🎭 Traitors: Игра на предатели - в очакване на сезон 2 🎭

• 636
  • 28
  •   7
Отговори
# 15
  • София
Айдееееее, бонус към Неделята!
МВП-то ми, Гло е в Надкаст, пари пари 😎

бтв: Много се дразня на една стара практика на надкастърите, да не коментират финалите. Нямало какво да се каже (УТФ?!) и не пускат обзори, ами щели да си го разкажат с гостите им...
Да беее, доообре.
Апропо, Неделчо не е останал доволен от финала. Било му е скучно и не само... Личеше си, че хич не му се коментира.

Още новини:
Почти сигурно Бачорски няма да им гостува.
Финалният им Надкаст за Трейтърс ще е с режисьорът на Трейтърс, Цецо Матев (Островът на 100-те гривни, Фермата и Максимал).

Иначе ще имат надкасти до 22/23 декември, ама поствени само на Ергенът: Любов в рая.

Саркаста с обзора на финала
Тепърва ще прави голям разбор на целия сезон в по-дълго видео

Ауткаста
Само 30 мин. видео, това казва всичко. А Ванката е голям фен.

Дамите (хубаво полегнали си в спалнята)?! 😀

Зов за приключение на Алекс с ко-коментатор, неговата жена Елвира от сезон 1 на Ергенът

# 16
  • Stockholm
Оценявам сезона като добър без плюсче отгоре. Изнесе го Владо Карамазов и темите в БГ мама Blush  Без тези два компонента нямаше да гледам едноличното шоу на Бачорски, не без помощта на продукцията. Слаб каст с неориентирани участници- популисти. Недостатъчно време за излъчване с много спестени детайли. Но като за първи сезон проявявам разбиране. Ако обаче направят същите грешки и във втория сезон, им казвам чао.

# 17
Благодаря на Дяволо и Сони!!!
И аз съм сложила добър като оценка, заради това, че след като бяха разкрити предателите, не можа да се въведе нов и за което е виновен каста.
Иначе започна отлично!

За любимци гласувах за Глория, Оля, Неве и Гъмов.
Жорката също, ама чак след тези, защото се разигра буквално на края.
Относно питането от края на миналата тема за ОСГ, продукция и доста играчи побутваха една дама да спечели, ма в крайна сметка Жорката се добра и добре, че така стана, защото иначе щеше да е ужасно.

За първи сезон бях сигурна, че ще си разкриват самоличностите, за втори се надявам, че няма.

Цитирам два откъса от мнения, с които съм мега съгласна:

Горещо се надявам сезон 2 да е с неизвестни лица, събрани от всички краища на България.
Никакви инфлуенсъри, никакви випове. Искам касиерка от Шумен, таксиджия от Бургас, общ работник от Пловдив, катаджия от София, фризьорка от Варна и т.н. и т.н. Разбира се да знаят къде влизат и най-важното: да знаят правилата, защото таман двама от победителите не ги знаеха. Не искам да им споменавам имената, за да не ги излагам. Който е гледал внимателно финалната маса ще се сети.

Според мен с избора на такъв тщеславен тарикат за главна роля, предаването повече загуби, отколкото спечели. Другият, навредил на играта, разбира се, е Владо Николов, при цялото ми уважение към него извън предаването.
Водещият, декорите, мястото, дори и игрите в епизодите, надхвърлиха очакванията ми.

# 18
  • София
Сезонът започна силно и завърши много зле. Обща оценка Добър.

Хора влезли за реклама и мислещи само какво ще си кажат зрителите, и дали няма да подразнят авторитетите са много в това предаване, и как не?! При награда в края 20-30хил лв за популярни хора, които изкарват тези пари сравнително лесно. Много по-зле за тях би било да си нанесат щета на връзките и имиджа.
Както казаха и в Надкаст, при една солидна награда и обикновени хора, нахъсани за победа ще е доста по-интересно.

Със сигурност ще гледам сезон 2. Единственото, което би ме спряло е, ако Марто Елвиса участва. Не мога да го гледам, нито слушам.
За съжаление, всеки втори, когото питат за препоръка за участник за сезон 2, го препоръчва, че и в комплект с Йоана. Weary

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 14:32 от kuklichka_

# 19
Благодаря за темата!
Аз също съм съгласен с предходните мнения, макар че оценките към ролята на Бачорски са субективни, защото всяко издание с предател, който остава до края, винаги е доста доминирано от същия този предател, така че това няма как да се избегне.
Единственото, с което не съм съгласен, е за продължителността на епизодите. Според мен са излишно разточени. Това предаване е за стегнати 1-часови епизоди, при добър монтаж и режисура всичко важно може да влезе вътре, както го правят в чужбина. При лоша работа дори и 2 часа не стигат и пак има изрязано и пропуснато.

# 20
Подкрепям мнението, че предаването започва много интересно и завърши много скучно!
За разлика от това, в темата винаги беше интересно и то, благодарение на Дяволо и Сони.
Дано в сезон 2 да има интересни, мислещи и умни участници !

