🎭 Traitors: Игра на предатели - в очакване на сезон 2 🎭

• 74 811
  • 1 067
  •   9
Отговори
# 1 065
  • Варна
Пуснали са видео визитката на Наум. Имах надежда, че е достатъчно интелигентен, за да играе играта, но не - говори си принципи и т.н. Разочарована съм Sad Защо сме такива смачкани цървули и не може да се отпуснем и да се позабавляваме - това е една игра!! Голям праз, че е по телевизията!

Осъзнавам, че и публиката има вина, но все някога трябва да се научим, че злодеите в играта не са злодеи в живота Imp

Кой да се научи, като те всичко гледат по същия начин, особено много се вижда това в Игри на волята например - търсят някаква машина на терена, която да не изказва мнение за нищо и да има ореола не просто на герой, а на спасителя, който ще ги обедини и ще ги "накара да повярват в доброто". Бих дал и конкретни примери, но ще изгрубея много и не ми се влиза в спорове.

# 1 066
Пфффф, сещам за Силвия Петкова, която въпреки краткия си престой миналата година орева света как не било нейното нещо и тя в сърцето си винаги била праведна и истинска.
Wtf? Това е игра, за Бога!
И това са актьори,  инфлуенсъри - които носят толкова социални маски, но не - ние сме на страната на доброто
Ако има сезон за обикновенни хора,  бих се записала с кеф и ще стискам палци да съм Предател.

# 1 067
Пуснали са видео визитката на Наум. Имах надежда, че е достатъчно интелигентен, за да играе играта, но не - говори си принципи и т.н. Разочарована съм Sad
Точно това е причината да има толкова много критики, не защото хората имат нещо против участниците, продукцията или телевизията или пък са хейтъри, а защото само слепец няма да забележи тенденцията на кастването и че хората, които избират участниците не разбират концепцията на играта.
Чест и достойнство винаги ще са основните думи, когато играят хора, които НЕ ГОРЯТ в играта, не я разбира и за които инфлуенсърството е по-важно.
Няма как от повечето обявени и спекулирани имена да очакваме много. Точно затова аз възлагам големи надежди на Неделчо, че ще им покаже как се играе (той по мое мнение знае и разбира играта отлично)

Точно заради това е и призива ми в подписа, че е време за сезон от "простосмъртни" участници, току виж изиграли играта по-свободно и вълнуващо.

Общи условия

Активация на акаунт