Всичко за дамските чанти – 6

• 12 293
  • 71
  •   1
Отговори
# 30
Поръчах тази чанта да видим.

# 31
Уууу, аз ги заглеждах тези онлайн и вчера видях една такава и на живо. Изглеждат добре, но ми се сториха малки спрямо това, което си представях. Сподели дали си доволна, densi.

# 32
Аз поръчах средния размер. Искам я за вечерни излизания. През деня нося по- големи чанти.
Сега имат черен петък и са доста изгодни.

# 33
Коя е марката?

# 34
# 35
Знам, че тук обсъждате по висок клас чанти ,но днес се сдобих с тази хубавица и не мога да не ви се похваля.

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 05:05 от So Lucky*

# 36
Момичета, страхотни чанти споделяте.
Mokki mini на Polene в този дарк чери цвят (Ebony) ме удря право в сърцето, но аз не пазя и бягам от твърде скъпи чанти (и дрехи и тн.)
Тази сутрин ми е много лятно и цветно и реших да споделя с вас един бранд, който ми излезна на реклама във ФБ. Италиански е и предлагат любимата ми форма на чанта, а именно - квадратна, къса дръжка за носене в ръка и побираща доста неща, без да е обемна.
Оставям малко снимки, ей така за цветно настроение.
Не успях да отворя сайта им днес за линк, но по спомен цените бяха около 500 лева за брой. За съжаление отзивите не са добри и явно качесвото не отговаря на красивия, дизайн, но това не пречи да се оплакнат очите.
Дано не ви се сторят твърде кичозни. Аз лично ги намирам за доста привличащи вниманието, като акцент. Не може да останете назбелязана с тях. 😍

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 09:21 от Lale_Lili

# 37
  • София
На мен ми допадат доста със същата цел - като акцент.
Cromia наистина ли са свалили качеството? По едно време купувах много техни чанти и в главата ми са на едно ниво с Кочинеле и Фурла.

# 38
Cromia са ми супер летен фаворит. Сменили са може би доставчик на обков, доста хора се оплакват от бързо оксидиращи части; италиано частта от семейството ми ги тачат доста.

# 39
Много са красиви за мен, тези мъничките.
Дават им оценка във ФБ 2.3 от 5. Имаше снимки с оплаквания че се разпадат, а отказват гаранция или връщане на парите.

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 16:27 от Lale_Lili

# 40
  • София
Много разочароващо... Иначе аз спрях да купувам такъв тип чанти най-вече защото реално излизат много скъпо. Слагат се по 2-3 пъти, не е нещо, което можеш да носиш на редовни начала. Сигурно и затова не са ми се разпаднали Grinning
А по отношение на окислението на металните елементи, аз съм го забелязала и при Фурла, и при Кочинеле, и при Коач, дори при YSL (не при всички модели на марките, които имам, но при поне един...). Стратбъритата, Ботега Венета и Полен са ми твърде нови и нямам наблюдения. Една приятелка се оплака от същото и при Демелиер. Явно е някаква епидемия.

# 41
  • София
Cromia имаше в Пепина в София преди. Аз ги харесвах. Иначе имам две три фурли, които там, където се докосва за отваряне, металът си промени цвета. Нищо фрапантно, но изсветлява някак и ме дразни. Чудех се дали не е от дезинфектантите за ръце.
За Демелиер четох напоследък оплаквания, че много бързо се надраскват металните части. За Полен не съм попадала на подобен отзив.

# 42
И аз харесвам Cromia, не съм имала проблем с металните части.

# 43
Момичета, в MDL има намалени модели на Yuzefi, някои са на 50%, има и със змийски принт, ако някой търси.

От DeMellier има много оплаквания в Reddit, точно за металните части. Напоследък и за Strathberry чета за занижен качествен контрол, може би се опитват да произведат повече бройки по-бързо и стават пропуски.

# 44
Металните части е важно как остаряват.
Искам тия, дето го правят като катедрали 🤣🤣🤣

Обкова на Стратбъри Лана не е трепнал, а има доста носене. Стои си лъскаво златен, но като няма закопчалка е друго.

На Кромия имам една мини червена лачена, има 10-ина носения за година и изглежда чисто нова.

Денси, ще споделиш като пристигне нали?

Общи условия

Активация на акаунт