Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 99

• 36 644
  • 492
  •   1
Отговори
# 480
Днес си взех тази пяна, намалена е в Ремедиум до края на месеца и определено е по- нежна от тази на Балеа, макар че тя се води сензитив. На мен лично ми изсушава и няма да я повторя. Иначе добре премахва грим.
Скрит текст:

Наистина е много е деликатна пяната на Агива, чак прекалено деликатна. При мен беше подходяща само за измиване сутрин, когато няма замърсявания от деня по кожата.

# 481
С гъбичката от единия край, да. За очи, които са. Благодаря.

# 482
  • София
Happy cucumber, така е, трябваха ми 4 помпички вместо 2, за да измия лицето.

Да ви питам, макар че подозирам отговора.

Из тук ток се въртят 2 червила на Лореал. Едното се казва Ballerina shoes, a другото Caramel Latte. Някой засичал ли ги е по нашите ширини? Май е Европа ги няма.
И двете ми напомнят на любими червила на Ревлон, впрочем - Softsilver Rose и Caramel Glace, но и тях вече ги няма в България. Grinning

# 483
И при мен червилата на Ревлон са голяма драма. Харесвам си определени цветове от техни колекции, които обаче не мога да намеря вече.
Същата история е с едно червило на Лореал, което видях от видеа за канала на Воуг с Ева Лонгория. Ами няма го тук...

Отворих Нотино ей сега, направо да се хванеш за главата. Цените на някои от нещата им са до тавана. Astonished Продават шампоан на Милк шейк от 300мл. за 40 лева. Преди празниците си купих 1 литър от същия за тази цена...

# 484
Дами , къде ги продават тези моливи на импала? И може ли да ми препоръчате хубав лосион за тяло, който мирише дълготрайно, попива бързо и е на нормална цена?

# 485
Моливи не съм поръчвала, само лакове за нокти, това е сайта:
https://impalaonline.com/

# 486
  • Бургас
Сега разгледах сайта на Импала. Имат спирали с хубави четки, които харесвам.
Някой да е използвал тяхна спирала от която е доволен?
До сега не съм ги пробвала. Само моливи съм взимала.

# 487
Момичета, имате ли впечатления от продуктите за коса на марката Хаск? Гледам, че в Нотино има доста продукти.

# 488
Ползвам им ампулите с кератин и арганово масло и съм доволна. Други не съм ползвала за момента, имам много маски и шампоани и ще се поспра замалко. 😀
Решила съм да възобновя това, което правех преди месеци - всяка вечер преди лягане да втрия малко масло в краищата.
Бях започнала да го правя докато бях бременна, но сякаш забравих вече. Иначе преди миене си правя маски с масла.

# 489
Два от трите цвята на глитера на Wet&Wild са налични за поръчка в ДМ
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/search?query=%D0%A2%D0%B5%D1%87% … rType=dm-products

# 490
някой да е виждал във физически магазин (Лили или ДМ) този молив: https://lillydrogerie.bg/moliv-za-ustni-gel-gl-050-550166

Още преди месеци го видях в сайта на Катрис, има и нюанс, който много прилича на 21 на Есенс, който спряха да произвеждат.

# 491
  • Deutschland
И може ли да ми препоръчате хубав лосион за тяло, който мирише дълготрайно, попива бързо и е на нормална цена?

С дълготраен мирис са на Avon парфюмните. По бързо попиващи и с дълготраен аромат от тях не съм имала. Само парфюмните обаче. С другите не съм запозната. Не им правя реклама, това е единствения продукт, който ползвам от МЛМ, които по принцип ненавиждам.
Иначе на Dove са хубави, Бетина Барти може да видиш също.

# 492
  • Mediterraneo
На мен ми подариха парфюм и лосион на Women's secret, тъкмо се намазах след баня. Малко трудно се нанася, но бързо попива, не оставя мазен филм и мирише до сутринта. Ей този е комплектът

Общи условия

Активация на акаунт