Сполучливи имитации на маркови парфюми - 65

• 28 117
  • 587
  •   2
Отговори
# 360
Вие като правите поръчки в Гиза, ако се случи да пишете в полето за коментар обръща ли ви внимание Милка? Защото аз за пореден път пиша и ме отсвирва просто. Този път направих поръчка и в последствие видях, че има и един парфюм с ирис и я помолих да ми го добави.... Не го е добавила.... Преди пак нещо и бях писала и не. Единствено ми обърна внимание като и писах да забави изпращането...

# 361
Penny, кой е парфюмът с ирис?

Видях току що, че Voux Patisserie е на смешна цена в Елинор, абсолютно попадение - https://elinor.bg/product/paris-corner-emir-voux-patisserie

# 362
Penny, кой е парфюмът с ирис?

Видях току що, че Voux Patisserie е на смешна цена в Елинор, абсолютно попадение - https://elinor.bg/product/paris-corner-emir-voux-patisserie
Ето този - Ирис Ноар.
https://giza-perfumes.eu/orientalski/148-parfyum-uns57-iris-noar-ekskluziv.html

# 363
Вие като правите поръчки в Гиза, ако се случи да пишете в полето за коментар обръща ли ви внимание Милка? Защото аз за пореден път пиша и ме отсвирва просто. Този път направих поръчка и в последствие видях, че има и един парфюм с ирис и я помолих да ми го добави.... Не го е добавила.... Преди пак нещо и бях писала и не. Единствено ми обърна внимание като и писах да забави изпращането...
Аз не поръчвам много често,  но винаги е имало това,  което съм написала в коментара.
Какво си поръча този път Penny?

# 364
Канела секс и Ейнджъл Стелар поръчах този път. И така ме е яд за този ирис....

# 365
Здравейте!
След като затвърдих мнението си, че Hypnotic Poison е МОЯТ парфюм, а оригиналът му не ме удовлетворява, реших, че ще послушам съветите ви и ще се ориентирам към Le Parfum. Имам планове за днес да отскоча до "Алабин" и да си го взема. На Зара за съжаление не ми е достатъчно такъв, какъвто аз го харесвам и затова ще е на тази марка. Все пак ще помоля за проба преди да го купя и дано да ми допадне. После, както обещах ще споделя как се държи парфюмчето.

# 366
  • обл. Шумен
Продавачката на Рефан ми е наляла някакъв парфюм, който ми харесва. Отивам да си напълня от същият и се оказва, че нито номера, нито името съответстват на аромата. 😡😡😡 Бясна съм! Проверявам да не би аз да съм объркала фирмата, но Заг не предлагат този парфюм. Как да разбера какво са ми наляли!!! 😭😭😭

# 367
Здравейте, тези които притежават оригинала Парадокс на Прада, до колко версията на Рефан се доближава до него?

# 368
  • София
Здравейте!
След като затвърдих мнението си, че Hypnotic Poison е МОЯТ парфюм, а оригиналът му не ме удовлетворява, реших, че ще послушам съветите ви и ще се ориентирам към Le Parfum. Имам планове за днес да отскоча до "Алабин" и да си го взема. На Зара за съжаление не ми е достатъчно такъв, какъвто аз го харесвам и затова ще е на тази марка. Все пак ще помоля за проба преди да го купя и дано да ми допадне. После, както обещах ще споделя как се държи парфюмчето.
Ще чакам отзив Simple Smile Аз много го харесах, дори повече от оригинала - в него има една нотка, която ме дразни, а и трайността му вече е направо трагична.

# 369
Здравейте!
Ще чакам отзив Simple Smile Аз много го харесах, дори повече от оригинала - в него има една нотка, която ме дразни, а и трайността му вече е направо трагична.
Все още съм на кантар, имам чувството, че на Аристеа (поне засега) ми харесва повече. Не искам да избързвам с крайно и категорично мнение. Току що си взех душ и се напръсках доволно от глава до пети. Аз така правя с всички парфюми, особено когато ги пробвам за първи път.

# 370
Дали има имитация на този?

# 371
U142 на Themoon.

# 372
Здравейте,
Има ли в София физически обект, където се предлагат продукти на Заг Зодиак? Чета ви, че е сполучлива репликата им на Том Форд Омбре Ледър и исках да го тествам, но в сайта им не намирам физически магазини. Така ли е или все пак се предлагат някъде?
Предварително Ви благодаря 🙂

# 373
  • Sofia
Дали има имитация на този?

Моя на Дивайн е разкошен 244

# 374
  • София
Здравейте,
Има ли в София физически обект, където се предлагат продукти на Заг Зодиак? Чета ви, че е сполучлива репликата им на Том Форд Омбре Ледър и исках да го тествам, но в сайта им не намирам физически магазини. Така ли е или все пак се предлагат някъде?
Предварително Ви благодаря 🙂
"Княз Борис I" 81.

Общи условия

Активация на акаунт