Сполучливи имитации на маркови парфюми - 65

• 28 112
  • 587
  •   3
Отговори
# 30
Момичета, прекрасни сте!
Fiore del Dragone съм го имала и наистина има доста голямо сходство с Hypnotic Poison. Цена - качество = супер!
На Zara на времето имах един парфюм, който се доближаваше до D&G The One и бях доволна, така че не би се учудила ако и на Hypnotic Poison e добра имитацията.
На Sansiro парфюмите съм пробвала, но май не съм имала. Както вече Ви споделих, предстои ми екскурзия до Истанбул (реших да е пролетта, за да се насладя максимално на моя град-мечта). Няма да чакам до тогава да си взема нещо на Sansiro, разбира се.
Le Parfum - колко пъти съм се колебала дали да не си купя нещо тяхно, но до сега не съм го правила. Ако не се лъжа на Графа има техен магазин, бих отишла още днес.
Ох, благодаря Ви, много!

# 31
  • BG-DE
Аз имам нова голяма любов  - JPG Divine,  и някак си не ми е толкова траен, колкото ми се искаше за тези пари ( в оригинал) затова преди няколко дни си напълних 50мл от Заг в мое шише за 17.50лв
Сходство с оригинала 95% , трайност около 3 часа..
JPG Divine edp е един от любимите ми парфюми, вече съм на 2-ра стотица от него, трайността му при мен е почти феноменална, усещам го и на следващия ден но пръскам доста 🙂 Ако търсите прилична имитация мога да препоръчам тази на Дивайн, не е 1:1 но е достатъчно близка, а трайността ѝ при мен е 5 -6 часа.
И аз имам нова голяма любов Barenia intense, мислех че не е възможно да се направи още по-красив аромат от първообраза но Куентин Биш го направи 🙂 Аз нямам оплаквания от трайността и на първия вариант но интенс версията е направо убийствено трайна.

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 10:01 от Menerva

# 32
Парфюмите в  Лидъл са ги скатали измежду другите стоки, не са отделени така, че лесно да се виждат, в 2 Лидъла вчера видях, че са сложени до подаръчните сетове на Tesori dÓriente, ако това може да ви е ориентир.

# 33
  • София
Скрит текст:
Аз имам нова голяма любов  - JPG Divine,  и някак си не ми е толкова траен, колкото ми се искаше за тези пари ( в оригинал) затова преди няколко дни си напълних 50мл от Заг в мое шише за 17.50лв
Сходство с оригинала 95% , трайност около 3 часа..
JPG Divine edp е един от любимите ми парфюми, вече съм на 2-ра стотица от него, трайността му при мен е почти феноменална, усещам го и на следващия ден но пръскам доста 🙂 Ако търсите прилична имитация мога да препоръчам тази на Дивайн, не е 1:1 но е достатъчно близка, а трайността ѝ при мен е 5 -6 часа.
И аз имам нова голяма любов Barenia intense, мислех че не е възможно да се направи още по-красив аромат от първообраза но Куентин Биш го направи 🙂 Аз нямам оплаквания от трайността и на първия вариант но интенс версията е направо убийствено трайна.

И на мен това ми е новата любов. След като помирисах Intense версията на летище, сега го издирвам като имитация. Знам, че е нов аромат, но случайно някой да е успял да го направи ?

# 34
  • БГ
Здравейте,
някой с впечатляние от Гиза - Това е тя? Имала съм на Парфен и Зара и ми се прииска да пробвам и на Гиза аналога Simple Smile
Имам го от април. Лятото не го ползвах и тези дни  се сетих за него и се напръсках. Колежката ми веднага ме пита с какво съм,че много й харесва. Та вече й го поръчах за Коледа 😁
За мен е някак си много уютен, гушкав, точно за това време на вън и явно, че влачи и шлейф.
Сърдечно благодаря - поръчвам Simple Smile

# 35
  • Sofia
Да ви се оплача.
Много се издразних на Дивайн. И друг път съм правила поръчки от там, но до сега не съм имала проблеми. След като от 13 ноември не ми дойде пратката и от сайта ми казаха, че е изгубена, днес ми пратиха имейл, че доставчика им е върнал въпросната пратка и ще ми възстановят парите.
А аз така си ги исках тези парфюми....

И не мога да разбера, защо парфюм, обявен за 12 евро, ми го изчисляват 30 лева.

# 36
  • Sofia
Ами или я е изгубил, или е повредена, или нещо друго. Ако не си искаш парите им пиши, че предпочиташ да ти изпратят отново поръчката.

# 37
  • Sofia
Писах им, но ми отговориха, че такава им била политиката. Жалко. Ще поръчам отново. Тя и без това поръчката не беше от много намалените сега.

# 38
  • Sofia
Може нещо да са променили. На мен при изгубена или повредена поръчка автоматично ми генерираха нова и ми я пращаха.

# 39
Минавам да споделя кооолко приятно съм изненадана. Взех си salted breeze, днес съм с него и така приятно ми ухае. Преди години имах на Jenny Glow Wood and Sage и ми мирише така. Хвърлих око и на Bohemian water, който задължително ще взема днес. Вчера в магазина пръснах на ръката, после се мих и още ухаеше.😂 И съм в голямо чудо за черешката 😂 Харесва ми, обаче колко ще е трайна, не знам.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 13:33 от *Penny*

# 40
Penny, на мен черешата от Лидл ми трая няма и два часа върху кожата... Преди вторият час да измине вече се усеща като бледа следа.
Аз взех Bohemian water, но е далеч от реалността, приятно ухае, но ми идва една доста спиртна нотка в началото. Утре ще го тествам. Аз многократно съм тествала оригинала и реално на Парфен (Гердени) версията много повече ми харесва. А на Гардени с капките е супер трайна.
Иначе черешата е супер, но трябва нон стоп подновяване.
Другите аромати не са моите, Solted breeze също много спиртно го усетих.
Мъжките също не ме грабнаха.

# 41
Каква е цената на 50 ml. Наливен парфюм на рефан?

# 42
  • Deutschland
50 мл скоро не съм купувала, но 30 мл. заедно с шише от магазина и капки ми излизаХА около 10 лева. Това лятото. Обаче аз търся забутани магазинчета, защото принципно обикаляме из България и си купувам от къде ли не. Със сигурност са по евтини от на Заг зодиак.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 21:02 от Фрау С

# 43
Най-новите на Гиза започнаха да ги пускат.
Погледнах в каталога им и има доста нови от тези, които бяха обявили.
Изписвам ги по-долу:

D352 Хубав живот теменжен лукс - La vie est belle Elixir LANCOME.
D353 Гинза Датура Сладка отрова - Ginza Datura - Shiseido.
D354  Хубав живот Ванила Нуд - La vie est belle Vanilla Nude - LANCOME.
D355  Ейнджъл Стеллар - Angel Stellar- T. MUGLER.
UNS 139 Ред Табак - Red Tobbaco- Mancera.
M 180 Асад властелинът - Asad  - Lattafa.

Някой да ги е пробвал вече  или да познава оригиналите?

# 44
Аз сега разбирам, че сме чакали още нови на Гиза. Благодаря за инфото! Отивам да разглеждам.

Общи условия

Активация на акаунт