Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 99

• 32 200
  • 432
  •   3
Отговори
# 120
Вие редувате ли си шампоаните?
Да. Имам поне 4 вида отворени за ползване.

# 121
Аз в момента имам може би 5-6 😀 две миенета с керастаз и после другите 1-2 измивания.
Но не помня и в периода, в който съм била с 1 шампоан, когато е свършвал да съм взимала същия, винаги е бил някакъв друг.
Така дали правя нещо изобщо не знам, особено ако търся ефект например по-бърз растеж, против косопад и тн.

# 122
Скрит текст:
[
Много хубаво ухае! Дори и след баня!

Много ме е яд , че при нас не я заредиха тази серия.. много са ми странни, как решават къде какво да зареждат като асортимент.

Аз за косопад съм си направила разтвор хининова вода с капки масло от розмарин. Пръскам след баня . Според мен шп не са начин за справяне с косопада. Твърде кратко стоят по скалпа.

Дайте идеи за балсам, който да придава онази гладкост, още под душа.

# 123
Използвах Доори от 2019 година, но от миналата година преустанових. Според мен или промениха състава или ще се окаже, че наистина ги бъркат в някой пловдивски гараж.
Преди ги препоръчвах и купувах на приятелки за подарък. Използвах само тях, имах всички серии и ги редувах всеки месец. Сега изобщо не ги използвам.

# 124
Душ крема с Пистачио наистина и много хубав.След като го пробвах,веднага взех още едина в резерва.До комплекта ме е яд,че не можах да се добера.Сега гледам,че навсякъде е изчерпан.
За сезонния косопад винаги комбинирам таблетки вътрешно с шампоан и серум.Само външно ,не ми се получава.Началото на септември започвам колаген и биотин.

# 125
  • Сливен
Азара,моля те дай ми линк за маслата от зоя.
Душ гела със шам фъстък в Сливен имаше доста миналата седмица.

# 126
# 127
Janice,какъв е този камък,снимка,от къде,какво прави?
Това е камък от нефрит, който е познат в Азия, формата му спомага да се правят масажи на лицето с него. Моят е от Нотино, а видеа за масажите с него има в ютуб.

# 128
Само аз ли не съм доволна от душ гела с пистачо? Аромата при мен е много слаб, дори при къпане. А да се задържи по кожата след това или като ухание в банята хаха и дума да не става. Не съм доволна и не бих подновила.  Трайни за мен си остават палмолив.

# 129
За мен аромат след баня имаха тези душ гелове по 1,50-2 лв на велнеа, ползвах горски плодове предимно или само с ягодата, винаги ми оставаше аромат по кожата, плюс, че като излезеш от банята се носи след теб.
Сега не ги знам как са, нещо им промениха опаковките, но дали са трайни нямам идея.

# 130
Има ли смисъл според вас да взимам някакви продукти за следродилен косопад? Знам, че е нормално, не съм оплешивяла, но ме гложди всеки път като видя какви космени топки има из нас колкото и да чистя и тн.
Мислех си за Аминексила на Лореал, иначе си ползвам преди миене маска с масла, милва шампоани и на евтерпа, но не знам дали няма нещо малко по-подходящо.
Приемам желирани витамини за коса, кожа и нокти, след тях имам едни капсули мисля на Витамаг беше марката. Чат гпт ми предлага едни други таблетки от аптечната мрежа, не са скъпи, но се чудя за тях - Solgar skin, hair and nails. Приемам и веднъж дневно МСМ.
Имах сериозен косопад в продължение на над година. От всички добавки, които са за коса, кожа и нокти, нямаше никакъв ефект. Четох по темата и това, което съветвам е да не се приемат добавки за коса, които съдържат минимума от необходимите вещества, а да се вземат мултивитамини. Следвам една чуждестранна инфлуенсърка, която каза, че трябва да се купят добавки, в които има много вещества, а не такива за коса, кожа и нокти, които имат много беден състав. На мен това ми помогна.

# 131
  • София
И при мен само външно нищо не действа при косопад- шампоани, маски, масла, спрейове. Най-голям ефект виждам когато приемам различни хранителни добавки и витамини. Комбинирам ги на своя отговорност- Омега 3-6-9, Колаген, Биотин (10 000мг) и др. Често приемам и тези на Миволис за коса https://www.dm-drogeriemarkt.bg/mivolis-vitalen-kompleks-za-kosa … 058172694080.html. Сякаш най-голям ефект видях от Биотин.

# 132
  • София
Много харесвам аромата на душ гела на Балеа с шам фъстък, както и този с шоколад и череша, но ми се струва напоследък, че не измиват добре. Ползвам стик дезодорант и трябва да мина със сапун преди душ гела, за да има ефект (с душ гела минавам 2-3 пъти). Преди нямах проблем, а отдавна ползвам Балеа.
Ароматът на комплекта с шам фъстък на мен не ми харесва, а гледам, че и дъщеря ми го държи така неизползван.

# 133
Janice В темата на Iherb Денис съветва точно обратното.В мултивимините има от всичко по малко,което не е достатъчно за конкректен проблем.Има логика в нейния коментар.Там момичетата пия по 5-6 вида добавки,за да добавят нужните витамини и минерали.

# 134
Само аз ли не съм доволна от душ гела с пистачо? Аромата при мен е много слаб, дори при къпане. А да се задържи по кожата след това или като ухание в банята хаха и дума да не става. Не съм доволна и не бих подновила.  Трайни за мен си остават палмолив.
И аз очаквах повече, докато се търках с гъбата се усещаше аромат, но после нищо. Иначе добре измиваше, не ми пресуши кожата, за разлика от Buttermilk & lemon. Иначе имам от миналата зима 3 различни броя лимитирани, но пак така нямат остатъчен аромат.

Общи условия

Активация на акаунт