Всичко за дамските чанти – 6

• 12 233
  • 71
  •   1
Отговори
# 45
Да, разбира се. Дано е бързо. Изпращали от различни държави, където е най- близо.

# 46
Искам да си взема кафява велурена чанта. С оглед на това колко ще я нося, като новоизлюпен фен на кафявото, се чудя дали да давам повече пари или нещо по-бюджетно да взема.
Колебанията са ми между тези
 https://www.furla.com/bg/en/eshop/furla-lara-WB01900BX189510074286S.html
https://zarenabags.com/collections/kolekciq-esen-zima-25/product … ur-v-tumnokafyavo
https://zarenabags.com/collections/kolekciq-esen-zima-25/product … ur-v-tumnokafyavo
Ще я нося за всеки ден с сиво палто, черно яке късо и пухенка до коляното цвят таупе.
Тази на фурла я мисля и в черна кожа, че имам нужда от черна чанта такъв тип нова.

# 47
Бих елиминирала тези на зарена при избора.

# 48
  • София
И аз мисля, че отговорът е пределно ясен Stuck Out Tongue Winking Eye

# 49
Много разочароващо... Иначе аз спрях да купувам такъв тип чанти най-вече защото реално излизат много скъпо. Слагат се по 2-3 пъти, не е нещо, което можеш да носиш на редовни начала. Сигурно и затова не са ми се разпаднали Grinning
А по отношение на окислението на металните елементи, аз съм го забелязала и при Фурла, и при Кочинеле, и при Коач, дори при YSL (не при всички модели на марките, които имам, но при поне един...). Стратбъритата, Ботега Венета и Полен са ми твърде нови и нямам наблюдения. Една приятелка се оплака от същото и при Демелиер. Явно е някаква епидемия.

Мога да дам обратна връзка за Coach, имайки десетки чанти и носейки активно, нямат проблеми с металните елементи, но пък са занижили качеството на кожата.
Относно Strathberry, тъкмо получих първата си чанта и определено се чудя, дали да не я върна. Едната страна е като напръскана с някакви точки(поне така ми изглежда), надявам се да не е компроментирана кожата, дръжката има кафяви драскотини и металната закопчалка също има надрасквания и силикон.Толкова силно я исках и не знам, дали да преглътна тези недостатъци.

# 50
Върни я, но и им пиши отделно + снимките.  Съжалявам, че си имала разочароваща първа среща.

# 51
Аз бих я върнала. Няма да я задържа с тези точки и драскотини. Изглежда като носена.
Аз също съм на светла вълна и в момента при мен имам 3 бели чанти Фурла да избирам измежду тях. Събота и неделя ще преценя какво да задържа и какво да върна.

# 52
Бих я върнала, ще ме дразни.
Имам чанти с точки, черти и надраскано, но съм си го направила аз, по време на употреба

Кафявата Фурла.

# 53
  • Велико Търново
Привет, момичета!Честита Коледа и весело посрещане на новата година желая!
След като не стигнаха силите за YSL, а бях решила, че искам нова чанта, вчера пристигна тази.
Не ме "развълнува", ама то пък чанта.....но ми харесва.Имала съм и по-удобни модели.
Скрит текст:

# 54
Честита Нова година!

Да си пожелаем красиви чанти!
Във Фурла са заредили част от колекция пролет/лято и аз на мига си харесах светла чанта 🤍

# 55
Coccinelle са пуснали много свежа колекция за пролет/лято.
Един от моделите много ми хареса, точно в това жълто/някакво си
https://www.coccinelle.com/eu_en/e1u5f110201-g43.html

Siska, честита чанта!
Да ти е на късмет!

# 56
  • Бургас
Честита Нова Година, момичета! Да сме здрави и да разхождаме чантите си с кеф. Да работим здраво и да има много евро, за да купим исканите нови.
Около мен много юбилеи последните дни, че и предстоят доста и тази година. И какво установих: в моя гардероб нямам малка черна, удобна чанта. Та скоро ще трябва да избера и се надявам скоро да се похвалвам тук.

# 57
Честита Нова Година и от мен! Бъдете здрави и щастливи! Аз направих същото заключение за малка черна чанта, така че открих годината.

# 58
LaDiDa, и аз като теб Simple Smile.
Тази вечер е последен шанс за намалението oт 25% на Strathberry. Черната Mosaic Nano с  капси ми стои в кошницата и се двоумя, ще взема да я поръчам, пък ако не ми хареса на живо ще я върна, да не ме е яд Simple Smile.
NiaV, разкошотия Heart!

# 59
  • HH
ЧНГ на всички. Желая ви най-вече здраве, за чантите ще си изкараме пари да си ги купим 🙂

Последната ми придобивка за миналата година е тази :

Първоначално се бях спряла на големият модел, но видях че е без дълга дръжка и ще ми е трудно са го нося на рамо.
Към чантата имам една единствена забележка, а именно че мирише доста силно на м@рихуана. Понеже ми е първа чанта на AL се чудя дали и други сред нас са забелязали същото.

Общи условия

Активация на акаунт