Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 99

• 33 359
  • 443
  •   1
Отговори
# 435
Да,разтварят се.Те са доста дребнички.

# 436
Преди няколко дни си взех тези ексфолиращи чорапи, в четвъртък ги сложих и стоях час и нещо с тях, снощи започнаха леко да се белят краката.

За втори път правя такава ексфолиация, само че първия път правих само с такива за пети. Доста добре ми се усещаше кожата тогава. За 2-3 дни се обелиха изцяло, а сега ще видим.

# 437
  • Пазарджик
Преди няколко дни си взех тези ексфолиращи чорапи, в четвъртък ги сложих и стоях час и нещо с тях, снощи започнаха леко да се белят краката.

За втори път правя такава ексфолиация, само че първия път правих само с такива за пети. Доста добре ми се усещаше кожата тогава. За 2-3 дни се обелиха изцяло, а сега ще видим.
Може ли линк към чорапите?

# 438
https://galen.bg/tsetua-maska-eksfolirashta-za-kraka-1br

Взимах ги от фантастико, но ги има и в други дрогерийни.

# 439
За първи път ми се случва да си напълня кошницата с разни неща, активирах два талона - bio и талона от лайфа, оставих да виси докато доизмисля какво още ми трябва, и като отворих когато реших да плащам вече, кошницата беше празна! 🤔 В приложението на ДМ съм и не си излизам от профила. Никога преди не ми се е случвало да се опразни всичко без моя намеса. Някой друг с такава случка има ли?

# 440
Сега погледнах... И моята е празна, а аз винаги имам сложени продукти.

# 441
Да попитам, тези ампули ако някой ги е ползвал https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dea-ampuli-za-kosa-p8008423400508.html
вършат ли работа?

# 442
Ами да вършат работа специално те, не знам, но ползвах. Слагах си в маските предимно, като си правих в корените с индийски билки.
Но аз ползвам и други неща, та кое точно от всичко дава резултат или всичко, не знам.

Сега взех едни други

И ще ги започвам като приключа с аминексил серията на елсев.

# 443
Моята кошница в DM си стои, сигурно щото няма да пазарувам скоро. В Нотино ми е по-гадно като ми я занулят, а съм си запазила разни продукти на по-ниски цени Grin

Общи условия

Активация на акаунт