Сполучливи имитации на маркови парфюми - 65

• 33 045
  • 648
  •   10
Отговори
# 105
Много благодаря❤

# 106
А иначе аз пак се напълних с новите на Гиза и скоро ще споделям.
Чакам те с голямо нетърпение да споделиш.
Имаш ли още нови любимци от там?

# 107
Аз се чудих на Млечната перла на Гиза и на Танцуващите пясъци, но в крайна сметка си поръчах Черния фантом, Черната орхидея и Back to Black.
Оригиналите ги познавам добре, но от Гиза съм взимала само Фантома, дано и другите са ми харесат.

# 108
На вас giza или арабските са ви по трайни и силни? Много харесвам богатия избор на Гиза и наличието на много нишови, ама с този синузит всичко усещам максимум 30минути

# 109
Днес ми пристигнаха парфюмните масла от Гиза на Angel Stellar и Angel Muse. Смесих ги със спирт и глицерин. Лаишкият ми въпрос е колко време трябва да ги оставя да отлежат?

# 110
Днес бях в магазин на Заг. Предпразнично и по български са си увеличили цените, но парфюмната концентрация е старата 20%, а уж щеше да е след НГ, нови цени и повече парфюмни масла, 25 %. Взех на дъщерята и приятеля й 2 броя  Red Tabacco,  Intense Cafe,  Dior Sauvage Elixir. Миналият месец им взех 6-7 броя на старите цени. Арабчета само 4, че лятото им пратих колет с 20+ арабски парфюми. Отделно в градът, в който живеят са отворили добре зареден магазин с арабски парфюми и прилични цени, и няма да носят от тук. От Гиза също ще им взема, но  ми е трудно да избера. Сложила съм много в кошницата и трябва да махам доста, че сумата сега никак не ми харесва. С 1 чекиран куфар са и идея нямам как ще си приберат подаръците.
 На Аристея също съм решила да им взема, но нищо тяхно не съм ползвала досега. Тук препоръчвате Angel Muse, Aura, Jean Paul Gaultier Scandal by Night. Какво друго тяхно бихте ме посъветвали да взема? Сполучливо, трайно и излъчващо да бъде. Много харесвам Angel Muse на Гиза. Коя версия е по-добра, на Гиза или Аристеа?
Да се оплача от моя Арабиан Тонка на Рефан с двойни капки. Когато го взех беше супер траен и излъчващ. Ползвах го 2 дни да му се порадвам и се върнах към други аромати. Сега пак реших да го понося. Ами, никаква трайност, много слаб и разводнен. Не съм свикнала с аромата, моите мъже вкъщи също не го усещат. Наливните ги съхранявам на тъмно и хладно, прибрани в чекмедже. Каква може да е причината ? Възможно ли е, тъй като взех 50 мл със 100 капки, но харесах едно тумбесто шише, някакво ново и като ми  наляха парфюма в него се запълни повече от половината, а не нацяло и в бутилчето е имало 40% въздух някъде и това да е повлияло?
И от там съм планувала аромати, но се чудя кой вариант е по-добър, с двойни капки или капсулован?
Някой, ако е ползвал един парфюм в тези два варианта, би ли споделил мнение?

# 111
Днес бях в магазин на Заг. Предпразнично и по български са си увеличили цените, но парфюмната концентрация е старата 20%, а уж щеше да е след НГ, нови цени и повече парфюмни масла, 25 %. Взех на дъщерята и приятеля й 2 броя  Red Tabacco,  Intense Cafe,  Dior Sauvage Elixir. Миналият месец им взех 6-7 броя на старите цени. Арабчета само 4, че лятото им пратих колет с 20+ арабски парфюми. Отделно в градът, в който живеят са отворили добре зареден магазин с арабски парфюми и прилични цени, и няма да носят от тук. От Гиза също ще им взема, но  ми е трудно да избера. Сложила съм много в кошницата и трябва да махам доста, че сумата сега никак не ми харесва. С 1 чекиран куфар са и идея нямам как ще си приберат подаръците.
 На Аристея също съм решила да им взема, но нищо тяхно не съм ползвала досега. Тук препоръчвате Angel Muse, Aura, Jean Paul Gaultier Scandal by Night. Какво друго тяхно бихте ме посъветвали да взема? Сполучливо, трайно и излъчващо да бъде. Много харесвам Angel Muse на Гиза. Коя версия е по-добра, на Гиза или Аристеа?
Да се оплача от моя Арабиан Тонка на Рефан с двойни капки. Когато го взех беше супер траен и излъчващ. Ползвах го 2 дни да му се порадвам и се върнах към други аромати. Сега пак реших да го понося. Ами, никаква трайност, много слаб и разводнен. Не съм свикнала с аромата, моите мъже вкъщи също не го усещат. Наливните ги съхранявам на тъмно и хладно, прибрани в чекмедже. Каква може да е причината ? Възможно ли е, тъй като взех 50 мл със 100 капки, но харесах едно тумбесто шише, някакво ново и като ми  наляха парфюма в него се запълни повече от половината, а не нацяло и в бутилчето е имало 40% въздух някъде и това да е повлияло?
И от там съм планувала аромати, но се чудя кой вариант е по-добър, с двойни капки или капсулован?
Някой, ако е ползвал един парфюм в тези два варианта, би ли споделил мнение?
Necha, на Аристеа много харесвам Narciso 198, Hypnotic Poison 156 и Scandal 144. Имала съм Muse и на Гиза и на Аристеа, но не се наемам да дам категорично мнение коя от двете имитации е по-добра, защото в момента ползвам оригинала и всичко друго ми бледнее пред него.

