Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 99

• 37 808
  • 506
  •   2
Отговори
# 495
Някой да е пробвал обливане на косата с газирана вода след измиване с шампоан? Освен мен преди малко ☺️. Тръшнал ме е коварен грип, а студената газировка на косата ме довърши.
Дават го за изчистване на излишния себум, за омекотяване на косата, ако водата е силно варовикова и прочее. Забелязах, че след изсушаване не е така изпръхнала, както обикновено и не се налага да ползвам пълна шепа серум или олио. Ще видя утре как ще е, ако мога да се придвижа до огледало.
Иначе изсипах от шишето, колкото да облея косата. Препоръчва се обаче поне литър. Прави се на две три измивания, не всеки път.
За пръв път чувам. За изплакване с оцет - да, ама с газирана вода

# 496
  • Deutschland
Прочетох някъде коментар от една жена за този метод. За оцет съм чувала, но ме е страх от аромата после. В интернет има информация за ползите.

# 497
Фрау, аз ненавиждам аромата на оцет, но съм пробвала върху косата. Аромата не остава. Който се е мазал със свинска мас знае, че и от нея аромата не остава по тялото.

# 498
Преди години "черпехме" косата с бира, сега сме минали на безалкохолни напитки. Grinning

ПП Ще пробвам.

# 499
  • София
Фрау, аз ненавиждам аромата на оцет, но съм пробвала върху косата. Аромата не остава. Който се е мазал със свинска мас знае, че и от нея аромата не остава по тялото.
Само че ако се намокри косата или изпоти замирисва доста силно на оцет. Случвало ми се е и въпреки че ми правеше косата страхотна, няма никога повече да го направя.

# 500
Фрау, бързо оздравяване! Purple Heart

Според мен зависи от косата. Някои домашни маски съм си правила, пак така съм чела, че аромат няма. Но при мен държи със седмици. Също така косата ми веднага започва да попива миризма например от дим, от готвено и т.н. А някои жени по цял ден са над печката и нямат такива проблеми.

# 501
Здравейте, моля препоръчайте ми хидратиращ лосион за тяло, от който сте доволни, за много суха кожа, особено на краката, благодаря!

# 502
На Микса бял със светлосиня помпа и надпис.

Като в банята ползвам само душ олио (нивеа, балеа) и скраб олио (балеа) . Имах доста суха кожа особенона краката.

# 503
  • Mediterraneo
Оцет за коса препоръчвам този на Ив Роше

С разкошен аромат на малини. Оставя косата лесна за разрешаване и блестяща. Не е необходимо много от продукта, на мен ми стига за десетина измивания, цената му е 10 евро.

# 504
Ще го тествам, мерси Тарти. Лятото по морето водата за разлика от Софийската е много варовита и косата ми става трърда и суха.
Поливала съм я финално с разреден оцет на морето, направо прелест ми става една мекичка гладичка.

# 505
На Микса бял със светлосиня помпа и надпис.

Като в банята ползвам само душ олио (нивеа, балеа) и скраб олио (балеа) . Имах доста суха кожа особенона краката.

От този получава ли се "кир" ефект, защото имам лош опит с други лосиони на Микса?

# 506
  • оттам, откъдето започва България
Здравейте, моля препоръчайте ми хидратиращ лосион за тяло, от който сте доволни, за много суха кожа, особено на краката, благодаря!

https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010026434

Общи условия

Активация на акаунт