Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 99

• 26 988
  • 374
  •   4
Отговори
# 330
И аз съм доволна от оранжевата маска от Лидл.

# 331
  • София
От нищо козметично на Лидъл не съм доволна. За сметка на това препаратите им за почистване вършат чудесна работа.

# 332
  • София
На мен и двете маски на Лидл ми идват слаби. И зелената, и оранжевата. Ползвам ги или като преуош, или смесвам с друга по- силна. Но аз съм със суха боядисана и чуплива коса.

# 333
От козметиката в Lidl да похваля крем за ръце SOS но Отдавна не съм го виждала дали не го спряха?

# 334
Аз съм доволна от тази:
За мен е по-добра от тази от DM, която е много хвалена:

# 335
Аз скоро опитах кератиновата на Балеа, която също е хвалена тук, но не ми хареса. Като цяло нищо не ми допада от дрогерийната козметика за коса и лице. Дебна си промоции и си поръчвам големи туби професионална, последно взех на Вела от Експерт бюти, шампоан и маска по 30 и няколко лева за литър.

# 336
Ще споделите ли каква ви е косата?

# 337
Да не сте си взели за вежди? Учудена съм, защото имам тъмнокафявия и е много мек и пигментиран. Те ги слагат на едно място, но тези за вежди имат четчица, а за очи - не.
Да, за вежди пише, че е, и има четчица. Взимам си назад критиката тогава. Боже, много съм зле…🤦♀

# 338
  • София
Да не сте си взели за вежди? Учудена съм, защото имам тъмнокафявия и е много мек и пигментиран. Те ги слагат на едно място, но тези за вежди имат четчица, а за очи - не.
Да, за вежди пише, че е, и има четчица. Взимам си назад критиката тогава. Боже, много съм зле…🤦♀
Ее, нищо де, пробвай го за вежди  - също не е лош. Но виж другия път за такъв без четчица. Те са май само кафяв и черен, но трябва да се рови в кутийките с моливите, защото явно всеки рови и всичко е разбъркано Joy

# 339
Ами на етика пишеше “молив за очи и вежди” и аз си викам: “Ясно, две в едно!” и грабнах първия молив, който ми хареса като цвят. Ама който не гледа внимателно какво купува, така е…

# 340
  • София
Аз скоро опитах кератиновата на Балеа, която също е хвалена тук, но не ми хареса. Като цяло нищо не ми допада от дрогерийната козметика за коса и лице. Дебна си промоции и си поръчвам големи туби професионална, последно взех на Вела от Експерт бюти, шампоан и маска по 30 и няколко лева за литър.
Коя, може ли да споделиш?

Днес си взех dupe-a на WOW от Балеа. Знам, че съставът е мало съмнителен, но подозирам, че и скъпият продукт няма да направи нищо за моята коса, така че ще видим този. Ще дам отзив, като го ползвам. Въртях се и около маслата, имаше малка разфасовка на Elseve Extraordinary Oil, което коментирахме преди време, но ми се стори много силиконово и просто няма смисъл.

# 341
  • вкъщи
Аз имам wow и никаква  работа  не ми върши.

# 342
Коя, може ли да споделиш?

Днес си взех dupe-a на WOW от Балеа. Знам, че съставът е мало съмнителен, но подозирам, че и скъпият продукт няма да направи нищо за моята коса, така че ще видим този. Ще дам отзив, като го ползвам. Въртях се и около маслата, имаше малка разфасовка на Elseve Extraordinary Oil, което коментирахме преди време, но ми се стори много силиконово и просто няма смисъл.

Ако питаш за кератиновата на Балеа. Иначе ето тази серия на Вела взех, шампоан литър, маска 500. Миналата година, може вече и по-миналата да е било хаха пък взех Милкшейк пак за 30 и няколко лева за литър, май точно ти беше дала линк от Нотино.
Скрит текст:

# 343
И аз купувам от Нотино или от Мейкъп.бг шампоани на Милк шейк за по 30 лева. На Вела профи не съм опитвала шампоани, но други техни продукти, които съм пробвала, бяха чудесни.

# 344
Аз бях взела с онази поръчка на Милкшейк едно олио за коса на Вела, което скоро отворих. Много е хубаво! Иначе аз шампоани не искам да хваля, защото от професионалните, които взимам нямам някой от който съм недоволна. В смисъл мият ми косата, не изглежда мазна 3/4 дни, с дрогериен шампоан на 3 ден вече не мога да я понасям. Но маската на Вела от серията, която показах, наистина бих похвалила, сякаш косата ми я поема, не се заплита. Поне за моята руса коса е ок. Ето това е маслото на Вела. Погледнах сега, че съм го взела за 20 лв.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт