Сполучливи имитации на маркови парфюми - 65

• 28 127
  • 587
  •   2
Отговори
# 45
  • BG-DE
Като изключим последните два останалите ги познавам в оригинал, а Angel Stellar го имам.
ЛВЕБ Елексир за мен е бонбони теменужка, лично аз не го харесвам но е безумно траен.
Гинза Датура е много красива комбинация между иланг и сандалово дърво, за съжаление върху мен е доста слаб.
ЛВЕБ Ванила нюд за мен е нещо като нищо, приятен но крайно безличен
Ейнджъл Стелар е прекрасен шам фъстък, някои го сравняват с Ейнджъл Мюз но нямат нищо общо обаче, аз лично, Фантазм харесвам повече.
Най-новите на Гиза започнаха да ги пускат.
Погледнах в каталога им и има доста нови от тези, които бяха обявили.
Изписвам ги по-долу:

D352 Хубав живот теменжен лукс - La vie est belle Elixir LANCOME.
D353 Гинза Датура Сладка отрова - Ginza Datura - Shiseido.
D354  Хубав живот Ванила Нуд - La vie est belle Vanilla Nude - LANCOME.
D355  Ейнджъл Стеллар - Angel Stellar- T. MUGLER.
UNS 139 Ред Табак - Red Tobbaco- Mancera.
M 180 Асад властелинът - Asad  - Lattafa.

Някой да ги е пробвал вече  или да познава оригиналите?

# 46
  • София
Аз познавам само Red Tobacco- Mancera. Сега го тестваме с моя съпруг. Дават го унисекс, но аз го усещам повече мъжки. На него му стои по-добре. При мен избива някаква странна нотка на вино 😀 А при него усещам канела и тютюн. Иначе е много траен и излъчващ.

# 47
  • София
Имах ЛВЕБ елексир в оригинал. Хубав е - не можеш да сбъркаш семейството, но за мен е и плюс червило и хубава,  скъпа кожа. Видя ми се по-модерен аромат. Имам чудесни спомени с него.

# 48
Като изключим последните два останалите ги познавам в оригинал, а Angel Stellar го имам.
ЛВЕБ Елексир за мен е бонбони теменужка, лично аз не го харесвам но е безумно траен.
Гинза Датура е много красива комбинация между иланг и сандалово дърво, за съжаление върху мен е доста слаб.
ЛВЕБ Ванила нюд за мен е нещо като нищо, приятен но крайно безличен
Ейнджъл Стелар е прекрасен шам фъстък, някои го сравняват с Ейнджъл Мюз но нямат нищо общо обаче, аз лично, Фантазм харесвам повече.
Най-новите на Гиза започнаха да ги пускат.
Погледнах в каталога им и има доста нови от тези, които бяха обявили.
Изписвам ги по-долу:

D352 Хубав живот теменжен лукс - La vie est belle Elixir LANCOME.
D353 Гинза Датура Сладка отрова - Ginza Datura - Shiseido.
D354  Хубав живот Ванила Нуд - La vie est belle Vanilla Nude - LANCOME.
D355  Ейнджъл Стеллар - Angel Stellar- T. MUGLER.
UNS 139 Ред Табак - Red Tobbaco- Mancera.
M 180 Асад властелинът - Asad  - Lattafa.

Някой да ги е пробвал вече  или да познава оригиналите?
Моето мнение се припокрива с твоето, Menerva!
И аз имам Angel Stellar в оригинал,  както и Muse, и да, различни са, но и двата са разкошни! Elixir La Vie Est Belle и според мен е безумно траен, аз го харесвам заради гурме базата от какаово масло. Nude е абсолютна скука. Ginza Datura - слаба работа. Последните два и аз не ги знам. Ако Гиза са се представили добре със Stellar и Elixir - евала!

# 49
За новите не знам, но не съм доволна от Теменужен Ирис, трайността е слаба, а развитието забива до един "маслен" момент, направо си мирише на машинно масло, wtf Confused

# 50
  • София
Ще задам един тъп въпрос:
Дали масло на Гиза разредено на спрей със спирт би следвало да има по-дълга трайност т.е. да не се разваля, отколкото ако се съхранява само като масло /че то при тая лакомия, е малко трудно човек да изразходва всичко Grinning/

# 51
  • София
Vanilla nude на Lancome няколко пъти го тествам в Дъглас, ами то нито трайност, нито развитие, пълна боза, но като познавам Гиза нищо чудно тяхния да е по-траен и хубав 😁

# 52
Juls18, според мен няма разлика в трайността. Имам чисти масла, на които на етикета им пише, че срока им на годност е до 2021ва, но още са с трайност над 5 часа, имам и парфюми от масла, със срок на годност до 2020 и 2021 и са много трайни. Наскоро така тествах Bloom и един Lancome. Не са на Гиза, на друга фирма са, като маслата са с UK произход. Като цяло е най-важно как се съхраняват.

# 53
Здравейте! Моля за добра реплика на Dior j'adore

# 54
Някой ппоръчвал ли парфюми от този сайт, имат само 20 аналогови и 5 авторски парфюма, пише че имат 24 часа трайност.

https://leparfumdelart.com/product-category/analogovi-perfumes/

# 55
  • В полите на Витоша :)
Здравейте!
Досега не съм поръчвала от Гиза, но след толкова много положителни мнения тук мисля да направя първа поръчка. Не ми е ясно, обаче, трябва ли да се разреждат със спирт. Виждам, че има рол-они по 10 мл. без алкохол и 30 мл. парфюмни екстракти - какво да поръчам и как да го ползвам?

# 56
Взех си черешата, не издържах.... Е няма такова блаженство просто. Иде ми да се самоизям 😂😂😂 😍

# 57
Взех си черешата, не издържах.... Е няма такова блаженство просто. Иде ми да се самоизям 😂😂😂 😍
На Гиза ли?

# 58
  • София
Здравейте!
Досега не съм поръчвала от Гиза, но след толкова много положителни мнения тук мисля да направя първа поръчка. Не ми е ясно, обаче, трябва ли да се разреждат със спирт. Виждам, че има рол-они по 10 мл. без алкохол и 30 мл. парфюмни екстракти - какво да поръчам и как да го ползвам?

Като за първа поръчка ви препоръчвам да си вземете парфюм екстракт спрей. По-лесни са направо готовите парфюми.

# 59
На Гиза ли?
Неее, на Лидл ☺️

Общи условия

Активация на акаунт