Сполучливи имитации на маркови парфюми - 65

• 32 908
  • 647
  •   6
Отговори
# 120
Фрау С, Flores, много благодаря за препоръките Flowers Hibiscus Дъщерята има оригинала, който много харесва и със сигурност ще се зарадва на по-евтина алтернатива. Аз също Heart Eyes

# 121
  • София
Момичета, а коя е най-добрата имитация на Dior Addict? Тази на Le Parfum не става (за разлика от Hypnotic Poison, който по-рано похвалих) Sad

# 122
  • BG-DE
Ако харесваш Good girl  на Аристеа е страхотно попадение. Въпреки намаленото ми обоняние, усещах парфюма цял ден.
Забелязала съм, че този парфюм, както и My way, има много добри имитации. Редовно питам дъщеря ми дали е с оригинала, или имитацията, трудно ги различавам. Навън често получава комплименти от хора, които си мислят, че е с оригинала.
Коя имитация на My way бихте препоръчали?

# 123
Момичета, а коя е най-добрата имитация на Dior Addict? Тази на Le Parfum не става (за разлика от Hypnotic Poison, който по-рано похвалих) Sad
Не мога да помогна за добра имитация, но мога да дам отзив за тази на Заг Зодиак, не ми харесва, според мен не се доближава до оригинала, червен цвят, цапа ужасно, прекалено сладък за моя вкус.
Сполучливи имитации на My way (не съм фен на парфюма, така че не знам дали съм критерий) - La Rive, Lucky, Заг Зодиак. Прясна случка от онзи ден, трябваше да вземат братовчедка на нейна колежка от летището и после да празнуват 8 декември. Влизайки в колата, момичето възкликва: ,,О, ти си с My way!".

# 124
Според мен и на Мартин Лион е добра имитацията. При мен са много трайни, може да потърсите и да тествате.

# 125
  • София
Мисля, че този на La Rive го спрягаха за много добра версия на My way и близък до оригинала https://www.fragrantica.com/perfume/La-Rive/Her-Choice-74545.html. Има го по дрогериите и може да се тества.

# 126
  • Deutschland
Най-добрата версия на Адикт е тази на Роксан. Години назад сме го хвалели до втръсване в темите. Лично аз съм изхабила над 10 бутилки.

# 127
  • София
Най-добрата версия на Адикт е тази на Роксан. Години назад сме го хвалели до втръсване в темите. Лично аз съм изхабила над 10 бутилки.
Роксан съществуват ли още? Не съм ги виждала отдавна. Преди години ми подариха техен парфюм, но даже не помня какво е било и дали ми е харесало.

# 128
  • Deutschland
Срещат се по разни малки магазини и онлайн в Емаг. Проверявах снощи, но почти навсякъде в други сайтове е изчерпан. Щяха да ги спират, което за мен е необяснимо.

# 129
Има една марка Verset, разпространява се в аптеките. Техният Dior Addict е най-добрият, който съм ползвала, по-добър от Roxanne, но и по-скъп. можеш да се запознаеш с тази марка в интернет и да видиш какво още предлагат.

# 130
Прекрасни, минавам да споделя нещо интересно, на което попаднах - за феновете на Venezia в първата му версия (2011) - парфюмът Forever Gold (Laura Biagiotti) се спряга като най-близък и създаден като заместител. В момента цената за 30мл в makeup.bg е около 30лв, ако някой иска може да пробва, аз съм го сложила в количката, заедно с  Ana Abiyedh Poudree, но се чудя и изчаквам да видя дали имам потребност от спонтанно харчене на пари, или наистина ги искам

# 131
Някой да е пробвал вече D354 Хубав Живот Ванила Нуд на Гиза?

# 132
Този синият Diamond girl  ли е Good girl  на Аристеа, който е много хубав?
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/aristea-parfyumna-voda-diamond-g … 800038719793.html

# 133
  • гр.Добрич
Парфюмани,  изкуших се от вас и поръчах за пръв път от Гиза ето тези аромати. Въпросът ми е това са готови за парфюми за ползване ,нали?
Не съм запозната с оригиналите, но засега всички ми миришат еднакво.🤣

# 134
Здравейте! Къде мога да видя целия каталог на Заг?

Общи условия

Активация на акаунт