🎭 Traitors: Игра на предатели - в очакване на сезон 2 🎭

• 59 951
  • 813
  •   1
Отговори
# 765
Това е първият сезон.

# 766
Предполагам, че получаваме подсказка за някои от участниците този сезон 😅.

# 767
30 октомври е датата ❤️

# 768
Най после имаме дата и….секси Владо Broken Heart
Ама много добре го гримират и костюмират беееее

# 769
  • София / Пловдив
Охооо, ако снимката не е яко обработена, Владо е влязъл във форма 🤩

# 770
Силвия Петкова също е харесала поста

# 771
Което ми напомня, че в най-новата канадска версия връщат първия изгонен от миналия сезон (втори шанс), има и други такива случаи. Ако случайно някой се е затъжил за Силвия, Иван или Диляна.

# 772
  • España

О,дааааа! Всъщност водещите бяха едно от най-хубавите неща от изминалия сезон : и Владо , и Деси са си точно на мястото !
Честно казано , както и да завъртят епизодите , ще съм пред екрана с удоволствие ! Най-после нещо интересно за гледане !

# 773
  • Stockholm
Нямам търпение да започва вече. А Владо е топ водещ на Трейтърс в световен мащаб.

# 774
Нямам търпение да започва вече. А Владо е топ водещ на Трейтърс в световен мащаб.

Ами всъщност не, ако световната фен общност можеше да гледа БГ версията, щеше да го намери за много скучен и безличен. В това предаване се харесват по-ексцентрични водещи или такива със саркастични реплики и театралничене. Владо е сух и обран, не е някакъв запомнящ се образ, който да е по-ярък от участниците, каквито са много от водещите. На фона на Красирадковци и подобни е направо бисер, но се харесва именно защото е нормален (на фона на всеобщата простотия), а не защото е "шефът на замъка".

# 775
  • София
Alcor, сбъркал си форума да критикуваш водещия. Сега бг-мамите ще те изядат с парцалите. SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 776
  • Stockholm

Ами всъщност не, ако световната фен общност можеше да гледа БГ версията, щеше да го намери за много скучен и безличен. В това предаване се харесват по-ексцентрични водещи или такива със саркастични реплики и театралничене. Владо е сух и обран, не е някакъв запомнящ се образ, който да е по-ярък от участниците, каквито са много от водещите. На фона на Красирадковци и подобни е направо бисер, но се харесва именно защото е нормален (на фона на всеобщата простотия), а не защото е "шефът на замъка".

Няма как да знаеш как ще се възприеме от други държави, след като не е направен  конкурс Joy
Владо е екзотично-магнетичен, гласът му е мек и топъл, гримът и цялата му визия  е топ, а също е и брилянтен актьор (не съм сигурна, че другите водещи са такива) и последно- жените го харесват, което вероятно ти е трудно на теб да усетиш.

# 777
Аз също не мисля, че Владо в тази си роля е чааак толкова брилянтен, та да го слагаме на световно ниво.. Може би защото аз го свързвам с приключения (беше лицето на Сървайвър в България все пак), в тази роля му на мен ми стои по-скоро неестествен и както се отбеляза - твърде обран. Не е той.

Бих предпочела водещ, който преекспонира образа си, вместо да влиза в друг такъв. И въпреки всичко, Владо добре го отиграва, така че нямам нищо против.

# 778
Alcor, сбъркал си форума да критикуваш водещия. Сега бг-мамите ще те изядат с парцалите. SatisfiedSatisfiedSatisfied

Приемам риска със смирение. На мен Владо ми харесва като водещ, най-малкото защото ако трябваше да го правим като чуждите версии, щеше да е Евгени Минчев, но е факт, че как се възприема от БГМама и как биха го видели чужди фенове са две различни неща.

# 779
Не може всички да са Alan Cumming Joy

Аз в тази роля виждам Захари Бахаров или Деян Донков, Леонид Йовчев, въпреки че последните двама не съм ги срещала като водещи.

От жените, Койна Русева или Йоана Буковска биха били чудесни, както и може би Диляна Попова (не ми хареса в Островът на 100те гривни, но мисля, че не беше нейното амплоа).

Тези поне биха ми се вписали по-естествено.

Общи условия

Активация на акаунт