🎭 Traitors: Игра на предатели - в очакване на сезон 2 🎭

• 51 967
  • 700
  •   1
Отговори
# 660
фермата ще 6 дни в седмицата, понеделник с 3 часов епизод. така че малко вероятно трейтърс да се появи. така че фермата и ергена ще се върти от 20 до 22ч

# 661
А може и да им е дошъл акълът, че това предаване не е за веднъж седмично и да го пуснат както навсякъде по света в компактен вариант, примерно от началото на декември до Коледа.

# 662
Къде е тази програма? Някой може ли да я сподели?

Спокойно хора, както знаем в bTV всяка заповед е предпоследна, така че нищо не е сигурно. Според мен до последно ще се цакат с Нова и ще има промени по програмата.

Дори и да забавят трейтърс сигурно ще е с най-много месец и ще започне през октомври. Не вярвам да са го оставили чак за декември, макар че би било доста добро решение имайки се предивид, че тогава реалитита са свършили и има някакви пълнежи като Кой да знае и Черешката, та може би тогава Трейтърс би имал по-висок рейтинг.

Важното е, че сезонът е заснет и го има, кога ще се излъчи няма значение. Ще бъдем търпеливи.

# 663
  • София
Според мен почти сигурно ще го оставят за Декември.
Няма кога другаде...
6 дни в седмицата ще излъчват Фермата и 5 дни в седмицата ще излъчват Ергенът: Любов в рая.

# 664
А може и да им е дошъл акълът, че това предаване не е за веднъж седмично и да го пуснат както навсякъде по света в компактен вариант, примерно от началото на декември до Коледа.

И аз съм изразявал това мнение преди, че едва ли е толкова лоша идея и при нас да го пуснат за месец, 3 епизода седмично. Според мен би паснало от средата на януари до средата на февруари, преди да започнат пролетните предавания, повече отколкото 1 път седмично през есенния тв сезон.

# 665
Наистина трябваше да има промо за новия сезон, ако щяха да го пускат скоро - за Любов в рая се въртят реклами от месец, а стартира през септември.
Според мен наистина ще тестват компактно излъчване, да видим.

# 666
от последните сезони на фермата са почвали рано септември и са свършавли началото или средата на декември. при положение че трейтърс е кратък формат за две седмициса го снимали може да го пуснат до края на декември.

# 667
# 668
от последните сезони на фермата са почвали рано септември и са свършавли началото или средата на декември. при положение че трейтърс е кратък формат за две седмициса го снимали може да го пуснат до края на декември.
Съществува и опцията да има някакво обединение и да отпаднат дългите епизоди в понеделник на Фермата и Трейтърс да се вмести там. Това е моделът на Игри на волята.

# 669
Понеделник ще деня за битка затова е тричасовия епизод. В Wikimedia е написано как са протичали предишните сезони.
Ясно е че трейтърс ще е евентуално за декември.

# 670
От утре Георги Коджабашев ще е коментатор в рубриката "Студио Ергенът: любов в рая" (в рамките на "Преди обед") заедно с Кристина Шидерова (Санта Китана), Верислав Туджаров и Емилия Лозанова Wink

# 671
  • София
Ихааа, от 18 септември по VOYO ще започне излъчването на американския Трейтърс с Алън Къминг. Simple Smile
Нямам търпение.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2026, 19:58 от Diavolo

# 672
Ихааа, от 18 септември по VOYO ще започне излъчването на американския Трейтърс с Алън Къминг. Simple Smile
Нямам търпение.
Ейййй ще се наложи да си платя Войо. Опитвам се от известно време да се докопам до чуждите издания, че нещо стана сложно (писах се в някаква мейл листа е редит), а Алан Къминг ми е много на сърце като актьор.
Войо да пуснат и другите сезони и издания.

# 673
  • София
Аз писах именно това като предложение към екипа на ВОЙО. Едва ли заради мен са го направили, хаха, НО им пиша отличен 6.
Изобщо ВОЙО е отделна Вселена, нямаща нищо общо с хаоса в медията бТВ. Wink

# 674
  • София
Ох, айде дано и английския пуснат, че хич не ги харесвам американските!

Общи условия

Активация на акаунт