# 21
  • София
ЕЕ, защо Бачорски няма да участва в Надкаст? Много съм разочарована.

# 22
Привет на всички в новата тема, дано да не е последна.
Разбира се отново респект към Дяволо и Соник!
Сега, аз имам малко по-различно мнение от мнозинството тук, моля не ме съдете много строго.
Започнах да гледам Трейтърс точно, защото бяха събрани интересни личности - Боби от времето на БТВ, Мира Радева, актьорите, ВН, Глория и пр. Ако не бяха известни, честно казано едва ли щях да го гледам.

Самото шоу ми хареса до степен да вляза емоционално в него и да го гледам религиозно всеки път, когато се излъчваше. Грешки и на участници и на продукция коментирахме назад, няма да повтарям, но като цяло сезонът ми хареса много! 10/10 и то не за друго, а защото по ТВ в последно време няма нищо, което да ми задържи вниманието до степен да отложа ангажимент заради финал (след като мога да си го върна да го гледам на следващия ден, ако искам).

Това, че хората са известни привлече много от зрителите, защото истината е, че по някаква причина всички гледат ИВ (а аз - не!) и Ергена (гледам го като фон в голяма част от времето, от немай къде и нямане какво друго да гледам в този часови пояс). Пиша всичко това, за да подчертая, че въпреки, че съм гледала всичко възможно по БГ телевизията още от времената, в които се излъчваше само няколко часа дневно и то черно-бяло, когато улиците опустяваха, когато излъчваха Семейство Палисър и Гулденбург, На всеки километър и пр. филми, сериали, спорт, новини, музикални конкурси, Златен Орфей и пр., Трейтърс е единственото предаване, което наистина ми задържа вниманието в наши дни.

Смятам, че е добре във втори сезон да влязат известни хора, но с висок награден фонд. Искам интелигентни участници, които да се борят за сериозна сума накрая, в т.ч. шоумени, политици, актьори, спортисти, банкери, но не и риалити звезди - искам сериозни професионалисти всеки в областта си. Мечтите са безплатни! Innocent

Тъй като едва ли БТВ ще предостави наистина висока парична награда накрая, то тогава може да бъде и с неизвестни хора, но определено няма да ми е толкова интересно на мен лично - и все пак ще го гледам. Смятам, че ако противно на всички очаквания наградният фонд бъде 500К, то това ще привлече не само качествени участници, а и повече зрители, които ще гледат само заради това кой ще спечели тази невиждана сума накрая.

Поддържаме огъня и дано все пак да има втори сезон, предварително благодаря!

# 23
  • Stockholm
Е, той след тази излагация в Маските падат, накъде повече да се излага? Просто вече няма далавера за него и не иска да се хаби. Взе си максималното, изпълни си договора и договорките и продължава в нови начинания. Аз самата вече го забравих.

# 24
Аз нямам против участието на известни, но просто на родните звезди не може да се има вяра да играят с кеф играта. Те винаги търсят някакъв страничен келепир.

Както и извинете ме, ако не се доверявам, че тия предварителни уговорки и романси се случили на първия ден. Може и на първия ден да са се затвърдили в самата игра, но изобщо не вярвам, че Бачорски не е водил комуникация с Венци и Петкан преди началото на предаването и не са загатнали тази идея. Както и не вярвам, че за 14 дни, в които участниците дори не прекарват 24 часа заедно, Петканис и Глория са се залюбили толкова дълбоко, че той накрая даже я обявява за свое гадже. Това не са 20-годишни пикльовци, а хора с деца. 100 % и там се е пекла перспективната връзката в комуникация преди самото предаване. Почти всички потвърдиха, че са били наясно кои ще са другите участници. Това няма да е проблем, ако не ни беше заложено все да търсим предимството чрез тарикатлък.

В тази връзка и сезон с нормални хоря няма гаранция, че няма да повтори същата съдба. С разликата, че там не ги свързва "хайлайфа", а ходенето по кастинги заедно и създаването на отношения още в тази фаза. Но пък сезон с безизвестни може да има повече хора, които искат парите и не биха се отказали на крачка от финала, защото искат да играят главната роля в "Малката булка" като Бачорски.

# 25
  • Stockholm
Ако сезонът е с известни личности, е добре наградата да е с благотворителна цел, за да видим истинска игра. Особено за предателите. Тогава ще отпадне популизмът и ще имат кауза, без да се притесняват, че лъжат и манипулират или че са предатели в живота.

# 26
Ако сезонът е с известни личности, е добре наградата да е с благотворителна цел, за да видим истинска игра. Особено за предателите. Тогава ще отпадне популизмът и ще имат кауза, без да се притесняват, че лъжат и манипулират или че са предатели в живота.

Съгласна, с изключение на това, че ако е за благотворителност няма да има толкова висок рейтинг от това ако е за много пари накрая. Парите говорят. Smiling Imp

# 27
Благодаря за новата тема. Сезонът тръгна силно, но завърши слабо, така че нито ми хареса, нито не ми хареса. Догодина няма да следя предаването, ако е с известни. Искам да гледам хора, на които им се играе играта, а не такива, които пазят / чистят имидж.

И аз съм на абсолютно същото мнение.

# 28
Шок, бомба, ужас

Скрит текст:
Тази вечер Маските падат няма. Във вторник ще е от 20.00 часа. Тази вечер България търси талант може да свърши, когато си иска. Joy

Общи условия

Активация на акаунт