Сполучливи имитации на маркови парфюми - 65

• 28 132
  • 587
  •   3
Отговори
# 375
Продавачката на Рефан ми е наляла някакъв парфюм, който ми харесва. Отивам да си напълня от същият и се оказва, че нито номера, нито името съответстват на аромата. 😡😡😡 Бясна съм! Проверявам да не би аз да съм объркала фирмата, но Заг не предлагат този парфюм. Как да разбера какво са ми наляли!!! 😭😭😭
Кой е номерът? Имитацията?
Моят съвет е да отидеш в няколко магазина на Рефан, все ще уцелиш продавачка, която си разбира от работата, ако е тяхна имитацията, няма начин да не разпознае аромата, дори и да са сбъркали номера.

# 376
  • София
Здравейте,
Има ли в София физически обект, където се предлагат продукти на Заг Зодиак?...
"Княз Борис I" 81.
Имат магазин и на бул. Възкресение 13, преди пазара на Красна поляна.

# 377
Благодаря ви, момичета.
Желая ви весело и уханно посрещане на Новата година 🙂

# 378
  • Deutschland
Привет. Майка ми ми изпрати малко парфюми и разни други неща. Подкарах един на Мартин Лайън сега, Prada Candy. Досега не съм имала техен парфюм, не е зле, но не е уау. Другите по-натам ще ги отворя 😀.

# 379
След като поразносих Hypnotic Poison на Le Parfum мога да кажа, че ми харесва, траен е, мисля, че на Giza беше по-добър (след известно престояване), но съм го имала много отдавна и не съм 100% сигурна. Както вече казах в предишния си пост на Аристеа е много добър също. Не се отказвам и на пролет, когато посетя Истанбул ще си го взема от най-различни марки.
Красотата и уникалността на този парфюм е именно в остатъчната му миризма. В началото не е е чак толкова впечатляващ, но се превръща в най-великолепното ухание, до което някога съм имала честта да се докосна. Не случайно в класацията на  Fragrantica, която датира от 2017 година, Hypnotic Poison всеки път е "Favorite women's fragrance of all time"! (Изключение е 2017 г., когато е на четвърто място). Поне съм спокойна, че няма имитационна марка, която да не го предлага, така че вярвам, че ще си намеря най-добрия вариант и ще се кротна ; D

# 380
Аз също обожавам Hypnotic poison и съм ползвала версията на Парфен. Лично за мен е много добра. В последно време не толкова трайна обаче.

# 381
Не намирам номерчето при Аристеа, Preet, може ли помощ?

# 382
Не намирам номерчето при Аристеа, Preet, може ли помощ?
156 е на Аристеа

# 383
Да споделя, че новият аромат на Заг 599, аналог на Yum Bujee Marshmallow Kayali е направо едно към едно с оригинала, който сега тествам. Браво на Заг за този аромат.
Вчера тествах и Very Good Girl 170 на Аристеа, също е много добър и много траен аналог.
И двата парфюма са 10 от 10 за трайност, шлейф и аромат Simple Smile)

# 384
Набързо да споделя и аз нещо. Сложих си сутринта Нежна прегръдка на Гиза и докато се чудех дали ми харесва или не, осъзнах, че познавам този аромат отнякъде. И така цял ден чудене и четене във фрагрантика на какво го оприличават. Преди малко един коментар ми отвори очите - това е мирис на бонбони Рафаело.

# 385
Вчера си взех маслата от Гиза и си ги разредих. Канела секс ми прилича на Khamrah на Lattaffa, но е много по-хубав. Ейнджъл стелар пък е такъв хубав шамфъстък. Нямам търпение да отлежат малко и да си ги разнося.
Можете ли да ми препоръчате пак от Гиза някакви много пудрени, сладки аромати?🤣
Не знам има ли такова животно даже, но такова ми се носи.
А, и също на кои марки е хубава имитацията на Angel Fantasm? 🥰

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 13:32 от *Penny*

# 386
Нежната прегръдка на Гиза е сладка и леко пудрена.
Но цялостно, това описание ми напомня
Immortal Vanilla на Zara е вдъхновена от Vanilla Powder Matiere Premiere, което буквално така се казва. Но не съм го пробвала.

# 387
  • Пловдив
Здравейте! Търся добро попадение на Arabian Tonka.

# 388
  • София
Здравейте! Търся добро попадение на Arabian Tonka.
Рефан 099.
Имам и Заг 447, но него не мога да препоръчам по никой параграф.

# 389
  • Пловдив
А Рефан как е откъм трайност?

Общи условия

Активация на акаунт