VIP Brother 2 - 11

• 29 270
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 315
гледам, че не сте изкоментирали репликата на десислава "ще отида да върна, че ми стана много тежко"... да не би пък да ми се е причуло снощи? тя уж всеки ден се заканва на това "тридневно гладуване", дали не му е намерила лесното?
                   Е ти вече съвсем ме залепи за денонощния. Умирам си да науча повече...

# 316
  • Germany
Затвориха ги всички в спалните и им казаха, че ще стоят повече от друг път и да се приготвят като за сценична изява Wink

# 317
  • София
Какво става, какво става? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 318
  • Germany
Пуснаха им и топла водичка, и им дадоха и фризьорски принадлежности. Мацките се гласят (Катето даде на Христина гримове) , а мъжете лежат.

# 319
  • при Arctic Monkeys
(Катето даде на Христина гримове)
е как така?! сигурна ли си бе, жена?

# 320
  • София
Мисля си, че ги блъфират нещо  newsm78. Сега ще решат, че ще има живо предаване...

# 321
                   Обаче са им дигнали адреналина здраво, предполагам  Mr. Green

# 322
Да,така е,а преди това счупи един термометър и изля живака в тях  Mr. Green

# 323
  • Mediterraneo
А дали е случайно, че Тишо, Калин и Здравко са голи до кръста и по дънки  newsm78 Или е нещо част от мисията?

# 324
Аз не разбрах що точно Крум Савов, който не може да търпи Венета, ще я интервюира в "Горещо".  newsm78
Аз си мислих,че ти имаш най-гореща информация за"Горещо" newsm78

# 325
Тишо,Здравко и Калин обсъждат как да направят номер на някоя от жените,Тишо предложи един от тях да легне под леглото на една от тях и   да почне да вика отдолу,,УУУУУУУУУУУУУУУ,,-Аз съм Свети Петър,и да почне да тропа по дъската. Joy

# 326
  • при Arctic Monkeys
Тишо,Здравко и Калин обсъждат как да направят номер на някоя от жените,Тишо предложи един от тях да легне под леглото на една от тях и   да почне да вика отдолу,,УУУУУУУУУУУУУУУ,,-Аз съм Свети Петър,и да почне да тропа по дъската. Joy
такава тъпотия само Тишо може да измисли

# 327
  • Mediterraneo
Тишо,Здравко и Калин обсъждат как да направят номер на някоя от жените,Тишо предложи един от тях да легне под леглото на една от тях и   да почне да вика отдолу,,УУУУУУУУУУУУУУУ,,-Аз съм Свети Петър,и да почне да тропа по дъската. Joy
такава тъпотия само Тишо може да измисли

Ами нещо сте в грешка- това за св. Петър го предложи Здравко  Naughty

# 328
  • София
Здравко или Тишо - все едно

# 329
  • Germany
Сигурна Peace А днес по някое време следобед, Катето гледаше Яница Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт