам и Вертигохил. Хомеопатично е,без рецепта и на мен лично ми помага.
Благодаря,казаха ми ,че трябва да го пия заради проблем с вестибуларния апарат,но точно заради кръвното се притеснявам

# 3
Не го сваля чак толкова. Изпила съм килограми, заради вертижен синдром.
Ако толкова ви притеснява, изпиите първото хапче вечер като сте вкъщи. Тогава ще разберете как ще се почувствате от него.

# 4
Пила съм го заради проблем с вестибуларен апарат, не съм забелязала да ми смъква кръвното

# 5
Пила съм го заради проблем с вестибуларен апарат, не съм забелязала да ми смъква кръвното
аз също затова ще го пия

# 6
На мен ми се отрази добре. Както е казала една дама преди мен, вземи си го когато си вкъщи да видиш как ти действа.

Общи условия

Активация на акаунт