# 112
Днес ми пристигнаха парфюмните масла от Гиза на Angel Stellar и Angel Muse. Смесих ги със спирт и глицерин. Лаишкият ми въпрос е колко време трябва да ги оставя да отлежат?
Хубаво е да пръснеш и от двата  и да ги оставиш за ден-два да се смесят съставките.
Според мен Angel Muse може и дори още на пъврия ден да е готов,  защото е много силен парфюм.
Съветвам те да пръскаш от тях  в три поредни дни и сама ще прецениш най-добре дали имат  развитие ароматите  и как се променят. Някои от парфюмите на Гиза имат нужда от отлежаване,  други са готови веднага.
Angel Stellar  не познавам, но  казват,че е ядков,  с шамфастък.
На вас  харесват ли ви тези, които сте си взели от Гиза,  познавате ли ги в оригинал, за да ги сравните?

# 113
Angel Muse на Аристеа е добре направен, но при мен нетраен. Гиза със сигурност ще е по-добрият избор.

# 114
Благодаря, момичета Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 115
  • Deutschland
Ако харесваш Good girl  на Аристеа е страхотно попадение. Въпреки намаленото ми обоняние, усещах парфюма цял ден.

# 116
Много благодаря, Cristalle!
И двата аромата са ми непознати и не мога да сравнявам с оригинал, но на първо четене Angel Stellar ми идва прекалено остър и натрапчив. Никак не ми хареса. Ще ги оставя да отлежат, пък дано впечатлението ми се промени.

# 117
Кой ми говореше за Climate Lancomе в изпълнение на GARDENI. Днес ходих, но за жалост жената каза, че вече не се произвежда, тя беше заредила много неща, а и го нямаше в списъка.
Взех си Divine JPG, на мен ми допада като че ли, но ММ каза, че миришел ужасно 😂🤣😭.
Иначе там без пари излиза 30 мл в пластмасово шише с 30 капки за само 11лв.
Вече час и нещо ме облъчва от китката и ми се струва ще издържи поне още 3..ще се види.
Иначе душих Devotion DG версията на Lattafa, Victoria се казва и е много наситен като аромат, но не се пръснах, защото аз си обичам Lira и на мен Devotion не ми допада.
От GARDENI душих и Black Laquer Tom Ford, много приятен, но за мъже.
Относно Гиза и арабските, ами според зависи от аромата,дали се прави на парфюмен екстракт, дали е екстракт, парфюм.
Иначе Гиза е добре да отлежават поне 3 месеца, то и за арабските важи. Колкото повече отлежават, толкова по-трайни стават.

# 118
Ако харесваш Good girl  на Аристеа е страхотно попадение. Въпреки намаленото ми обоняние, усещах парфюма цял ден.
Забелязала съм, че този парфюм, както и My way, има много добри имитации. Редовно питам дъщеря ми дали е с оригинала, или имитацията, трудно ги различавам. Навън често получава комплименти от хора, които си мислят, че е с оригинала.

# 119
  • София
Още един глас за Good girl на Аристеа. Ползвала съм го преди няколко години и беше траен и излъчващ. Влачи и шлейф, разпознаваха го навсякъде. Не знам до колко е сходен с оригинала, защото така и не си го взех, а с кеф си изпръсках този. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт